Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(pupen @ 2011 09 28, 16:31)
Portishead, oi kaip as ilgai meditavau prie tu platforminiu miss kg batu  biggrin.gif Vis masciau o gal nupigins dar, o gal man per siauri bus, nes kauliukus turiu...
Tai vakar pasiemiau is kitur siuos, irgi sokoladines spalvos.
user posted image

ir baigesi mano meditacijos biggrin.gif sie atrodo kiek platesni nei is asos.

Dar labai patiko asos rankine (galima nuoroda?). Ta suknele veromodos ir as masciau imti, nelabai realiai man ji.

Kaip fainai,kad ir sioj temoj kazkas nepatingi ir pasirodo su rubais/batais/rankinem gyvai  4u.gif

kaip tik kai pirkau buvo kodukas viskam kas nenukainuota, tai vietoj 75 sv uz tuos kg 60 sumokejau ax.gif manau gerai kad neemet, nes apspaudzia koja is sonu o jei kauliukai tai diskomfortas dar ir koks butu.. idomu ar pratampysiu juos, gaila grazint asos....o tuos kur pasiemet labai dailus, spalva ta sokoladine wub.gif kiek atsiejo jei ne paslaptis?
Asos rankine
dar uzmaciau tokia pat tik beveik juodos spalvos (parasyta sokoladine, bet man tai vos ne juoda), irgi faina, tik daznai buna out of stock:
Asos rankine tamsi

ek su ta suknele vero modos sad.gif apgaulingai mano akims suveike tas rastas, nu grynai ji man megzta pasirode:D medziagyte gan plona...
penktadieni beveik viska ir gavau o tik siandien prisiverciau nufotkint blush2.gif bet gerai, ir kitoms gal netycia pades nuotraukos apsisprest o ir man idomu nuomones isgirst, lengviau apsispresiu ka pasilikt o ko ne blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Linulee @ 2011 09 28, 16:43)
galima gal nuorodas siu suknuciu? 4u.gif

prasom 4u.gif
suknele su gelem
su briedziais
Atsakyti
Portishead, dekui uz nuorodas smile.gif

Mano tai dar nezinau kiek tiksliai kainuos, nes is JAV per tarpininke, bet primeciau,kad virs 200 kazkas.
Zinau,kad tada KG batams taike 20 proc nuolaida, ai bet vistiek labai jau nemazai dvejoniu jie man kele, bet jums labai gerai atrodo, manau tikrai prasitampys, gi zomsa.
Atsakyti
Gal kas tokiu iš asos užsisakinėjot, galit apie juos atsiliepimų kokių pasakyt? Nusipirkau beveik identiškus iš Danijos už beveik 400, juodai permokėjau, reiks grąžint doh.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos,is asos gavau sian batukus uzsidejau net nepaziurejus i dydi,galvojau na ir pamazinti, emiau uk 8,tau eur 42 g.gif o grizus namo ziuriu raso 41 ir skaicius salia 7. batai nesioti valanda... del grazinimo nzn, nera baisiai mazi,nesioti galima,bet norisi savo dydzio gauti.. g.gif
Papildyta:
batai sie,dabar out of stock.. ir beje,padas toks skytas,plonas,kad jauciasi bet kokie nelygumai,akmeniukai...
user posted image

Atsakyti
Na ką, pagaliau gavau savo naują pirkinį. Labai patenkinta!

http://www.asos.com/...spx?iid=1624210
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 09 28, 13:15)
rodau gyvai ka gavau is asos, kaikas keliaus atgal smile.gif

Juodi zomsiniai ilgaauliai, svarsciau koki dydi imt.........................
user posted image

gal galetum nuoroda situ imest 4u.gif aciuuuu
Atsakyti
Norėjau paklausti ar Asos eina atsiskaityti kreditine, ar ji būtinai turi būti prijungta prie Paypal? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliukas466 @ 2011 10 01, 14:50)
Norėjau paklausti ar Asos eina atsiskaityti kreditine, ar ji būtinai turi būti prijungta prie Paypal? smile.gif

nebutinai, kreditines uztenka wink.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(blondeee @ 2011 09 30, 13:32)

Papildyta:
per kiek laiko atsiuncia prekes, keik siuntimas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(blondeee @ 2011 09 30, 14:32)

labai fainas, tik vasariškas jis man toks,
Atsakyti
QUOTE(banginute @ 2011 10 01, 15:59)
per kiek laiko atsiuncia prekes, keik siuntimas kainuoja?

Siuntimas nekainuoja. Atsiunčia per kokią savaitę nuo išsiuntimo.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 10 01, 15:50)
nebutinai, kreditines uztenka wink.gif

Mmmm tai kažin kas negerai, kad man neina atsiskaityti kreditine. verysad.gif
Atsakyti