Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Sunreja @ 2011 10 14, 21:21)
Nematysit, tiesiog gausit lapeli is pasto, kad yra jums siuntinys ir eisit i pasta atsiimti  mirksiukas.gif

Arba atnes kurjeriai, man sikart kurjeriai pristate
Atsakyti
Savo asos acounte matysit kokiu budu issiunte, jei pasirinkot neregistruota turetu tokiu ir siust, jei matysit,kad raso Track this order, vadinasi pristatys kurjeris ir galite stebeti savo siuntinio buvimo vieta.
Atsakyti
As tai visada renkuos ta pati nemokama buda ir kartais pristato kurjeris, kartais reik paciam eit i pasta, nezinau nuo ko cia priklauso..ne nuo sumu tai tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(arktika @ 2011 10 13, 23:57)
Ne tuom. Būtų padengę ir ne dėl broko, bent jau taip man paaiškino vietiniai, kuriuos nustebino mano nustebimas, kad taip dar būna

Juk kalbam apie Asos, o ne bendrai. Labai abejoju,kad asos gražintų skirtumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 15 spalio 2011 - 08:33
Sveikutes!

Labai prasau Jusu pagalbos, kaip grazinti preke atgal i Asos??? Gal kuri yra grazinusi? Net nzn nuo ko pradeti... verysad.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 10 15, 09:08)
As tai visada renkuos ta pati nemokama buda ir kartais pristato kurjeris, kartais reik paciam eit i pasta, nezinau nuo ko cia priklauso..ne nuo sumu tai tikrai g.gif

As tik viena karta esu gavus per kurjerius, visus kitus kartus ejau i pasta pasiimti.

QUOTE(*amazone* @ 2011 10 15, 13:49)
Sveikutes!

Labai prasau Jusu pagalbos, kaip grazinti preke atgal i Asos??? Gal kuri yra grazinusi? Net nzn nuo ko pradeti...  verysad.gif

Aciu  4u.gif

Visu pirma suzymekite ant dokumento, kuris buvo idetas su rubeliais, kodel grazinat. Tada ant to pacio dokumento esanti lipduka uzklijuojat vietoj adresato - kam siunciat ir issiunciat smile.gif Viskas berods g.gif
Atsakyti
Sveikos,

gavau suknią, šitą http://www.asos.com/...spx?iid=1829479

Dydis tiko, graži, bet teks gražint, nes liemuo/diržiukas per aukštai, todėl atrodau stora labai. Ir nugara atsiknojus. Ech, pirmas pirkinys iš ASOS ir nepavyko.

Kas žino, kiek kainuoja siuntimas refund'ui?
Atsakyti
QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2011 10 15, 15:36)
Sveikos,

gavau suknią, šitą http://www.asos.com/...spx?iid=1829479

Dydis tiko, graži, bet teks gražint, nes liemuo/diržiukas per aukštai, todėl atrodau stora labai. Ir nugara atsiknojus. Ech, pirmas pirkinys iš ASOS ir nepavyko.

Kas žino, kiek kainuoja siuntimas refund'ui?

pirmam psl yra pasto tarifai
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 10 15, 08:08)

As kiek pastebejau, tai priklauso nuo svorio, jei virs 2 kg, tada per kurjerius siuncia smile.gif bet gal ir tai ne taisykle, nezinau
Atsakyti
user posted image
gal sita kuri turit megztuka?galetumet nuorodele gal ?man jis grazuoliukas,bet kazi realybej.......?aciu
Atsakyti
Mergaites, gal kuri yra siuntusi petite suknele, ar labai jos trumpos? Tikriausiai su 174 ugiu trumpoka bus ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(jukotu @ 2011 10 16, 20:48)
gal sita kuri turit megztuka?galetumet nuorodele gal ?man jis grazuoliukas,bet kazi realybej.......?aciu

nuoruoda

QUOTE(fggh @ 2011 10 17, 11:12)
Mergaites, gal kuri yra siuntusi petite suknele, ar labai jos trumpos? Tikriausiai su 174 ugiu trumpoka bus  ax.gif ?

petite, kiek pamenu ar iki 160 ar 162 ugiui, o ir siaip ju sukneles ne per iligiausios, tad tikrai bus trumpa smile.gif
Atsakyti