Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Damute* @ 2011 07 05, 21:51)
Supratau  4u.gif O laiškas per mėnesį ateis ar ilgiau tenka palaukt?

Man laiskas i emaila, kad gavo prekes atejo lygiai po savaites. Issiunciau penktadieni prekes, o kita penktadieni jau gavau patvirtinima, kad gavo ir grazins pingus. Pinigai i saskaita sugrizo per 3 dienas nuo laisko.
Atsakyti
Gal kas pirko tokią suknelę? Įdomu kaip su kokybe ir dydžiais. Ir gal žinot ar paprastų medžiaginių conversų dydžiai atitinka?
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 07 05, 16:36)
October, gal jau gavai tą kreminę odinę rankinę? Man labai patiko, kaži ar realybėje irgi taip nerealiai atrodo, kaip foto  ax.gif  blush2.gif . Mielai ir aš tokią įsigyčiau  smile.gif

P.S. keliom žinutėm aukščiau matau, kad rankinę gavai, bet ar čia toji rudoji? Kaip????

gavau, galėsiu namie nufotografuot smile.gif šiaip man ji labai super, minusas tik tas, kad ta oda tokia tepli, tai reiks labai saugot, nes va užsidėjau ant peties prie juodų džinsų ir jau nugarėlė patamsėjo doh.gif
Atsakyti
Nezinau, ar zinot - iki 17val galioja kodas EXTRA10, minusuoja 10% nuo visu prekiu, sale taip pat.
Atsakyti
Sveikos, gal kas nori pasidalint mintim apie express shipping? 4u.gif reikia gaut suknele iki kito sestadienio, asos.com raso kad atsiuncia per 3-7 dienas, ale norisi isgirst "tikru istoriju" biggrin.gif
beje, kaip manot koki dydi imt sios sukneles: 6 ar 8? klubu ir liemens apimtis labiau linksta link 8, bet krutines nelabai turiu, tad baisu, kad 8 gali buti virsus per didelis
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2011 07 05, 23:18)
Man laiskas i emaila, kad gavo prekes atejo lygiai po savaites. Issiunciau penktadieni prekes, o kita penktadieni jau gavau patvirtinima, kad gavo ir grazins pingus. Pinigai i saskaita sugrizo per 3 dienas nuo laisko.

g.gif labai operatyviai. ar tik nebus mano siuntinį pametę unsure.gif reiks rašyti
Atsakyti
Gavau siuntinuka. Niekas nevelavo ir niekas nebuvo sumaisyta smile.gif
Avalyne dukrai:
Emiau tan spalvyte.
http://www.asos.com/.....0Brogue Shoes
ne odinukai, bet grazuciai, minkstuciai, patogus. Mano mergina taip greit visus batus suvaro, kad bus gerai ir ne odinukai. Del prakaitavimo bedu neturim, abi galim deveti kokia norim avalyne tongue.gif

situ mergiote labai norejo. siaurai kojai, atrodo graziai, tik kazin ar ilgai laikys, nes tie lakiniai apvadeliai priekyje prie pirstuku manau gali greit apsidauzyti. Na, bet jei pasaugos, tai siaip labai grazus, padukas paminkstintas
http://www.asos.com/...l...al With Bow

Man tokie atejo. susigundziau del kainos blush2.gif
http://www.asos.com/...c...1&clr=Black
dailiai atrodo ir peda su jais labai mazyte atrodo. patogus man labai, lengvi, stabilus, jokiu kliju pedsaku nera. Tik ta "oda" i kuria veriasi raistukai prie pirstu nelabai tvarkingai iskirpta ir prisiuta. matosi, bet labai i akis nekrenta man, bet reiklesnems gali nepatikti.

Na ir mano brungiausiajam
http://www.asos.com/...i...1&clr=Black
fainulkos, o jau kaip nesiosis, tai matysim. trikotazas gana plonas, kaip tik vasarai wub.gif reiktu dar prigriebti . Gaila nebespejau spalvotu po du svarus prigriebti.

Laukiu dar maziuko siuntinuko su suknele savo merginai ir tusu.
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2011 07 07, 15:40)
Gal kas pirko tokią suknelę? Įdomu kaip su kokybe ir dydžiais. Ir gal žinot ar paprastų medžiaginių conversų dydžiai atitinka?

Kiek pirkau,tai conversu dydziai atitinka. Tiek man paciai,tiek dukrytems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 07 07, 16:10)
gavau, galėsiu namie nufotografuot smile.gif šiaip man ji labai super, minusas tik tas, kad ta oda tokia tepli, tai reiks labai saugot, nes va užsidėjau ant peties prie juodų džinsų ir jau nugarėlė patamsėjo doh.gif

Ačiū už info. Būtų visai smagu pamatyti, kaip realybėje atrodo. Šiaip tai labai simpatinga iš internetinės foto, bet gaila, kad tepi g.gif
Atsakyti
Merginos noriu paklausti ar buvo kam dinges siuntinys? Aš užsisakiau birželio 20 diena, bet vis dar nesulaukiu siuntinio kaip jau ir 20 dienų praėjo. paskaitinejus kad beveik visos gauna per 10 d. neramu man daros unsure.gif Kad nebutu taip kad ne prekių, nei pinigų doh.gif

Atsakyti
Buvo man kazkada dinges. ASOS liepe laukt, laukiau laukiau, o paskui paraso, po daugiau nei menesio, kad pasirodo pamete jie siuntini, sunervino, kad anksciau negalejo pranesti, kai tik pamete, o ne po menesio doh.gif
Paskutini karta sakiausi ana sestadieni, issiunte tik antradieni prekes, o vat vakar gavau, laaabai greitai, net pati nesitikejau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 10 liepos 2011 - 10:01
QUOTE(ivalda @ 2011 07 10, 09:35)
Merginos noriu paklausti ar buvo kam dinges siuntinys? Aš užsisakiau birželio 20 diena, bet vis dar nesulaukiu siuntinio kaip jau ir 20 dienų praėjo. paskaitinejus kad beveik visos gauna per 10 d. neramu man daros  unsure.gif  Kad nebutu taip kad ne prekių, nei pinigų  doh.gif

As uzsakiau prekes birzelio 29d., issiunte man liepos 1d., o gavau tik si penktadieni, t.y. liepos 8d.
Sakyciau si karta labai ilgai uztruko, nes siaip tai per 5-6 dienas visada man ateina siuntinukas.
Dar palaukit kelias dienas, o paskui rasykit jiems laiska.
Atsakyti