Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Sveiki, kai grazinat preke, siunciat paprasta siunta ar registruota? Ar yra kam dingęs siuntinys? Ar pinIgus gražina į sąskaita, ar reikia is anksto informuoti, kad nesiustu čekių? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2011 08 11, 18:36)
Sveiki, kai grazinat preke, siunciat paprasta siunta ar registruota? Ar yra kam dingęs siuntinys? Ar pinIgus gražina į sąskaita, ar reikia is anksto informuoti, kad nesiustu čekių? Ačiū smile.gif

siunčia merginos įvairiai, kas paprastu, kas registruotu, dėl savo pačios užtikrintumo, dėl grąžinimo ne čekiu už persiuntimą, kiek merginos rašė, reikia ilgai ilgai tartis emailais, ir dar klausimas, ar sutiks 4u.gif buvo minėta, kad reikia paaiškinti, kodėl Jums labiau tinka į sąskaitą ir t.t. 4u.gif kiek žinau, jie grąžina už siuntimą, tik jeigu patys padaro klaidą, jeigu Jums tiesiog netiko dydis, spalva, tai grąžinami tik pinigėliai už prekę į sąskaitą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 11 rugpjūčio 2011 - 17:44
QUOTE(Euforija @ 2011 08 11, 18:43)
siunčia merginos įvairiai, kas paprastu, kas registruotu, dėl savo pačios užtikrintumo, dėl grąžinimo ne čekiu už persiuntimą, kiek merginos rašė, reikia ilgai ilgai tartis emailais, ir dar klausimas, ar sutiks  4u.gif buvo minėta, kad reikia paaiškinti, kodėl Jums labiau tinka į sąskaitą ir t.t.  4u.gif kiek žinau, jie grąžina už siuntimą, tik jeigu patys padaro klaidą, jeigu Jums tiesiog netiko dydis, spalva, tai grąžinami tik pinigėliai už prekę į sąskaitą  4u.gif

Labai ačiū 4u.gif Man netiko dydis, tai kai asos gaus siuntini, grąžins į sąskaita pinigus už preke. Jei viską supratau teisigai, tai jokių problemu su cekiais ir pinigu isgryninimu neturėsiu.
Atsakyti
Man nutiko labai keistas dalykas su Asos. Grazinau dvi poras netikusiu dzinsu, ir gavau emaila, kad jie gavo tik viena pora ir negavo uzpildytos grazinimo formos. Nors siunciau dzinsus vienam siuntiny, tai iseina, kad kazkas (gal paste) atidare mano siuntini, iseme viena pora dzinsu ir uzpildyta forma ir toliau nusiunte. Nieko sau. Ar yra kam taip nutike?
Atsakyti
turiu uzsakyma uz 42sv ar bus nemokamas siuntimas ar reikia kooperuotis?
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2011 08 12, 00:29)
Labai ačiū  4u.gif Man netiko dydis, tai kai asos gaus siuntini, grąžins į sąskaita pinigus už preke. Jei viską supratau teisigai, tai jokių problemu su cekiais ir pinigu isgryninimu neturėsiu.

teisingai, už prekę grąžina į sąskaitą 4u.gif

QUOTE(Zukauskaite @ 2011 08 12, 00:59)
Man nutiko labai keistas dalykas su Asos. Grazinau dvi poras netikusiu dzinsu, ir gavau emaila, kad jie gavo tik viena pora ir negavo uzpildytos grazinimo formos. Nors siunciau dzinsus vienam siuntiny, tai iseina, kad kazkas (gal paste) atidare mano siuntini, iseme viena pora dzinsu ir uzpildyta forma ir toliau nusiunte. Nieko sau. Ar yra kam taip nutike?

neteko su tokiais dalykais susidurti schmoll.gif

QUOTE(Ingredd @ 2011 08 12, 11:03)

ASOS nemokamas siuntimas nepriklausomai nuo sumos 4u.gif

gavau tris dirželius 4u.gif

labiausiai patikęs odinis, spalva atitinka foto, su simtapišku antgaliu, ir prie suknelės ir prie kelnių tiks puikiai thumbup.gif galima dėvėti tiek ant liemens, tiek ant klubų 4u.gif

user posted image

šitas irgi patiko, kadangi aviu mėlynais bateliais spcialiai tokį ir užsisakinėjau, tinkamas dėvėti tiek ant liemens, tiek ant klubų, prie turimų kelnių pats tas 4u.gif

user posted image

dar vieną užsisakiau, deja, patiko mažiausiai (pusiau odinis), grubokas, tinka dėvėti tik ant liemens, tai tom kelnytėm, kur norėjau, netiks verysad.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 08 12, 09:03)

