Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Abejoklė @ 2011 08 09, 16:13)
Sveikos. Uzsakinejau batus, bet apsiziurejau, kad ne tas dydis, atsaukiau užsakymą (pinigus jau buvo matyt rezervavę) ir užsakiau kitus, tinkamo dydžio. Gal kas susidūrėt per kiek laiko grąžina rezervuotus pinigus? Pirkau vakar ryte, o pinigų dar nėra  g.gif

priklausomai nuo banko, bet mano žiniomis rezervą nuima tik per pora savaičių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalioji_Fėja @ 2011 08 09, 16:52)
priklausomai nuo banko, bet mano žiniomis rezervą nuima tik per pora savaičių  unsure.gif

pfffff...kaip ilgai sad.gif. Ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
As iskart parasau bankui laiska apie situacija visa ir paprasau grazinti kuo greiciau rezervuotas lesas. Tuomet grazina per kokias 3 dienas. SEB bankas.
Atsakyti
kaip suprasti jei mango paltuko maziausias dydis S, o man reiktu XS, tai gal butu tikimybe kas S ir atitiks XS g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(friske @ 2011 08 06, 22:54)

graži thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes gal kuri turit situos,marskinukus?noret ar ne man ju? biggrin.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=1716451
Atsakyti
QUOTE(almituke_ @ 2011 08 10, 22:06)
Sveikutes gal kuri turit situos,marskinukus?noret ar ne man ju? biggrin.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=1716451

tokios neturiu, bet šiuo metu nepirkčiau nes:
- Polyester, neesu jo šalininkė 4u.gif
- Gamintojas ASOS, nėra vienas iš aukštesnės kokybės rūbelių gamintojų, todėl šios firmos rūbelius perku tik jau gerokai nukainotus, tada jie tikrai atitinka savo vertę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 08 08, 17:43)
Gal kas si paltuka pirkote? idomu kokio dydzio kapisonas, ar graziai atrodo, kokia medziaga ir ar storas?

user posted image

Gražutis smile.gif Gal galima nuorodą?
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2011 07 28, 21:14)
Sian uzsakiau si paltuka 10 dydi. Nesioju M. Pirmas mano pirkimas, ziuresim ko sulauksiu biggrin.gif

user posted image

Labai grazus. As sita gundziausi nusipirkt wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Gal kas esate pirkusios sia suknele? ax.gif

Ziuriu su 93/75/95 apimtim pagal lenteles beveik prasosi 12 dydzio, nors seip lietuviskas atitikmuo nesiojamas M (10 dydis). Kaip manot, pirkti 12 dydi, ar rizikuoti su 10? ax.gif
Atsakyti
realios paltuko potkės, kad būtų lengviau apsispręsti 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
labai gražus paltas wub.gif
Atsakyti