Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Sveikos, uzsakinejau prekes buvau gavusi 20 proc papildoma nuolaida ir kazkas jiem snetiko su kortele, tai uzsakymas neivikdytas, noreciau pakartoti, bet dabar jau tas nuolaidu kodas negalioja doh.gif tas uzsakymas dar vi spas mane yra su nuolaida, bet jauciu jo pakartoi neimanoma? reikia kraut viska is naujo?
O gal kuri turit ir nenaudosit kodo?
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 08 12, 11:08)
Gavau sita suknele. Sekme is pirmo karto neaplanke, nes uzsisakiau per maza dydi. Visada ASOS 10tas dydis budavo per didelis, o sikart 8to dydzio suknele neuzsisege.. Bet dabar jau kabo pas mane 10tas dydis, kokybe kol kas atrodo gera, reikes tik palygint. spalva gal ciut tamsesne negu foto smile.gif jeigu ka labai domins, galesiu realias foto padaryt.

Nuostabi suknele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikole82 @ 2011 08 13, 10:27)
Sveikos, uzsakinejau prekes buvau gavusi 20 proc papildoma nuolaida ir kazkas jiem snetiko su kortele, tai uzsakymas neivikdytas, noreciau pakartoti, bet dabar jau tas nuolaidu kodas negalioja  doh.gif  tas uzsakymas dar vi spas mane yra su nuolaida, bet jauciu jo pakartoi neimanoma? reikia kraut viska is naujo?
O gal kuri turit ir nenaudosit kodo?

Sveika, o gal gali parašyti kokį kodą naudojai? smile.gif Deja aš jokių naujų nežinau, paskutinis iš mano žinomų buvo NEWSEASONVIP...
Atsakyti
Nikole, deja, nebuvau susidūrusi su tokia situacija, reiktų klausti pačių ASOS, ką galima būtų padaryti šiuo atveju 4u.gif beje, gal pačiam užsakyme galima keisti apmokėjimo būdą, kad galėtum pakeisti kortelės duomenis? 4u.gif

aš gavau dar vieną mini siuntinuką, vyrui už moralinę kompensaciją, kad taip baisiai nekentėtų keikvieną kart man parnešdamas po paketėlį lotuliukas.gif jam, aišku, nieko nereikėjo, kaip visada, už tai šiandien iš pat ryto apsivilko naują maikutę į darbą apsipatenkinęs, dydis atitiko puikiausiai (atrodo net geriau, nei ant modelio, nes maniškio krūtinės apimtis didesnė), plona medvilnė, mums aktualu, tokiems karščiams pats tas thumbup.gif aišku, švelnumo ne pima cotton, bet ir nebuvo žadėtas pima biggrin.gif supakuota tvarkingai duck and cover įpakavime, žodžiu, mes patenkinti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 14 rugpjūčio 2011 - 07:31
Noriu apmoketi rodo klaida, nesuprantu..

This order contains items that cannot be shipped to your chosen delivery address. Please remove the items highlighted in red from your shopping basket or edit your delivery address in order to proceed with your purchase.
gal kas isverstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 08 15, 10:06)
Noriu apmoketi rodo klaida, nesuprantu..

This order contains items that cannot be shipped to your chosen delivery address. Please remove the items highlighted in red from your shopping basket or edit your delivery address in order to proceed with your purchase.
gal kas isverstu  blush2.gif

Jusu užsakyme ir prekiu, kuriu mes negalime pristatyti nurodytu adresu. Jos paryskintos raudonai. Prasom isimkite sitas prekes arba pakeiskite adresa ir pabaikite uzsakyma
Atsakyti
supratau, ta preke yra rezervuota todel neleidzia pirkti.. ax.gif
Atsakyti
o kiek laiko preke rezervuoja krepselyje?

ar cia verta laukti kol kitas ja paleis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 08 15, 12:58)

ar cia verta laukti kol kitas ja paleis  g.gif

Kokia cia preke? Gal jos tiesiog nesiuncia i Lietuva?
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 08 15, 12:58)

ar cia verta laukti kol kitas ja paleis  g.gif

tikrai ne taip supratot, jūsų krepšelyje yra prekė, kurią siunčia tik UK arba kur nors, bet į Lt nesiunčia, patikrinkit prekes, paprastai raudonai rašo, kuri, jeigu nematot, tai pereikit per kiekvieną ir apačioje rašo: ships only to: UK tarkim 4u.gif jeigu tai būtų kito žmogaus rezervuota prekė, tai rašytų, kad prekės nėra iš viso, o ne kad negali siųsti jūsų adresu 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites viskas aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2011 08 15, 11:27)
tikrai ne taip supratot, jūsų krepšelyje yra prekė, kurią siunčia tik UK arba kur nors, bet į Lt nesiunčia, patikrinkit prekes, paprastai raudonai rašo, kuri, jeigu nematot, tai pereikit per kiekvieną ir apačioje rašo: ships only to: UK tarkim  4u.gif jeigu tai būtų kito žmogaus rezervuota prekė, tai rašytų, kad prekės nėra iš viso, o ne kad negali siųsti jūsų adresu  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti