Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Bonpari @ 2011 09 13, 11:20)
čia piniginė ar delninukė  g.gif

delninuke, bet a4 papkės dydžio.
Atsakyti
Gavau per mazus batus, noriu keisti i didesni dydi, bet kai pirkau buvo akcija jiems,dabar pabrange 10 svaru. Kaip tokiu atveju pildyti grazinima ir kaip primoketi tuos pinigus,ar jie atsius atgal kita dydi senaja kaina? Ar esate kas susidure su tokia situacija? Padekit, mergaites,pirma karta ta darau, dar iki galo neissiaiskinau net,kaip pildyt grazinimo lapa... g.gif blush2.gif
Atsakyti
Atsius uz ta pacia sena kaina, kuria pirkote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smash: 14 rugsėjo 2011 - 17:19
QUOTE(Patrika @ 2011 09 14, 16:12)
Gavau per mazus batus, noriu keisti i didesni dydi, bet kai pirkau buvo akcija jiems,dabar pabrange 10 svaru. Kaip tokiu atveju pildyti grazinima ir kaip primoketi tuos pinigus,ar jie atsius atgal kita dydi senaja kaina? Ar esate kas susidure su tokia situacija? Padekit, mergaites,pirma karta ta darau, dar iki galo neissiaiskinau net,kaip pildyt grazinimo lapa...  g.gif  blush2.gif

man dar nei karto neatsiuntė kito dydžio. Visada gražina pinigus, nors nurodau lape, kad noriu kito dydžio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 09 14, 20:28)
man dar nei karto neatsiuntė kito dydžio. Visada gražina pinigus, nors nurodau lape, kad noriu kito dydžio doh.gif

Aciu, mergaites 4u.gif parasiau,kad pakeistu, o kaip bus- matysim. Butu gerai,kad uz sena kaina atsiustu, jei ne,gal per ta laika vel nukainuos... g.gif
Atsakyti
o kaip ten su tuo save for later ar kaip ten.. raso, kad saugo 30d.. cia rimtai? blink.gif ir tokia kaina bus?
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 09 07, 22:31)
meginos,ar verti sie batuliai demesio? galvoju ar bandyt siustis?  bigsmile.gif
gal kas nuolaidos koduka turit? 4u.gif aulinukai

taip noriu siu batu, laukiau laukiau ir nebeliko 8 dydzio. kaip manot ar su 41 koja bus labai per mazi batai uk7 dydis? gal kas galit pamatuot kiek mazdaug cm buna UK 7 dydzio, geriausiai pirktu is asos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2011 09 14, 20:21)
Aciu, mergaites 4u.gif  parasiau,kad pakeistu, o kaip bus- matysim. Butu gerai,kad uz sena kaina atsiustu, jei ne,gal per ta laika vel nukainuos...  g.gif

Jei pakeis ir atsius, tai bet kokiu atveju bus uz sena kaina. Niekur naujai moketi nebeturit, kokios kainos surasytos ant jusu grazinimo/keitimo lapo, tokios ir bus taikomos jums. Juk jei grazintumet, tai gautumet ta suma uz kuria pirkote, o ne naujai padidinta ar pamazinta.
O nepakeicia ar neatsiuncia kito dydzio dazniausiai del to, kad buna jau ispirkta preke arba retais/daznais atvejais pati asos subludina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 09 14, 20:59)
o kaip ten su tuo save for later ar kaip ten.. raso, kad saugo 30d.. cia rimtai?  blink.gif ir tokia kaina bus?

Tas saugojimas skaitosi tik taip, kad galima bus matyti patikusius pirkinius sarase, daugmaz issisaugoti, kad atsimintum, ir jie isliks tam sarase 30d. Bet pats rubas ir dydis, ir spalva, ir tuo labiau kaina nebuna uzrezervuoti. Uzrezervuoti galima tik isidejus i krepseli ir tai tik valandai ar dviejom. Po to reikia budeti ir vel per naujo deti i krepseli, kad kas nenupirktu.
Atsakyti
Labai atsiprašau už poster_offtopic.gif bet gal kas siuntėtės ką nors iš New Look? Ar ten yra buvę nesklandumų, dingusių pirkinių, kaip su kokybe ir batų dydžiais (ar atitinka)? Lyg ir esu girdėjus, kad neypatinga rūbų kokybė, bet natūralios odos batai "limited edition" gal būtų tvarkoj? Niekada nesusidūriau doh.gif
O gal yra tokia tema, tik aš nerandu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 15 rugsėjo 2011 - 11:33
RB, siulyciau paklaust Internetinese parduotuvese, kur mergaites perka pacios, t.y. be tarpininku, temoj ax.gif Ten tai tikrai kazkas yra is New Look siuntes ax.gif
Atsakyti
Dėkui, taip ir padarysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 09 15, 11:31)
Labai atsiprašau už  poster_offtopic.gif  bet gal kas siuntėtės ką nors iš New Look? Ar ten yra buvę nesklandumų, dingusių pirkinių, kaip su kokybe ir batų dydžiais (ar atitinka)? Lyg ir esu girdėjus, kad neypatinga rūbų kokybė, bet natūralios odos batai "limited edition" gal būtų tvarkoj? Niekada nesusidūriau  doh.gif
O gal yra tokia tema, tik aš nerandu  g.gif

as viena karta is ten pirkau. siuntinys atejo gal per 5-6 dienas. kokybe, aisku, ne superine, bet ir ne prasciausia. kambarines 3 dydzio slepetes, atitiko musu 36 dydi. daugiau is ten nepirkau.
Atsakyti