Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Renata123 @ 2011 10 09, 09:37)
Laba diena!
Gal galite siu bateliu nuorodas parodyti? Labai grazus bateliai  wub.gif
Ir gal galetumete savo pedos ilgi cm nurodyti? Nes mano dydis taip pat 38, bet manau, kad tai nieko nereiskia, nes kartais ir 37 dydi perku, o kartais net ir 39  doh.gif Mano koja yra siaura.
Aciu labai!  4u.gif

sveiki 4u.gif
KG batai
Bronx

peda 24,5 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 10 09, 20:34)
sveiki  4u.gif
KG batai
Bronx

peda 24,5 cm  4u.gif

Dekoju uz atsakyma! 4u.gif mirksiukas.gif Mano peda tokia kaip jusu, vadinasi ir dydis tiks toks pat.
Bet labiausiai patiko Bronx batukai, o jie out of stock doh.gif
Atsakyti
asos sugrybavo doh.gif vietoj šitos suknelės, atsiuntė kažkokį skudurą. Svarbiausia tame užsakymo lape įrašytas suknelės numeris, ir maišelis tos teisingos suknelės, o viduje bilekas doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 10 10, 08:40)
asos sugrybavo  doh.gif  vietoj šitos suknelės, atsiuntė kažkokį skudurą. Svarbiausia tame užsakymo lape įrašytas suknelės numeris, ir maišelis tos teisingos suknelės, o viduje bilekas doh.gif

Tai man taip pat buvo, vietoj uzsakytos ideta buvo kazkokia net nepanasi kosmariska suknia, o visi duomenys uzrasyti tos sukneles kuria is tikro uzsakinejau...

Dabar drebu uzsakius batus, kad reikiama modeli ir reikiama dydi idetu, nors po paskutines patirties su asos zegnojaus, kad neuzsakinesiu nieko, bet neatsilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 10 10, 08:46)
Tai man taip pat buvo, vietoj uzsakytos ideta buvo kazkokia net nepanasi kosmariska suknia, o visi duomenys uzrasyti tos sukneles kuria is tikro uzsakinejau...

Dabar drebu uzsakius batus, kad reikiama modeli ir reikiama dydi idetu, nors po paskutines patirties su asos zegnojaus, kad neuzsakinesiu nieko, bet neatsilaikiau biggrin.gif

tai va...ir svarbiausia, kad nebėra mano dydžio tos norėtos suknelės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(citanika @ 2011 10 09, 15:20)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
as vis ziuriu i juos, bet su mano kudom kojom, vis bijau pirkti ilgus batus nesimatavus doh.gif
butinai pakomentuokite, kai gausit  4u.gif  4u.gif

per platūs batai, siųsiu atgal doh.gif
Atsakyti
Cia visada taip buvo ar cia taisykles pasikeite, kad isigijus sale'o preke ir gavus ja netinkamo dydzio, galimas tik pakeitimas i pinigus, nes ant grazinimo lapo nebera to, kad galima butu pazymeti - refund arba change. Ir parasyta:

Note. The item can only be refunded...ir... please order again the item you like...kazkas tokio g.gif

Velniava, nes ta prekyte kuri man per maza atkeliavo jau dvigubai daugiau kainuoja... verysad.gif

Dabar galvoju gal prasitampys...jei i sudeti ieina viskoze, poliesteris ir elastanas...nors pati medziaga, kad ir tamposi yra gan tvirta...storesne tokia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migi: 10 spalio 2011 - 15:50
Tylene, o gal galit pamatuot kokio maždaug pločio blauzdai tiktų? Ir ar dydį atitinka jie? Dar galvojau nuolaidos kokios palaukt ir pirkt juos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2011 10 10, 18:43)
Tylene, o gal galit pamatuot kokio maždaug pločio blauzdai tiktų? Ir ar dydį atitinka jie? Dar galvojau nuolaidos kokios palaukt ir pirkt juos unsure.gif

Aš ėmiau 3 dydį, tai atitinka 36 europietišką. Pamatau batų plotį, tai 38 cm viršus. Tai kad aptemptų blauzdą, turėtų būti 38, bet gali ir nevisai aptempt. KAdangi mano blauzda tik 30 cm, tai man jau per daug laisvi jie ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 10 09, 23:23)
Dekoju uz atsakyma!  4u.gif  mirksiukas.gif Mano peda tokia kaip jusu, vadinasi ir dydis tiks toks pat.
Bet labiausiai patiko Bronx batukai, o jie out of stock  doh.gif

vis delto man bronx spaudzia siek tiek, pirksiu spec. priemone kad istampyt vidu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 10 10, 22:07)
vis delto man bronx spaudzia siek tiek, pirksiu spec. priemone kad istampyt vidu  doh.gif

Kadangi mano koja yra siaura, tai manau, kad batukai man butu geri (bet deja, kol kas jie out of stock). Ar jus turite omeny "spaudzia", tai pati oda yra labai kieta ir norite ja paminkstinti?
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 10 10, 23:18)
Kadangi mano koja yra siaura, tai manau, kad batukai man butu geri (bet deja, kol kas jie out of stock). Ar jus turite omeny "spaudzia", tai pati oda yra labai kieta ir norite ja paminkstinti?

taip, oda kieta ir apspaudzia koja nemaloniai sad.gif
panasus modelis, irgi Bronx, su nuolaida, gal sudomins jus bigsmile.gif
Bronx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 10 spalio 2011 - 23:56