Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(micefee @ 2011 08 23, 09:44)
Aš dėjau įvairius rūbus, tai kitiems nuolaidą duoda, o mano norimam - ne. Svarbiausia, kad kitiems tos pačios firmos rūbams nuolaidą duoda, o šitam - ne... Nervina. Ir ASOS vakar rašiau, klausiau, kažko labai užmigę jie pastaruoju metu, iki šiol neatrašė.

Aha siandien dar kelis drabuzius issirinkau ir nebeduoda nuolaidos, o salygose parasyta kad perkant virs 500 svaru, nors vakar man dave ir nuo 40 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sweeta @ 2011 08 23, 11:15)
Aha siandien dar kelis drabuzius issirinkau ir nebeduoda nuolaidos, o salygose parasyta kad perkant virs 500 svaru, nors vakar man dave ir nuo 40  rolleyes.gif

Antrą kartą kodas negalioja, galioja perkant tik 1 sykį. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
kvailas klausimas, bet visgi smile.gif uzsisakiau suknele. per maza, BET bandziau ilisti biggrin.gif to pasekoje nezymiai itruko siules prie uztrauktuko. Kazin jei grazinsiu su prasymu apkeisti i didesni dydi - praslisiu,ar labai idemiai ziuri?
Blogiausiu atveju pataisysiu pas siuveja ir bandysiu parduoti ... bet nezinau kaip cia dabar geriau pasielgus, ar rizikuoti ir siusti ar pasilikti pardavimui
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2011 08 23, 22:58)
sveikos,
kvailas klausimas, bet visgi smile.gif uzsisakiau suknele. per maza, BET bandziau ilisti biggrin.gif to pasekoje nezymiai itruko siules prie uztrauktuko. Kazin jei grazinsiu su prasymu apkeisti i didesni dydi - praslisiu,ar labai idemiai ziuri?
Blogiausiu atveju pataisysiu pas siuveja ir bandysiu parduoti ... bet nezinau kaip cia dabar geriau pasielgus, ar rizikuoti ir siusti ar pasilikti pardavimui

čia jau Jūsų sąžiningumo reikalas 4u.gif jie gali ir nepamatyti, kas nors kitas nupirks ją ir įsivaizduokit to žmogaus reakciją, kai pamatys, ką gavo doh.gif aš pati tikrai nenorėčiau gauti tokio daikto už tai niekada ir nesiųsčiau tokio grąžinimui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(miss.elle @ 2011 08 20, 01:14)
galima nuoroda sios sukneles ? smile.gif

prašom 4u.gif retokai, bet kartais atsiranda dydžių 4u.gif beje, aš pasigavau dešimtą, noriu pasimatuoti, jeigu jis tiks labiau, aštuntą dydį arba grąžinsiu, arba parduosiu 4u.gif

Sukneles nuoroda
Atsakyti
Gavau šiandien vieną siuntinuką iš Asos ir viskas daugiau mažiau patiko, bet labai pagirsiu šitą diržą: http://www.asos.com/...f...=-1&clr=Tan

Atrodo kokybiškai ir visiškai ne pigiai, labai faina odos tekstūra wub.gif
Atsakyti
Pradėjau dairytis tašės. Na ir keliom susidomėjau. Gal turite kurią ir papasakoti galit?
Pirma antra trečia
Apskritai, gal susidūrėte su Asos odinių rankinių kokybe? kaip jos nešiojasi? man ta paskutinė gal labiausiai patinka, bet nelabai patikimai atrodo tos plonos rankenos. O tos dvi kitos gal sunkios bus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flos: 24 rugpjūčio 2011 - 11:05
QUOTE(Flos @ 2011 08 24, 12:04)
Pradėjau dairytis tašės. Na ir keliom susidomėjau. Gal turite kurią ir papasakoti galit?
Pirma antra trečia
Apskritai, gal susidūrėte su Asos odinių rankinių kokybe? kaip jos nešiojasi? man ta paskutinė gal labiausiai patinka, bet nelabai patikimai atrodo tos plonos rankenos. O tos dvi kitos gal sunkios bus..

turiu pirmąją, šiaip labai patinka, tik yra viena gana didelė bėda - ta oda ne tokia, kaip pvz antrosios, o panaši į verstą odą, taigi yra labai labai tepli, nešioju dabar su mažąja rankena, nes bandžiau kartą per petį persimest, tai iškart nugarėlė patamsėjo nuo trynimosi į drabužius doh.gif tai jei norit kasdien tampyt, pirmosios nesiūlyčiau smile.gif
Atsakyti
siandien atejo sie batukai . deja, per mazi sad.gif emiau 6 dydi, koki visada ir nesioju, bet jie buvo kaip tik mamai, kuri nesioja 4 dydi. pranesu, kad neapsigautumet merginos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 08 24, 13:09)
turiu pirmąją..]

Dėkui, tuo pačiu labai gaila, nes ji man labai patiko, ir norėjau pirkti rudeniui kasdienai į darbą žygiuoti smile.gif O kokybiška? tada gal antrą imčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 08 24, 13:29)
Dėkui, tuo pačiu labai gaila, nes ji man labai patiko, ir norėjau pirkti rudeniui kasdienai į darbą žygiuoti smile.gif O kokybiška? tada gal antrą imčiau biggrin.gif

šiaip padaryta neblogai, nepaisant vietom spalvų skirtumo, bet tai manau tokiai odai natūralu smile.gif taigi kokybei neturiu pastabų, tiesa, dar nėra ji itin talpi, dabar jei pirkčiau, rinkčiausi jūsų įdėtą antrąją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bloomy @ 2011 08 24, 13:16)
siandien atejo sie batukai . deja, per mazi sad.gif emiau 6 dydi, koki visada ir nesioju, bet jie buvo kaip tik mamai, kuri nesioja 4 dydi. pranesu, kad neapsigautumet merginos smile.gif

as irgi siandien ryte 6 dydi isidejau situ batuku i krepsi, aciu Dievui kad nenusipirkau karsta.gif
aisku aciu ir Jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atsiprasau jei praleidau kazkur sita klausima, bet gal galit patart, kaip su Asos dzinsu dydziais? Dairausi i UK6, bet bijau per mazus nusipirkt...nors visad nesioju Zaros, Mango -34( europini ), Miss sixty, Levis, Killah, Diesel- 25 dydi, bet cia kazkaip ziuriu ant manekeniu buna 36 dydziai dazniausiai uzmauti, tai gal pamazinti bus?
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldi1: 25 rugpjūčio 2011 - 12:21