Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 09 15, 11:31)
Labai atsiprašau už  poster_offtopic.gif  bet gal kas siuntėtės ką nors iš New Look? Ar ten yra buvę nesklandumų, dingusių pirkinių, kaip su kokybe ir batų dydžiais (ar atitinka)? Lyg ir esu girdėjus, kad neypatinga rūbų kokybė, bet natūralios odos batai "limited edition" gal būtų tvarkoj? Niekada nesusidūriau  doh.gif
O gal yra tokia tema, tik aš nerandu  g.gif

QUOTE(yalissa @ 2011 09 15, 13:04)
as viena karta is ten pirkau. siuntinys atejo gal per 5-6 dienas. kokybe, aisku, ne superine, bet ir ne prasciausia. kambarines 3 dydzio slepetes, atitiko musu 36 dydi. daugiau is ten nepirkau.

pirkau ir as, platformas,emiau uk8 dydi,atitiko pilnai 41.
atejo greitai irgi sakyciau per 6dienas..
Atsakyti
kas klause del dydzio, tai patarciau nerizikuoti pirkti 7 dydi su 41 koja, nes as Lietuvoj nesiodavau 38-39, bet angliskais dydziais man 5 (38) ne pro kur, tik 6 (39), tai manau jie ciut pamazina perversdami dydzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 15 rugsėjo 2011 - 13:22
Užsisakiau iš jų skėtį, praėjo mėnuo, o taip jo ir nesulaukiau. Ar yra kam taip buvę? Maždaug gal žinot, ką jiems reikėtų rašyti tokiu klausimu, pirmą kartą susiduriu su tokiu dalyku. Ačiū smile.gif
Atsakyti
yalissa, Linulee, labai jums ačiū už info, mergaitėd 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondeee @ 2011 09 15, 16:50)
Užsisakiau iš jų skėtį, praėjo mėnuo, o taip jo ir nesulaukiau. Ar yra kam taip buvę? Maždaug gal žinot, ką jiems reikėtų rašyti tokiu klausimu, pirmą kartą susiduriu su tokiu dalyku. Ačiū smile.gif

tai ir parasykit jiems angliskai, kad uzsisaket jau pries menesi, o dar negavot, gal jie zino, kur uzstrigo, ar gali grazint pinigus, jeigu negausit. siaip jie maloniai atrasineja, tai nebijokit wink.gif
Atsakyti
jearmaine, o koks pėdos ilgis, jei nepaslaptis? smile.gif
Aš su 25cm LT perku 39, kartais 38 dydį, Asos populiarius platforminius batus ėmiau 6 ir bijojau, kad nebūtų maži. Rezultate - puse dydžio padidinti biggrin.gif Bet kadangi rudeniniai, tai su storesne kojine normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 15 rugsėjo 2011 - 23:17
zinokit, neisivaizduoju savo pedos ilgio, neturiu metro smile.gif jo, esu girdejus, kad ir padidintu buna ASOS, kiekvienas modelis unikalus. mano patirtis gal daugiau is siaip ivairiu anglisku parduotuviu.
Atsakyti
seniai besilankiau asos, ziuriu pakeite krepselio rezervavimo laika-anksciau leido 2 val laikyt, dabar tik 1 valanda doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Gal kas darot užsakymą (Vilnius)? ax.gif
Atsakyti
merginos,as niekur nuolaidos koduko jokio nerandu,isskyrus ta HAPPYLFW, bet mano prekem jis netaikomas.. gal kuri kur uzmate koki -10%? ax.gif
Atsakyti
Sie batai labai pamazinti,bet nezinau, imt vienu ar dviem dydziais didesnius,gal kas pirkot kojytei dydi 37 europietiska ir zinote,koks tiksliai atitinka US?

http://www.asos.com/...t...1&clr=Black
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patrika: 19 rugsėjo 2011 - 14:35
QUOTE(Patrika @ 2011 09 19, 15:34)
Sie batai labai pamazinti,bet nezinau, imt vienu ar dviem dydziais didesnius,gal kas pirkot kojytei dydi 37 europietiska ir zinote,koks tiksliai atitinka US?

http://www.asos.com/...t...1&clr=Black

o is kur zinot kad pamazinti? mano nuomone uzteks 1 dydziu didesniu 4u.gif
Atsakyti