Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

! 
Skelbimai forume draudžiami. Radus skelbimą, jis ištrinamas, nariui skiriamas įspėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 09 05, 00:28)
Merginos, o jei nera ant drabuzeliu tos raudonos etiketes, kurios tipo negalima nukirpti, jei nori grazinti, tai to rubo nebegalima grazinti isvis? Ar esat kuri grazinus ruba be etikeciu?  4u.gif

Siuskit be tos raudonos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriuks @ 2011 09 05, 15:36)
Siuskit be tos raudonos 4u.gif

Ar tikrai nieko tokio? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
aš šiandien pirmą kartą užsiregistravau asos ir padariau užsakymą. bet paskui man atsiuntė email,kad panaikino mano užsakymą ir prašė paso kopijos, kortele ę paskutinių mėnesių duomenų ir dokumento, patvirtinančio mano adresą. čia normali tokia procedūrą?
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 09 05, 17:51)
aš šiandien pirmą kartą užsiregistravau asos ir padariau užsakymą. bet paskui man atsiuntė email,kad panaikino mano užsakymą ir prašė paso kopijos, kortele ę paskutinių mėnesių duomenų ir dokumento, patvirtinančio mano adresą. čia normali tokia procedūrą?

Paprastai nepraso.Gal kazkas jiems sukele itarimu? Gal uzsakymo suma labai didele?
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 09 05, 18:46)
Paprastai nepraso.Gal kazkas jiems sukele itarimu? Gal uzsakymo suma labai didele?

109 eurai, nelabai... bet tai kortelės paskutinių 3 mėnesių išklotinę ir pasą. Kažkaip perdaug asmeniški dokumentai, kad trečiam žmogui rodyt..
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 09 06, 17:12)
109 eurai, nelabai...  bet tai kortelės paskutinių 3 mėnesių išklotinę ir pasą. Kažkaip perdaug asmeniški dokumentai, kad trečiam žmogui rodyt..

tai paklauskit kam jiems tie duomenys, kodel ju praso.
Atsakyti
meginos,ar verti sie batuliai demesio? galvoju ar bandyt siustis? bigsmile.gif
gal kas nuolaidos koduka turit? 4u.gif aulinukai
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 09 07, 22:31)
meginos,ar verti sie batuliai demesio? galvoju ar bandyt siustis?  bigsmile.gif

kadangi man tokio tipo batai negrazus, tai nepirkciau biggrin.gif

P.S. Tylene, kur pradingus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 09 07, 23:31)
meginos,ar verti sie batuliai demesio? galvoju ar bandyt siustis?  bigsmile.gif

man tai grazus prie dzinsiuku ir dar zomsinukai thumbup.gif kol kas nuolaidu papildomu kaip ir nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 09 06, 17:12)
109 eurai, nelabai...  bet tai kortelės paskutinių 3 mėnesių išklotinę ir pasą. Kažkaip perdaug asmeniški dokumentai, kad trečiam žmogui rodyt..

ytartinai, per daug viskas labai amseniskai, su tokiais kito zmogaus duomenim daug ka galima nuveikti ...
Atsakyti
Merginos, ka reikia rasyti grafoj "Refund?", kai grazini rubelius? Tiesiog varneles sudeti ar kaip? 4u.gif
Atsakyti