Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Nebėra šios suknelės.
Atsakyti
Ar kas nors esat pirkusios M-L dydžio kepures? Nes nelabai įsivaizduoju, ar labai paskęsčiau? biggrin.gif Šiaip nešioju S rūbų dydį...
Atsakyti
O kaip per tarpininkes uzsakot - perkat pacios ir pasinaudojat tik ju adresu ar logiskiau butu, kad pirktu tarpininke, ir gavusi vietoje patikrintu, ar ASOS atsiunte teisinga preke?
Atsakyti
Tai kad cia visos uzsisakineja pacios...
o del tu kuriu nesiuncia tai net nezinau smile.gif
Atsakyti
tai taip, klausiu del del prekiu, kuriu nesiuncia..
cia jau mano sprendimas, pasverus pliusus ir minusus dvieju variantu, bet klausiu, kaip is patirties dazniausiai darote...
Atsakyti
sveiki, gal kas turite tokia suknele, noreciau paklausti kaip kokybe?
suknele
o kaip dydziai? ar atitnka? pvz jei 40, tai reikia 12 ? ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
EXTRA20 kodas 20% nuolaida clearance skyreliui.

Tik man kol kas neveikia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 08 22, 23:23)
EXTRA20 kodas 20% nuolaida clearance skyreliui.

Tik man kol kas neveikia.  g.gif

Man vakar pavyko uzsakyti su nuolaida. Tik nerandu clearance prekiu galimas grazinimas, kad negalima niekur neparasyta g.gif
Atsakyti
Aš dėjau įvairius rūbus, tai kitiems nuolaidą duoda, o mano norimam - ne. Svarbiausia, kad kitiems tos pačios firmos rūbams nuolaidą duoda, o šitam - ne... Nervina. Ir ASOS vakar rašiau, klausiau, kažko labai užmigę jie pastaruoju metu, iki šiol neatrašė.
Atsakyti
Mergaites, galit ciut pagelbeti, sugalvojau pabandyti uzsisakyti is asos pora suknuciu, tai zodziu susirenku krepseli norimu, einu apmoketi, suvedu duomenis, ir fsio ? bigsmile.gif
o jei ten paspaudi palikti velesniam laikui, tai laiko kerepseli kazkiek dienu man ? pavyzdziui siandien susirenku ko noriu, o ryt perku ir pan. ?

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, jeigu pasirenkat "save for later", tai rūbus saugo 30 dienų, bet tai nereiškia, kad niekas jų nenupirks. mirksiukas.gif O jei įsidedat į krepšelį, tai rūbas rezervuojamas 2val ir per tą laiką jo niekas negali nupirkti (jeigu tai, pavyzdžiui, paskutinis vienetas).
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 08 23, 10:01)
Taip, jeigu pasirenkat "save for later", tai rūbus saugo 30 dienų, bet tai nereiškia, kad niekas jų nenupirks.  mirksiukas.gif O jei įsidedat į krepšelį, tai rūbas rezervuojamas 2val ir per tą laiką jo niekas negali nupirkti (jeigu tai, pavyzdžiui, paskutinis vienetas).

Supratau , aciu aciuks.gif bandysiu ..
Atsakyti