Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Tulpelyte @ 2011 07 04, 23:34)
O mano siuntinio dar neissiunte  unsure.gif  Uzsakyma padariau sestadieni.

Gal kas nusimanot, kokia spalva gali buti pavadinimu "Bark"? Isidejau kelnes i krepseli, bet vis delto nenusipirkau, galvojau gal atsiras tokios pat tik tamesesnes, nes ispradziu ant modelio rode  tokias sviesiai pilkas/rusvas. O dabar isijungiu tamsiai pilkos jau, to paveiksliuko su sviesesnem net nebera, tai kazin kurios cia? Nenoriu gauti sviesiu  blush2.gif

turėtų būti tamsios smile.gif

yay, aš gavau savo rankinę!!!
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 04, 23:52)
kažkaip labai suprastėjo jų aptarnavimo kokybė ... pastoviai sumaišo, visai ne tą atsiunčia kas buvo užsakyta.  schmoll.gif

Pritariu. Aš jau bijau ir užsisakinėti doh.gif Gaila būna ir laiko, ir pinigų, ir nervų biggrin.gif
Atsakyti
as 5ni uzsakiau, tai mano siuntinio irgi dar neissiunte ...
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2011 07 05, 08:33)
turėtų būti tamsios smile.gif

Pasirodo sviesios, kai isidedi i krepseli, iskart rodo nebe ta modeli, o jau kita su sviesiom kelnem biggrin.gif Reik labai atidziai viska ziuret, nes tikrai gali gaut ne ta, ko norejai smile.gif Kazin dar galiu tiketis, kad atsiras tokios pat tik tamsios biggrin.gif Nemegstu sviesiu spalvu, bet kelnes laaabai patiko ax.gif
Atsakyti
Kaip manot, kaip sios kelnytes atrodo? Noriu tu tokiu truputi kai per klubus una platu, apdribe, su kisenem sonuose. Gal kas pirkot?

user posted image
Atsakyti
O aš nusipirkau suknytę, bet pati apsižioplinau ir dydį ne taip pasižiūrėjau, tai per maža verysad.gif . gal kuriai nors, kaip tik tokios reik? Sudėtis linas+medvilnė

user posted image
Atsakyti
October, gal jau gavai tą kreminę odinę rankinę? Man labai patiko, kaži ar realybėje irgi taip nerealiai atrodo, kaip foto ax.gif blush2.gif . Mielai ir aš tokią įsigyčiau smile.gif

P.S. keliom žinutėm aukščiau matau, kad rankinę gavai, bet ar čia toji rudoji? Kaip????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 05 liepos 2011 - 15:37
na man tai gan greit pavyko, uzsisakiau praejusios sav pirmadieni, o siandien pastininke jau atnese suknyte
Atsakyti
O dydis Asos suknuciu atitinka pagal lentele? As kaip tik labai panasia nusiziurejau g.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
2011-06-16 išsiunčiau grąžinimui dvi prekes į asos (pirmą kartą gyvenime tongue.gif ).
Kolkas jokių žinių, pinigų nematau, kad būtų įplaukę.
Ar turėčiau gauti kokią žinutę iš asos prieš tai? ar pačiai rašyt jiems?
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 07 05, 22:19)
Sveikos, 4u.gif
2011-06-16 išsiunčiau grąžinimui dvi prekes į asos (pirmą kartą gyvenime tongue.gif ).
Kolkas jokių žinių, pinigų nematau, kad būtų įplaukę.
Ar turėčiau gauti kokią žinutę iš asos prieš tai? ar pačiai rašyt jiems?

gausit laiska i pasta, jog prekes jie gavo.O pinigu palaukti reikes biggrin.gif negreit perveda
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2011 07 05, 22:25)
gausit laiska i pasta, jog prekes jie gavo.O pinigu palaukti reikes  biggrin.gif negreit perveda

Supratau 4u.gif O laiškas per mėnesį ateis ar ilgiau tenka palaukt?
Atsakyti