QUOTE(S@lsa @ 2011 09 27, 22:18)
As vakar atsiemiau siuntini, buvo parasyta, kad is Belgijos. Anksciau visada budavo Prancuzija.
M.. aisku.. nes turejo ateit dar kitas siuntinys, tai galvoju gal tas ir atejo, kur buvo pastriges
QUOTE(S@lsa @ 2011 09 27, 21:18)
As vakar atsiemiau siuntini, buvo parasyta, kad is Belgijos. Anksciau visada budavo Prancuzija.
vakar ir as gavau is belgijos
QUOTE(dangina @ 2011 09 27, 15:24)
norejau pasiteirauti apie rubu dydzius ASOS.
Siaip nesioju daugumoj 36 (priklauso nuo firmos), atitikmuo butu UK 8.
Bet va kai buvau UK, dauguma rubu matavausi UK6.
Nematavus nezinau koki dydi imti internetu
Pasidalinkite savo patirtimi. Aciu
Siaip nesioju daugumoj 36 (priklauso nuo firmos), atitikmuo butu UK 8.
Bet va kai buvau UK, dauguma rubu matavausi UK6.
Nematavus nezinau koki dydi imti internetu
Pasidalinkite savo patirtimi. Aciu
Gyvenu UK,galiu patarti,kad tau reiketu UK 6 imti
QUOTE(amber123 @ 2011 09 27, 22:14)
Skubiai reik ats.. ar gali ateit is asos siuntinys is belgijos, jei tai river island batukai?
Mano irgi paskutinis buvo is Belgijos
rodau gyvai ka gavau is asos, kaikas keliaus atgal
Bronx bateliai, dydi atitiko,nesioju 38, emiau UK 5 patiktu labiau jei nereiketu snuruot per tuos metalinius kablius. jau lakstau su jais.
Juodi zomsiniai ilgaauliai, svarsciau koki dydi imt, 5 ar 5.5, nes koja platoka, tai gerai kad pasiemiau 5, nes ir taip siek tiek laisvoki. del ju svarstau, ar pasilikt, labai pats aulas laisvas, apsmukes toks, nors kaip suprantu taip ir turi buti bet nepripratus prie tokiu
Miss KG rudi bateliai, ilgis gerai, bet siek tiek siauroki, mastau ar prasitampys, siust atgal gaila, labai patinka jie man
Papildyta:
Asos rankine, nesioju jau kelias dienas, minkstos odos
Warehouse rankinukas, zomsinis
Suknele, galetu buti ilgesne kokiais 3-5 cm bet siaip patinka, patogi, niekur nespaudzia:) dydis jos one size.
suknele, irgi one size, del sios nezinau, turbut siusiu atgal
sukne, one size, gerai tempiasi, del jos irgi nezinau
Papildyta:
sukne, vel one size:D siusiu atgal, spaudzia mano putlias rankas
asos odinis boyfriend tipo dirzas
asos pedkelnes 80 denu:D atskirai nefotkinau, matos jos kur sukneles:D zadu imti tokios pat spalvos 120 denu...
dvi sukneles skirtingu spalvu, trumpokos, todel nezinau ar pasiliksiu, bandau tempt zemiau bet negraziai tada gaunas is vis...abi M dydzio
ir
Vero moda suknele, grazinsiu, emiau 38 dydi, bet labai spaudzia per krutine ir medziaga ne tokia kokios tikejausi....
Papildyta:
Bronx bateliai, dydi atitiko,nesioju 38, emiau UK 5 patiktu labiau jei nereiketu snuruot per tuos metalinius kablius. jau lakstau su jais.