Nors ir uz du svarus, siuntimas visvien nemokamas
Atsakyti
Gavau sita suknele. Sekme is pirmo karto neaplanke, nes uzsisakiau per maza dydi. Visada ASOS 10tas dydis budavo per didelis, o sikart 8to dydzio suknele neuzsisege.. Bet dabar jau kabo pas mane 10tas dydis, kokybe kol kas atrodo gera, reikes tik palygint. spalva gal ciut tamsesne negu foto smile.gif jeigu ka labai domins, galesiu realias foto padaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 12 rugpjūčio 2011 - 11:09
Sveikos, turiu keletą klausimėlių... Taigi noriu užsisakinėti iš asos.com laikrodį už 175svarus, bet pasiskaičius tiek neigiamų atsiliepimų darosi labai neramu ar verta rizikuot... Vis dėlto suma tikrai didelė. unsure.gif
Taigi toks klausimas... Ar galima tokią prekę siųstis nemokamu siuntimu, ar ne per daug rizikos?.. Taip pat man labai neaišku, ar tas nemokamas siuntimas registruotas, ar neregistruotas? Nes vienur rašo vienaip, kitur kitaip... Man leidžia pasirinkti dar kitą siuntimą už ~10svarų, bet apie tai, ar jis registruotas/neregistruotas, nieko nerašo, tik tiek, kad greiteisnis.
Ir galų gale ar kuriai nors iš čia esančių teko siųstis prekių už tokią didelę sumą, ar viską gavote? Ir ar neteko niekam siunčiantis iš ten susidurti su muitais/PVM? (Žinau, kad siunčiantis iš ES šalių nieko panašaus neturi būti, bet girdėjau jau dvi istorijas, jog merginų prekes sulaikė muitinėj ir reikalavo užsimokėti blink.gif )

Iš anksto dėkoju už atsakymus ir nuomones ar verta rizikuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dark1.2 @ 2011 08 12, 12:45)
Sveikos, turiu keletą klausimėlių... Taigi noriu užsisakinėti iš asos.com laikrodį už 175svarus, bet pasiskaičius tiek neigiamų atsiliepimų darosi labai neramu ar verta rizikuot... Vis dėlto suma tikrai didelė.  unsure.gif
Taigi toks klausimas... Ar galima tokią prekę siųstis nemokamu siuntimu, ar ne per daug rizikos?.. Taip pat man labai neaišku, ar tas nemokamas siuntimas registruotas, ar neregistruotas? Nes vienur rašo vienaip, kitur kitaip... Man leidžia pasirinkti dar kitą siuntimą už ~10svarų, bet apie tai, ar jis registruotas/neregistruotas, nieko nerašo, tik tiek, kad greiteisnis.
Ir galų gale ar kuriai nors iš čia esančių teko siųstis prekių už tokią didelę sumą, ar viską gavote? Ir ar neteko niekam siunčiantis iš ten susidurti su muitais/PVM? (Žinau, kad siunčiantis iš ES šalių nieko panašaus neturi būti, bet girdėjau jau dvi istorijas, jog merginų prekes sulaikė muitinėj ir reikalavo užsimokėti  blink.gif )

Iš anksto dėkoju už atsakymus ir nuomones ar verta rizikuoti  smile.gif

Va as apturejau nutikima su laikrodziu. Pirkau laikrodi uz 179 svaro. Paemiau nemokama siuntima, ir ka tas laikrodis taip ir neatejo, dingo kazkaip stebuklingai. Nezinau ar cia paste kas pavoge, o gal patys asos neisiunte, nes pirkau per pati seilu buma. Parasiau jiems, tai aciudie jie issiunte pakartotinai patys su greitu siuntimu. Gavau per 4 dienas, o anas taip ir neatsirado.
Pasimokiau, jau perkant uz tokia suma kita kart tikrai negaileciau tu 10 svaru, nes ka gali zinot, gaejo ir nesutikt siust antra karta asos.
O muitu jokiu nebuvo, gi nebuna siunciant is ES
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Batukė: 12 rugpjūčio 2011 - 12:22
QUOTE(Batukė @ 2011 08 12, 11:58)
Va as apturejau nutikima su laikrodziu. Pirkau laikrodi uz 179 svaro. Paemiau nemokama siuntima, ir ka tas laikrodis taip ir neatejo, dingo kazkaip stebuklingai. Nezinau as ci apaste kas pavoge, o gal patys asoso neisiunte, nes pirkau per pati seilu buma. Parasiau jiems, tai aciudie jie issiunte pakartotinai patys su greitu siuntimu. Gvau per 4 dienas, o anas taip ir neatsirado.
Pasimokiau, jau perkant uz tokia suma kita kart tikrai negaileciau tu 10 svaru, nes ka gali zinot, gaejo ir nesutikt siust antra karta asos.
O muitu jokiu nebuvo, gi nebuna siunciant is ES

Labai dėkoju už nuomonę! blush2.gif Jūsų žinutė mane nuramino, dabar ramia sąžine sumokėsiu tuos 10svarų ir atsisiųsiu savo išsvajotą laikrodį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 08 12, 13:08)
Gavau sita suknele. Sekme is pirmo karto neaplanke, nes uzsisakiau per maza dydi. Visada ASOS 10tas dydis budavo per didelis, o sikart 8to dydzio suknele neuzsisege.. Bet dabar jau kabo pas mane 10tas dydis, kokybe kol kas atrodo gera, reikes tik palygint. spalva gal ciut tamsesne negu foto smile.gif jeigu ka labai domins, galesiu realias foto padaryt.

labai graži suknelė wub.gif

dėl didelės sumos, tai aš irgi rinkčiausi mokamą siuntimą, nors ir nemokamas nėra baisu, jeigu ASOS pakartotinai siunčia, kai negauni prekės 4u.gif tik nervų daugiau kainuoja, jau geriau palildomą dešimtuką susimokėti, juo labiau Lietuvos paštas man per didelio pasitikėjimo nekelia... 4u.gif
Atsakyti