dar nera jokio nuolaidos koduko?
QUOTE(Portishead @ 2011 10 11, 00:54)
taip, oda kieta ir apspaudzia koja nemaloniai
panasus modelis, irgi Bronx, su nuolaida, gal sudomins jus
Bronx
panasus modelis, irgi Bronx, su nuolaida, gal sudomins jus
Bronx
Aciu uz jusu patarimus!
Dar paziuresim, pamastysim del tu batuku Jei sakot, kad pati oda kieta, tai bijau, nes viena pora bateliu turiu su kieta oda, tai guli spintoj nedevimi, tiesiog labai nepatogus.
QUOTE(Tylene @ 2011 10 10, 08:40)
asos sugrybavo vietoj šitos suknelės, atsiuntė kažkokį skudurą. Svarbiausia tame užsakymo lape įrašytas suknelės numeris, ir maišelis tos teisingos suknelės, o viduje bilekas
sian gavau batus. ir vel vietoj uk8 atejo uk7,tik sikart ant maiselio buvo geras dydis uzrasytas,o batai mazesni
QUOTE(Linulee @ 2011 10 11, 22:57)
sian gavau batus. ir vel vietoj uk8 atejo uk7,tik sikart ant maiselio buvo geras dydis uzrasytas,o batai mazesni
Labas,
nu tikrai gaila.. Juk siuntimas atgal tai kainuoja, kazi kiek?
O jus nesiojat 41 batų dydį, tai 8 visada tinka? Nes mano koja 40,5 kažkur..
QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2011 10 12, 07:21)
tokiu atveju, kai asos suklysta- siuntimo atgal išlaidas jie kompensuoja.
QUOTE(Mlle Gourmandise @ 2011 10 12, 07:21)
O jus nesiojat 41 batų dydį, tai 8 visada tinka? Nes mano koja 40,5 kažkur..
nesioju gal daugiau 41,5,tai visad UK8 tinka
QUOTE(Linulee @ 2011 10 12, 08:54)
nesioju gal daugiau 41,5,tai visad UK8 tinka
hm, tai jau nezinau, kokius sakytis, 7 ar 8 7, jei per maži būtų, mama sunešiotų, o per didelio 8 jau niekas
Kazkas klause apie nuolaidu kodus, ir man labai reiktu... Kur Facebooke jie buna skelbiami,nerandu
QUOTE(Patrika @ 2011 10 12, 13:52)
Kazkas klause apie nuolaidu kodus, ir man labai reiktu... Kur Facebooke jie buna skelbiami,nerandu
Merginos, juk daug kartu buvo rasyta, kad dabar Asos nedalina jokiu nuolaidu kodu, o jei koki ir duoda, tai jis buna ju puslapy parasytas. O tie kodai, kuriuos gauna uz kazkokia klaida yra priristi prie account'o ir niekas kitas juo pasinaudot negali. Nepatingekit perverst kelis psl
http://www.asos.com/...spx?iid=1692318
gal kas turi tokius batus ir žino kaip dėl dydžio? Nesu niekada pirkusi iš Anglijos batų, šiaip nešioju 39.
gal kas turi tokius batus ir žino kaip dėl dydžio? Nesu niekada pirkusi iš Anglijos batų, šiaip nešioju 39.
QUOTE(Fantasy666 @ 2011 10 12, 16:13)
http://www.asos.com/...spx?iid=1692318
nezinau kaip konkreciai sios firmos batai,gal didinti gal mazinti, bet jei atitinka tai 6 jums reiketu.
Bet jau platformos aukstis..
domina paltu dydziai ar atitinka?pvz sio http://www.asos.com/...e...1&clr=Black
nes siaip nesioju s-m(8-10) o pagal ju dydziu lentele ir mano ismatavimus gaunas vos ne 12-14dydis.noriu uzsisakyt ir nezinau ka dabar daryt
nes siaip nesioju s-m(8-10) o pagal ju dydziu lentele ir mano ismatavimus gaunas vos ne 12-14dydis.noriu uzsisakyt ir nezinau ka dabar daryt