Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Teja_Bella @ 2011 10 12, 22:41)
domina paltu dydziai ar atitinka?pvz sio http://www.asos.com/...e...1&clr=Black
nes siaip nesioju s-m(8-10) o pagal ju dydziu lentele ir mano ismatavimus gaunas vos ne 12-14dydis.noriu uzsisakyt ir nezinau ka dabar daryt  4u.gif

Tai gal 10tas tada butu normaliai. Manau, kad jei siaip s-m nesiojat, 12 jums bus per didelis..
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 10 12, 23:31)
Tai gal 10tas tada butu normaliai. Manau, kad jei siaip s-m nesiojat, 12 jums bus per didelis..

aciu,manau 10 ir griebsiu 4u.gif
Atsakyti
Su kodu EXTRA10 papildoma nuolaida batams 10proc.
Atsakyti
Gal kas pasakys kurioje vietoje reikia nuolaidos koduka vesti perkant? 4u.gif
Atsakyti
Ar perkate vyriškus rūbus? Domina švarkai ir kelnės. Kaip ASOS medžiagos, dydžiai? MB džinsai dažniausiai būna 34 dydžio, pažiūrėjau Zaros kelnes 46 dydis. Pamatavau - 100 cm (39 in) juosmuo. Tyrinėju dydžių lenteles, tai taip išeina, jog 38 dydis jau per mažas? Kiek turi anglijoj pirktų marškinių ar megstukų - M dydis geras, L skendo. Tai netikiu, kad kelnėms per drūtas biggrin.gif
Ar nebus taip jog ten visgi padidinti dydžiai - kiek siunčiausi sau kelnių - visos gerokai viršijo nurodytą lentelėje ir teko grąžinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 13 spalio 2011 - 18:51
Merginos,

Norėjau pasiteirauti, gal kam panašiai buvo. Užvakar užsisakiau dvi vienodas (tik skirtingų spalvų sukneles). Vakar išsiuntė, o šiandien kaina nukrito 5 svarais (už abi 10 svarų - 40 Lt). Gal parašius jiems, jie pagrąžintų skirtumą ar nuolaidų kuponą kokį duotų?
Kažkaip žaistis nesinori, pvz užsakyt tas pačias pigiau, o anas grąžinti (aišku siuntimas dar 20 lt, tai nekas susitaupytų). Bet gal jie nuolaidų atžvilgiu geranoriški?
Papildyta:
QUOTE(arktika @ 2011 10 13, 21:32)
Merginos,

Norėjau pasiteirauti, gal kam panašiai buvo. Užvakar užsisakiau dvi vienodas (tik skirtingų spalvų sukneles). Vakar išsiuntė, o šiandien kaina nukrito 5 svarais (už abi 10 svarų - 40 Lt). Gal parašius jiems, jie pagrąžintų skirtumą ar nuolaidų kuponą kokį duotų?
Kažkaip žaistis nesinori, pvz užsakyt tas pačias pigiau, o anas grąžinti (aišku siuntimas dar 20 lt, tai nekas susitaupytų). Bet gal jie nuolaidų atžvilgiu geranoriški?

pasiknisau jų helpuose, radau komentarą, tai atsakymas į mano klausimą... verysad.gif :
As an online business we act much faster in adjusting our prices in response to fashion trends, stock and demand from customers. It's our general view not to refund the difference.
Atsakyti
Nelabai supratau kodel jie turetu grazinti jums skirtuma?Juk kai pirkot preke kaina jums tiko, man irgi yra buve,kad po pirkimo kaina krito, bet net minties neturejau, kad grazintu man skirtuma. Jei netenkina kaina lauki nuoldaidos, ar kodo papildomo, jei tinka perki..Ir naturalu,kad ta preke gali atpigti kazkada,nes jie nuolat kainas kaitalioja i didense ar mazesne puse.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 10 13, 22:03)
Nelabai supratau kodel jie turetu grazinti jums skirtuma?Juk kai pirkot preke kaina jums tiko, man irgi yra buve,kad po pirkimo kaina krito, bet net minties neturejau, kad grazintu man skirtuma. Jei netenkina kaina lauki nuoldaidos, ar kodo papildomo, jei tinka perki..Ir naturalu,kad ta preke gali atpigti kazkada,nes jie nuolat kainas kaitalioja i didense ar mazesne puse.

Tai niekas ir neprivalo grąžinti, gi nepuolu priekaištauti, ar reikalauti, tiesiog pasidomėjau, nes man panašiai yra buvę užsienyje, kad atėjus pakeisti brokuotos prekės net nesitikėdama atgavau pinigėlių, nes per tas kelias dienas tos prekės kaina nukrito, ir kaip supratau, kad tai gana įprastas dalykas kai kurių kompanijų rinkodaroje.

Na nėra taip svarbu, tiesiog prekė buvo ir taip nuolaidinė, tai nelabai tikėjausi, kad taip greit jie dar labiau nuleis kainą, todėl ir pirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arktika: 13 spalio 2011 - 22:16
QUOTE(arktika @ 2011 10 13, 23:12)
Tai niekas ir neprivalo grąžinti, gi nepuolu priekaištauti, ar reikalauti, tiesiog pasidomėjau, nes man panašiai yra buvę užsienyje, kad atėjus pakeisti brokuotos prekės net nesitikėdama atgavau pinigėlių..

Tuom viskas ir pasakyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2011 10 13, 23:37)
Tuom viskas ir pasakyta  smile.gif

Ne tuom. Būtų padengę ir ne dėl broko, bent jau taip man paaiškino vietiniai, kuriuos nustebino mano nustebimas, kad taip dar būna
Atsakyti
Siaip tikrai kai kurios parduotuves uzsienyje grazina kainos skirtuma, tik nezinau kokio laikotarpio begyje. Tokia jau politika. Nes realiai juk gali grazint ir vel nupirkt, taigi tiesiog supaprastina ta visa reikala smile.gif
Atsakyti
Uzsienyje - gal. Bet lietuvoj neteko girdeti g.gif
O asos labai greit ten zongliruoja ir keicia kainas, pataikai - pataikai, ne tai ne. Va vieni batai praeita sav buvo 22 svarai, siandienai jau 40 svaru biggrin.gif Tai jie jau tikrai nedarys jokiu kompensavimu
O pridavineti atgal ir uzsakineti vel labai rizikinga, visa tai uztrunka, taigi greiciausiai nebeliks norimo drabuzio arba ims ir kaina grazins
Atsakyti