Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Linulee @ 2011 09 07, 23:31)
meginos,ar verti sie batuliai demesio? galvoju ar bandyt siustis?  bigsmile.gif
gal kas nuolaidos koduka turit? 4u.gif aulinukai

man gražūs, prie džinsų turėtų neblogai atrodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 09 07, 23:31)
meginos,ar verti sie batuliai demesio? galvoju ar bandyt siustis?  bigsmile.gif
gal kas nuolaidos koduka turit? 4u.gif aulinukai

šiandien taip tik mačiau Kaune merginą su tokiais arba laaaaaabai panašiais aulinukais biggrin.gif na man atrodė tikrai gražiai, ir bent iš tokios tolimos ekspertizės nepasirodė, kad būtų popieriniai rolleyes.gif tik tie kutai ties kulnu žemę siekia, tai man nelabai patiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 09 07, 23:10)
P.S. Tylene, kur pradingus? ax.gif

aš čia 4u.gif ateinu kodukų pažiūrėt ir vėl dingstu biggrin.gif
Atsakyti
Pajuokinsiu jus smile.gif Pirkau šį aksesuarą prie marškinukų ir gavau supakuotus marškinius. Galvojau, kad mandras įpakavimas bla bla, bet išardžius radau giga marškinius, man jie iki kelių, ir jokio sagučio. barkodas užklijuotas to sagučio. Už tokią juokingą kainą siųsti atgal gaila, nes pastas tikrau daugiau kainuos. Na ir pagaliau susivokiau pažiūrėti asos'e ką čia gavau. O gi čia pasirodo suknelė lotuliukas.gif M dydžio. Pasimatavau, tai ant manęs atrodo kaip ant šio modelio. Ką man su ja daryti, nes tikrai į viešumą neisiu, galėsiu kaip pižamą naudot tongue.gif
Atsakyti
Sveikos.

Tikrai, atsimenu, buvo apie tai anksčiau šnekėta, bet net neatsimenu, kurioj temoj ir tiksliai prieš kiek laiko. Tad gal nesupyksit, jei pasikartosiu. Gal kuri esat siuntusis daiktus express shipping'u? Tuo, kur 14 eurų kainuoja. Per kiek vidutiniškai laiko atsiunčia? Rašo, kad per 3-7 dienas, bet tos 7 čia jau visai ne express... Man reikia iki penktadienio. Tokią gražią sukenelę pagaliau nužiūrėjau. Idealiai tiktų prie batų ir prie visa kito...
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 09 10, 13:20)
Pajuokinsiu jus smile.gif Pirkau šį aksesuarą prie marškinukų ir gavau supakuotus marškinius. Galvojau, kad mandras įpakavimas bla bla, bet išardžius radau giga marškinius, man jie iki kelių, ir jokio sagučio. barkodas užklijuotas to sagučio. Už tokią juokingą kainą siųsti atgal gaila, nes pastas tikrau daugiau kainuos. Na ir pagaliau susivokiau pažiūrėti asos'e ką čia gavau. O gi čia pasirodo suknelė  lotuliukas.gif M dydžio. Pasimatavau, tai ant manęs atrodo kaip ant šio modelio. Ką man su ja daryti, nes tikrai į viešumą neisiu, galėsiu kaip pižamą naudot  tongue.gif

nu ir nuotykis, jei nuotykiu pavadinti galima doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukses_mamyte @ 2011 09 10, 16:37)
nu ir nuotykis, jei nuotykiu pavadinti galima  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Galėjo kokią dizainerio suknelę netyčia atsiųsti, tai nebambėčiau biggrin.gif prisimatavau visokiais variantais, ale ne man smile.gif sudėtis gera - medvilne ir šilkas, tai puikūs naktiniai bus biggrin.gif
Atsakyti
kažkodėl asos nebesiunčia Expressu, tik paprastu paštu doh.gif Penktadienį užsisakiau, dar neišsiuntė unsure.gif ir rašo, kad numatomas gavimas tik rugsėjo 22 dieną blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas nors esate pirkusios paltuką
user posted image
Pakomentuokite prašau kaip realybėje kokybė 4u.gif .Apskritai "ASOS" drabužių atitinka dydžiai?
Kokia kortelė tinka atsiskaitymams?Pvz.swed banko tinka?Nesu užsisakinėjusi iš šios parduotuvės ax.gif ,o ir savarankiškai to niekad nedariau, todėl jeigu galite padėkite 4u.gif .

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 09 09, 17:57)
aš čia 4u.gif  ateinu kodukų pažiūrėt ir vėl dingstu biggrin.gif

tai pasirodyk ka perki biggrin.gif
Atsakyti
šiandien gavau šią:
user posted image

atrodo gyvai gražiau, nei foto. Truputėlį sodresnė ta mėlyna, bet nustebau, kad labai talpi:) Pirmas pirkinys apsisekė.
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 09 12, 22:28)
atrodo gyvai gražiau, nei foto. Truputėlį sodresnė ta mėlyna,  bet nustebau, kad labai talpi:) Pirmas pirkinys apsisekė.

čia piniginė ar delninukė g.gif
Atsakyti