Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(jearmaine @ 2011 10 27, 13:48)
Buna. Dazniau gal per sventini laikotarpi, bet ir dabar gal, jeigu sale'as, gali but. Man tai yra buve, kad kurjeris mano namo nerado kelis kartus (UK), tai irgi labai supykus buvau, nes suknele uzsisakiau specialiai datai ir progai ir buvau pasirinkus next day delivery  doh.gif

kaip gaila bus jei negausiu iki 6dienio,dar ilgasis savaitgalis prasides rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Teja_Bella @ 2011 10 27, 13:53)
kaip gaila bus jei negausiu iki 6dienio,dar ilgasis savaitgalis prasides  rolleyes.gif

Kokios prekės taip laukiate, jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuju @ 2011 10 26, 20:23)
hmh, nusipirkau batus, rodo, kad ishsiunte dviem siuntiniais..kaip cia taip - ateis po viena bata?ar buvo kam taip? g.gif

Man irgi rodo, kad issiunte dviem siuntiniais, uzsakymas praeitos savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 10 26, 09:51)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twitter @ 2011 10 27, 12:50)
Sveikos, gal galit padėti su Asos maternity rūbų dydžiais?Pusseserė nori užsisakyti ir nežino kokį dydį imti, šiaip ji nešioja S, dabar jau M. Kokį reiktų imti iš nėštukių skyriaus? smile.gif

As is nestukiu skyriaus pirkau kelnes, siaip nesiojau 8-10 dydzius, na bet dabar nekukliai priaugus svorio tai emiau 10, tiko per kojas, bet pilva jau spaude guma sad.gif persisakysiu i 12, bet itariu per kojas gali but laisvos.Tai galiu sakyti,kad dydi kaip ir atitinka,cia apie ASOS firma as kalbu.

Dar gavau sias navy odines kelnes http://www.asos.com/...spx?iid=1194287 sitoj foto jos pavaizduotos platejancios, bet yra tikros skiny. Jos nuostabios wub.gif Tik gaila,kad dabar zusideti neteks kazkuri laika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 27 spalio 2011 - 15:20
Ačiū už atsakymą, pupen. 4u.gif Perduosiu viską, nes aš tai visai nesigaudau nėštukių rūbuose. smile.gif
Atsakyti
gal kas pirko šiuos batus ir gali pasakyt, ar atitinka dydį?
http://www.asos.com/...spx?iid=1590152
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 27 spalio 2011 - 20:41
QUOTE(Twitter @ 2011 10 27, 13:50)
Sveikos, gal galit padėti su Asos maternity rūbų dydžiais?Pusseserė nori užsisakyti ir nežino kokį dydį imti, šiaip ji nešioja S, dabar jau M. Kokį reiktų imti iš nėštukių skyriaus? smile.gif

Nestukiu dydziai yra nurodyti siek tiek zemiau (atskirai) dydziu lentelej, ir daugmaz atitinka. As sakiausi rubus is maternity tokio pat dydzio kaip ir anksciau, nes is pradziu uzsisakius didesni, siek tiek paskendau. Tiesa, pirkau tik sukneles.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 10 27, 15:12)
Dar gavau sias  navy odines kelnes http://www.asos.com/...spx?iid=1194287  sitoj foto jos pavaizduotos platejancios, bet yra tikros skiny. Jos nuostabios  wub.gif Tik gaila,kad dabar zusideti neteks kazkuri laika smile.gif

kokios nerealios, kaip cia ju nemaciau..ir kaina gera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 10 28, 07:08)
kokios nerealios, kaip cia ju nemaciau..ir kaina gera  doh.gif

Jos jau labai seniai ispirktos, pati jas pamaciau kai jau ju nebebuvo. Issisaugojau nuoroda ir vis patikrindavau, viena diena ziuriu yra! smile.gif realiai daug grazesnes nei ant modelio atrodo.
Atsakyti
QUOTE(jujuju @ 2011 10 26, 19:23)
hmh, nusipirkau batus, rodo, kad ishsiunte dviem siuntiniais..kaip cia taip - ateis po viena bata?ar buvo kam taip? g.gif

As praejusia savaite suknele uzsisakiau,laukiu.Rase-padalinta i 2 dalis lotuliukas.gif
Atsakyti
niu va pirmas pirkinys is Asos ir neprisviles biggrin.gif siuntinys keliavo lygiai 7d,paste tupi nuo 1-dienio o as tik sian gavau lapuka kad pasiimt doh.gif saunus musu Klaipedos centrinis pastas.pirkau si paltuka tai super tiko ir patiko wub.gif nera toks blizgus kaip foto,dydis atitinka.
Atsakyti