Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(boruzele16 @ 2011 08 02, 15:42)
Grazi River Island suknele. Is kur siuntetes? Ar brangu?

Čia gi asos tema, tai iš asos ir siuntėsi smile.gif
Atsakyti
Uzsakiau pirma karta is asos, jau 11d. dar vis lapuko negavau. kad tik nedigtu kur siuntinys... Kazin jau siuntinio ieskotis, ar dar palaukt?
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 07 20, 15:36)
Jei parase, kad pervede tai gausit tuos pinigus. Ner cia ko bijot.

Tai va istorija dar nesibaige. Palaukus 10 dienu pagaliau saskaitoj radau pinigus. Bet tik uz pasto islaidas, 12Lt. O uz grazinta suknele ne biggrin.gif
Paklausiau kur pinigai uz suknele. Parase laukit dar ten kazkiek dienu. Atrasiau kad tikrai nelauksiu, nes jau nebeturiu as nervu ir tegu tikrina iskart kiek buvo pervesta.
Gavau atsakyma, kad jie suklydo ir pervede tik pasto islaidas, todel dabar as turiu laukti dar 10 dienu likusiu savo pinigu. Idiotizmas, kaip bebutu gaila bet pas mane tiek ner sveikatos, kad pirkt is asos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 07 28, 22:27)
vokiškas doh.gif
bandau per abi naršykles, vis tiek, uždedu ant angliško  - tik vienam atvertimui, skyrių atidarau, vėl DeUCTH g.gif

hmmm as galvojau, kad cia tik man vienai..... nu bet kaip nervina....
Atsakyti
Soy, va, nenoredama prikarksejau...
Atsakyti
Sveikos, susidomejau ir as ASOS parduotuve, bet paskaiciau tema ir kazkaip tas upas siustis pribleso ax.gif Sakykit, kaip ten yra su tais ju atsiustais cekiais. Jeigu grazini preke tai sumoketa suma uz ja + siuntimo islaidas gauni cekio forma? Pati zinau koks didelis nepatogumas yra cekiai, kai turejau reikalu su amerika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2011 08 02, 21:12)
Sveikos, susidomejau ir as ASOS parduotuve, bet paskaiciau tema ir kazkaip tas upas siustis pribleso ax.gif Sakykit, kaip ten yra su tais ju atsiustais cekiais. Jeigu grazini preke tai sumoketa suma uz ja + siuntimo islaidas gauni cekio forma? Pati zinau koks didelis nepatogumas yra cekiai, kai turejau reikalu su amerika doh.gif

Jei tiesiog netiko/nepatiko preke, jokiu cekiu negausit.Siusit savom islaidom. Jei atsiustu ne ta preke/ brokuota tuomet galite prasyti apmoketi siuntimo jiems islaidas. Siuncia cekiu, bet galit prasyt pervesti i saskaita.
Papildyta:
QUOTE(Soy @ 2011 08 02, 17:57)
Tai va istorija dar nesibaige. Palaukus 10 dienu pagaliau saskaitoj radau pinigus. Bet tik uz pasto islaidas, 12Lt. O uz grazinta suknele ne biggrin.gif
Paklausiau kur pinigai uz suknele. Parase laukit dar ten kazkiek dienu. Atrasiau kad tikrai nelauksiu, nes jau nebeturiu as nervu ir tegu tikrina iskart kiek buvo pervesta.
Gavau atsakyma, kad jie suklydo ir pervede tik pasto islaidas, todel dabar as turiu laukti dar 10 dienu likusiu savo pinigu. Idiotizmas, kaip bebutu gaila bet pas mane tiek ner sveikatos, kad pirkt is asos biggrin.gif

pasiusciau turbut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele16 @ 2011 08 02, 16:42)
Grazi River Island suknele. Is kur siuntetes? Ar brangu?

kaip laputė minėjo, viskas iš asos.com 4u.gif visai nebrangiai, 20 svarų 4u.gif šiuo metu ne visi dydžiai, bet kartais atsiranda 4u.gif asos toks puslapis, kur reikia rekti patikusį rūbelį, norint pačiupti reikiamą išmierą 4u.gif

Sukneles nuoroda

dar gavau kita vasarinę asos marškinukinę suknelę, bijojau, kad didelė bus, bet kaip tik ir net be diržiuko gerai atrodo, tik vis nesugalvoju kokius batelius prie jos dėtis g.gif 11 svarų tik, medvilnė 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2011 08 04, 10:02)

dar gavau kita vasarinę asos marškinukinę suknelę, bijojau, kad didelė bus, bet kaip tik ir net be diržiuko gerai atrodo, tik vis nesugalvoju kokius batelius prie jos dėtis  g.gif 11 svarų tik, medvilnė  4u.gif

user posted image

As deciaus gladiatoriaus basutes prie sios sukneles/marskiniu.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 07 22, 14:33)
Na ka atejau pasidalint savo patirtim del cekio isgryninimo.
Mano cekio suma buvo 5,25 svaru.
Swedbanke ikainis uz cekio isgryninimo  operacija (nesvarbu kokia tai butu suma) yra 25 litai.  Taigi gaunasi,kad issigryninus ceki gauciau maziau pinigu nei nuskaiciuotu bankas  doh.gif  Absurdu absurdas smile.gif

Aš susidūriau irgi su tais čekiais biggrin.gif Na ką, po visų laiškų rašymų ir įrodinėjimų, kad čekio siuntimas yra nesaugus, o ir man nenaudingas, jie sutiko pervesti pinigus tiesiog į mano sąskaitą smile.gif Pasirodo, reikia tik netingėti jiems viską gražioj formoj paaiškinti ir įrodyti. Jau vienąkart taip buvo, kai man neveikė kelių valandų akcijinis kodukas. Aišku nusipirkau prekes be nuolaidos, o po to vėl gražiai susirašinėjome, kol išsireikalavau, kad gražintų 10% nuo pirkinių sumos. Negana to, dar gavau ir 10% nuolaidų koduką kitam apsipirkimui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 08 05, 13:59)
As deciaus gladiatoriaus basutes prie sios sukneles/marskiniu.

dėkui už idėją 4u.gif

QUOTE(Povila$ @ 2011 08 05, 14:13)
Aš susidūriau irgi su tais čekiais biggrin.gif Na ką, po visų laiškų rašymų ir įrodinėjimų, kad čekio siuntimas yra nesaugus, o ir man nenaudingas, jie sutiko pervesti pinigus tiesiog į mano sąskaitą  smile.gif Pasirodo, reikia tik netingėti jiems viską gražioj formoj paaiškinti ir įrodyti. Jau vienąkart taip buvo, kai man neveikė kelių valandų akcijinis kodukas. Aišku nusipirkau prekes be nuolaidos, o po to vėl gražiai susirašinėjome, kol išsireikalavau, kad gražintų 10% nuo pirkinių sumos. Negana to, dar gavau ir 10% nuolaidų koduką kitam apsipirkimui wink.gif

ne toks jau tas ASOS ir blogas biggrin.gif man patinka ten prekintis blush2.gif
Atsakyti
http://www.asos.com/...r=Parisian blue

gal kas sia grazuole turit blush2.gif
Atsakyti