Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(a2a @ 2011 07 27, 14:31)
Niu bent kol kas su asos problemu nebuvo, dirba super palyginti su kai kuriom kitom online parduotuvem thumbup.gif

Tai turbūt neskaitėte visos temos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 27, 14:24)
mergaitės, o nėra rizikos siunčiant nemokamu siuntimu?
nepasiklysta siuntinukai  blush2.gif

na, man nė karto nepasiklydo, bet rizikos, žinoma, yra..
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 07 27, 14:35)
Tai turbūt neskaitėte visos temos  smile.gif

Prisipazinsiu tikrai visko neskaiciau, tiesiog pasidalinau savo patirtim mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Anna-: 28 liepos 2011 - 10:43
Gal kam pravers, 20 proc nuolaida NEW SEASON su koduku VIPNEWSEASON 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, man dabar ASOS visą laiką atidaro Vokišką versiją unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2011 07 28, 12:33)
Klausykit, man dabar ASOS visą laiką atidaro Vokišką versiją unsure.gif

Pabandyk per nuoroda http://www.asos.com/Women/ mirksiukas.gif
Atsakyti
Sian uzsakiau si paltuka 10 dydi. Nesioju M. Pirmas mano pirkimas, ziuresim ko sulauksiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(a2a @ 2011 07 28, 13:36)

vokiškas doh.gif
bandau per abi naršykles, vis tiek, uždedu ant angliško - tik vienam atvertimui, skyrių atidarau, vėl DeUCTH g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 27, 14:24)
mergaitės, o nėra rizikos siunčiant nemokamu siuntimu?
nepasiklysta siuntinukai  blush2.gif

Čia merginos rašė, kad dingdavo kartais, bet aš siunčiuosi tik nemokamu ir tfu tfu tfu viskas gerai. smile.gif
Atsakyti
gavau trečią siuninuką, siunčiausi nemokamu, atėjo kaip ir iki šiol laiku per septynias dienas 4u.gif

River island suknelė, medvilnė, su lengvu pamušaliuku, taigi ten kur nereikia nepersišviečia, realybėje spalva kiek kitokia negu matosi internetu, daugiau į nude panaši, žodžiu kažas vidutiniško tarp beige ir nude, aštuntas dydis atitinka 4u.gif patiko, mano klimatui pats tas thumbup.gif

user posted image

mama licious nėštukinės kelnytės, medvilnė, spalva tik dark moss nėra pas juos foto, medžiaga lengvutė. labai patogios, dydis S, jeigu dar didėsiu per klubus vėliau bus mažokos dabar pats tas, patiko 4u.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Euforija,2011 07 29, 09:34]
gavau trečią siuninuką, siunčiausi nemokamu, atėjo kaip ir iki šiol laiku per septynias dienas 4u.gif

River island suknelė, medvilnė, su lengvu pamušaliuku, taigi ten kur nereikia nepersišviečia, realybėje spalva kiek kitokia negu matosi internetu, daugiau į nude panaši, žodžiu kažas vidutiniško tarp beige ir nude, aštuntas dydis atitinka 4u.gif patiko, mano klimatui pats tas thumbup.gif

Grazi River Island suknele. Is kur siuntetes? Ar brangu?
Atsakyti