Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Merginos,gal kuri turit siuos batukus? kaip dydziai ar atitinka? as nesioju siaip 41normalu,koki patartumet jamt uk 7 ar uk8?bateliai
Atsakyti
neturiu patirties su avalyne iš asos, bet 41 imčiau 8 4u.gif
Atsakyti
10 proc. nuolaida:

EXTRATEN
Atsakyti
Aciu uz koduka 4u.gif

norejau pati uzsisakyti sita svarkeli deja nesiuncia i LT, tai tarpininke uzsake,
reikia tiketis kad tiks ax.gif
http://www.asos.com/...GAXx2.aSaxbBLCw
Atsakyti
labai gaila, kad Mango nustojo siųsti į užsienį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2011 08 11, 15:41)
realios paltuko potkės, kad būtų lengviau apsispręsti  4u.gif

user posted image

Gaila, bet jau nebespejau uzsakyti. Tiek pilkas, tike rudas variantas ispirkti... verysad.gif Teks grauztis nagus... verysad.gif Bet paltukas tikrai nerealus ir modelis idomu, neeilinis... wub.gif
Atsakyti
O as stai kokia suknyte-tunika gavau wub.gif Labai grazi, tip top kaip asos puslapyje. Tik mano ugis nera labai aukstas, tai suknele kiek ilgesne nei ant modelio.

http://www.asos.com/...a...1&clr=Cream
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bastune: 19 rugpjūčio 2011 - 11:06
QUOTE(Euforija @ 2011 08 16, 11:55)
labai gaila, kad Mango nustojo siųsti į užsienį  verysad.gif

Kad ASOS Mango niekada į Lietuvą nesiųsdavo. g.gif

QUOTE(Bastune @ 2011 08 19, 11:43)
Gaila, bet jau nebespejau uzsakyti. Tiek pilkas, tike rudas variantas ispirkti... verysad.gif Teks grauztis nagus... verysad.gif Bet paltukas tikrai nerealus ir modelis idomu, neeilinis... wub.gif

Man tai pobaisis tas paltas... Bet skonio reikalas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 08 19, 11:43)
Man tai pobaisis tas paltas... Bet skonio reikalas.  mirksiukas.gif

As jau galvojau, kad cia tik man vienai jis negrazus biggrin.gif
Atsakyti
micefee, siųsdavo anksčiau ax.gif rusų forume daug prisipirkusių buvo, kol jie nustojo, ten tokių gerų suknelių yra 4u.gif

aš irgi gavau du siuntinukus, suknelę 8ti dydžio, man su 77cm po krūtine šiuo metu nesusisega verysad.gif bet, kai grįšiu į ankstesnę formą, tikiuosi susisegs ax.gif aš kiek abejoju, bet vyras pasakė negrąžinti ir, kad jis tikrai žino jog susisegs, na tai tegu lieka 4u.gif apipavidalinimas atliktas kokybiškai, nėra labai ilga, aukščiau kauliukų, galima laisvai dėvėt be liemenėlės, niekas nepersišviečia ax.gif

user posted image

dar gavau Vila kombinezoniuką, medžiaga labai patiko, viršuje tas iškirpimas kiek didokas mano skoniui, didesnis, nei parodytas foto, bet ne tragedija, laisvo stiliaus, gražiai gula...jeigu ne iškirpimas, būtų dešimt balų su pliusu thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
gavau šią. Man labai... wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2011 08 19, 15:46)
micefee, siųsdavo anksčiau  ax.gif  rusų forume daug prisipirkusių buvo, kol jie nustojo, ten tokių gerų suknelių yra  4u.gif

aš irgi gavau du siuntinukus, suknelę 8ti dydžio, man su 77cm po krūtine šiuo metu nesusisega  verysad.gif  bet, kai grįšiu į ankstesnę formą, tikiuosi susisegs  ax.gif aš kiek abejoju, bet vyras pasakė negrąžinti ir, kad jis tikrai žino jog susisegs, na tai tegu lieka  4u.gif apipavidalinimas atliktas kokybiškai, nėra labai ilga, aukščiau kauliukų, galima laisvai dėvėt be liemenėlės, niekas nepersišviečia  ax.gif

user posted image

galima nuoroda sios sukneles ? smile.gif
Atsakyti