QUOTE(pupen @ 2011 09 28, 16:31)
Portishead, oi kaip as ilgai meditavau prie tu platforminiu miss kg batu Vis masciau o gal nupigins dar, o gal man per siauri bus, nes kauliukus turiu...
Tai vakar pasiemiau is kitur siuos, irgi sokoladines spalvos.
ir baigesi mano meditacijos sie atrodo kiek platesni nei is asos.
Dar labai patiko asos rankine (galima nuoroda?). Ta suknele veromodos ir as masciau imti, nelabai realiai man ji.
Kaip fainai,kad ir sioj temoj kazkas nepatingi ir pasirodo su rubais/batais/rankinem gyvai
Tai vakar pasiemiau is kitur siuos, irgi sokoladines spalvos.
ir baigesi mano meditacijos sie atrodo kiek platesni nei is asos.
Dar labai patiko asos rankine (galima nuoroda?). Ta suknele veromodos ir as masciau imti, nelabai realiai man ji.
Kaip fainai,kad ir sioj temoj kazkas nepatingi ir pasirodo su rubais/batais/rankinem gyvai
kaip tik kai pirkau buvo kodukas viskam kas nenukainuota, tai vietoj 75 sv uz tuos kg 60 sumokejau manau gerai kad neemet, nes apspaudzia koja is sonu o jei kauliukai tai diskomfortas dar ir koks butu.. idomu ar pratampysiu juos, gaila grazint asos....o tuos kur pasiemet labai dailus, spalva ta sokoladine kiek atsiejo jei ne paslaptis?
Asos rankine
dar uzmaciau tokia pat tik beveik juodos spalvos (parasyta sokoladine, bet man tai vos ne juoda), irgi faina, tik daznai buna out of stock:
Asos rankine tamsi
ek su ta suknele vero modos apgaulingai mano akims suveike tas rastas, nu grynai ji man megzta pasirode:D medziagyte gan plona...
penktadieni beveik viska ir gavau o tik siandien prisiverciau nufotkint bet gerai, ir kitoms gal netycia pades nuotraukos apsisprest o ir man idomu nuomones isgirst, lengviau apsispresiu ka pasilikt o ko ne
QUOTE(Linulee @ 2011 09 28, 16:43)
galima gal nuorodas siu suknuciu?
prasom
suknele su gelem
su briedziais