Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(sweeta @ 2011 10 26, 10:30)
Gal galima nuoroda?

http://www.asos.com/...chQuery=1846300
Atsakyti
Merginos, gal zinote kokiu nauju nuolaidu kodu?

Is anskto dekoju 4u.gif
Atsakyti
hmh, nusipirkau batus, rodo, kad ishsiunte dviem siuntiniais..kaip cia taip - ateis po viena bata?ar buvo kam taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuju @ 2011 10 26, 18:23)
hmh, nusipirkau batus, rodo, kad ishsiunte dviem siuntiniais..kaip cia taip - ateis po viena bata?ar buvo kam taip? g.gif

turetu ateiti kartu. Vienai panelei pedkelnes siunte irgi per du kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuju @ 2011 10 26, 18:23)

lotuliukas.gif po vieną batą biggrin.gif nu pastaruoju metu asos pagrybauja, tai visko gali būti biggrin.gif
Atsakyti
Gavau ir as situos batus. Labai dziaugiuosi, kad apsisprendziau imti ir pagavau dydi antradieni, nes labai faini! Man kazkuo mielesni net nei nuotraukoj, dydi atitinka. Biski yra juodu ibrezimu ant odos, bet siaip ar taip ju labai greit atsiras, manau, labai geras savo kaina atitinkantis pirkinys. Aisku, dar idomu, kaip nesiosis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 27 spalio 2011 - 12:05
QUOTE(jearmaine @ 2011 10 27, 13:02)
Gavau ir as situos batus. Labai dziaugiuosi, kad apsisprendziau imti ir pagavau dydi antradieni, nes labai faini! Man kazkuo mielesni net nei nuotraukoj, dydi atitinka. Biski yra juodu ibrezimu ant odos, bet siaip ar taip ju labai greit atsiras, manau, labai geras savo kaina atitinkantis pirkinys. Aisku, dar idomu, kaip nesiosis smile.gif

Kelinta diena uzsisakete?
Atsakyti
Uzsisakiau uzvakar, bet as UK gyvenu, tai del to man dekingai greitai turbut atkeliavo blush2.gif Nors siaip dazniausiai apie savaite daiktai keliauja. Ai, dar sita suknyte gavau ir nugrudau i spintos gala. Reikia apsispresti - grazinti ar ne. Grazus modelis, graziai gula, bet nepraktiskas - persisviecia truputi ir jau toks plonytis, kad susalsiu as su juo. Nebent labai siltas pedkelnes, megztuka silta. Reikia kazka galvot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 27 spalio 2011 - 12:18
QUOTE(jearmaine @ 2011 10 27, 12:16)
Uzsisakiau uzvakar, bet as UK gyvenu, tai del to man dekingai greitai turbut atkeliavo  blush2.gif  Nors siaip dazniausiai apie savaite daiktai keliauja. Ai, dar sita suknyte gavau ir nugrudau i spintos gala. Reikia apsispresti - grazinti ar ne. Grazus modelis, graziai gula, bet nepraktiskas - persisviecia truputi ir jau toks plonytis, kad susalsiu as su juo. Nebent labai siltas pedkelnes, megztuka silta. Reikia kazka galvot.

As irgi sita suknele (jeigu ja taip galima pavadinti) turiu biggrin.gif man ji labai super, spalvos wub.gif po apacia deduosi irgi is asos kazkada pirkta maike, kuri man kaip suknele, su tokia pacia iskirpte nugaroj, oo nat virsaus stora megztini ir super atrodo thumbup.gif pavasari irgi bus labai einama man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 10 27, 13:16)
Uzsisakiau uzvakar, bet as UK gyvenu, tai del to man dekingai greitai turbut atkeliavo  blush2.gif

kaip faina kad taip greit gavot thumbup.gif sian palei asos turetu but siuntinukas atejes,bet jei ir yra tai kol as gausiu is pasto ta lapuka doh.gif pastininkes labai prastai dirba.o ar buna kad veluoja siuntiniai is sios parduotuves?
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 10 27, 13:25)
As irgi sita suknele (jeigu ja taip galima pavadinti) turiu biggrin.gif

As nuo jusu ir nuziurejau planuojamuose tongue.gif Faina, kai turit kaip suderint, reikes ir man pagalvot, nes krenta suknele labai graziai. Ir net ne per trumpa, kaip kartais ASOS nutinka.

QUOTE(Teja_Bella @ 2011 10 27, 13:39)
o ar buna kad veluoja siuntiniai is sios parduotuves?

Buna. Dazniau gal per sventini laikotarpi, bet ir dabar gal, jeigu sale'as, gali but. Man tai yra buve, kad kurjeris mano namo nerado kelis kartus (UK), tai irgi labai supykus buvau, nes suknele uzsisakiau specialiai datai ir progai ir buvau pasirinkus next day delivery doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 27 spalio 2011 - 12:49
Sveikos, gal galit padėti su Asos maternity rūbų dydžiais?Pusseserė nori užsisakyti ir nežino kokį dydį imti, šiaip ji nešioja S, dabar jau M. Kokį reiktų imti iš nėštukių skyriaus? smile.gif
Atsakyti