Juodi zomsiniai ilgaauliai, svarsciau koki dydi imt, 5 ar 5.5, nes koja platoka, tai gerai kad pasiemiau 5, nes ir taip siek tiek laisvoki. del ju svarstau, ar pasilikt, labai pats aulas laisvas, apsmukes toks, nors kaip suprantu taip ir turi buti bet nepripratus prie tokiu
Miss KG rudi bateliai, ilgis gerai, bet siek tiek siauroki, mastau ar prasitampys, siust atgal gaila, labai patinka jie man
Papildyta:
Asos rankine, nesioju jau kelias dienas, minkstos odos
Warehouse rankinukas, zomsinis
Suknele, galetu buti ilgesne kokiais 3-5 cm bet siaip patinka, patogi, niekur nespaudzia:) dydis jos one size.
sukne, one size, gerai tempiasi, del jos irgi nezinau
Papildyta:
sukne, vel one size:D siusiu atgal, spaudzia mano putlias rankas
asos odinis boyfriend tipo dirzas
asos pedkelnes 80 denu:D atskirai nefotkinau, matos jos kur sukneles:D zadu imti tokios pat spalvos 120 denu...
dvi sukneles skirtingu spalvu, trumpokos, todel nezinau ar pasiliksiu, bandau tempt zemiau bet negraziai tada gaunas is vis...abi M dydzio
ir
Vero moda suknele, grazinsiu, emiau 38 dydi, bet labai spaudzia per krutine ir medziaga ne tokia kokios tikejausi....
Papildyta:
Platforminiai batai, abi rankines ir paskutine vero modos suknele labai patiko, gaila kad spaudzia..ai dar pedkelnes
O kitos sukneles taip so so..tikrai grazinciau tas kur juoda ir pilka vienodo modelio
O kitos sukneles taip so so..tikrai grazinciau tas kur juoda ir pilka vienodo modelio
QUOTE(Soy @ 2011 09 28, 14:21)
Platforminiai batai, abi rankines ir paskutine vero modos suknele labai patiko, gaila kad spaudzia..ai dar pedkelnes
aciu uz nuomone labai laukiau vero moda sukneles, as is vis kazkodel maniau kad ji tokia silta, kaip megzta jei zinociau kad tokia medziaga imciau dydziu didesne, nes ne velnio nesitempia del tu vienodo modelio-maniau patikusia spalva su storesnem timpom sunesiosiu bet dabar nesu tikra, medziaga tokia ranksluostine, ypac tas matosi ant tos pilkos spalvos.
man labiausiai patiko Asos rankinukas. Labai grazus
Portishead, oi kaip as ilgai meditavau prie tu platforminiu miss kg batu Vis masciau o gal nupigins dar, o gal man per siauri bus, nes kauliukus turiu...
Tai vakar pasiemiau is kitur siuos, irgi sokoladines spalvos.
ir baigesi mano meditacijos sie atrodo kiek platesni nei is asos.
Dar labai patiko asos rankine (galima nuoroda?). Ta suknele veromodos ir as masciau imti, nelabai realiai man ji.
Kaip fainai,kad ir sioj temoj kazkas nepatingi ir pasirodo su rubais/batais/rankinem gyvai
Tai vakar pasiemiau is kitur siuos, irgi sokoladines spalvos.
ir baigesi mano meditacijos sie atrodo kiek platesni nei is asos.
Dar labai patiko asos rankine (galima nuoroda?). Ta suknele veromodos ir as masciau imti, nelabai realiai man ji.
Kaip fainai,kad ir sioj temoj kazkas nepatingi ir pasirodo su rubais/batais/rankinem gyvai
QUOTE(Portishead @ 2011 09 28, 13:15)
galima gal nuorodas siu suknuciu?
Atkeliavo mano basankes.. seip ziauriai jom patenkinta.
Labai bijojau del dydzio, bet atittiko kaip nulieta.. 38 dydis mano, imiau 5 ir atitiko IDEALIAI! odines, ziauriai patogios.. kulnas daug aukstesnis, bet net nesijaucia.. atejo is Belgijos per sav kazkur.. tik jau ipakavimas pakraupau.. deze praplesta, kazkokiam maise.. nu toks jausmas, kad apkeliavo puse pasaulio.. jauciu ziurejo kas ten.. basutes beja River island firmos
Labai bijojau del dydzio, bet atittiko kaip nulieta.. 38 dydis mano, imiau 5 ir atitiko IDEALIAI! odines, ziauriai patogios.. kulnas daug aukstesnis, bet net nesijaucia.. atejo is Belgijos per sav kazkur.. tik jau ipakavimas pakraupau.. deze praplesta, kazkokiam maise.. nu toks jausmas, kad apkeliavo puse pasaulio.. jauciu ziurejo kas ten.. basutes beja River island firmos