Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Soy @ 2011 07 22, 15:37)
Tai va apie ka as ir kalbu...minimali suma Lt bankuose nuo 10 iki 25lt. Swedbankis berods brangiausias, bet koks skirtumas ir tu 10 lt moket neapsimoka biggrin.gif

ka jus jiems paraset ,kad jum pasiule pervest pinigus vietoj to cekio?
man dabar turi ateit du grazinimai , nes 2viejuose uzsakymuose suklydo.Del vieno anksciau parase ,jog issiunte ceki, del kito dabar parasiau-issiunciau reikiamus dokumentus ir paprasiau pervedimo i saskaita nes tie cekiai neturi jokios naudos, ju isgryninimas dar daugiau nei islaidos kainuoja ir t.t

Gavau atsakyma , kad jie nieko negali padaryti, nes vienintelis budas grazinti islaidas-siusti ceki...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 24 liepos 2011 - 19:23
Sveikutes. Per kiek tiksliai laiko reikia grazinti netikiusias prekes. Jei neklystu per 28 nuo gavimo jas galima issiusti?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2011 07 25, 12:53)
Sveikutes. Per kiek tiksliai laiko reikia grazinti netikiusias prekes. Jei neklystu per 28 nuo gavimo jas galima issiusti?

Aciu  4u.gif

taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2011 07 25, 11:53)

Aciu  4u.gif

kartais jei ir ilgiau uztrunka grazinti, vistiek priima preke ir grazina pinigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2011 07 25, 11:37)
kartais jei ir ilgiau uztrunka grazinti, vistiek priima preke ir grazina pinigus  smile.gif

drinks_cheers.gif o be to, kai siuncia neregistruotu, tai jie nezino, kada tu gauni prekes, taigi tas issiuntimo klaikotarpis gali labai pailget biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Batukė @ 2011 07 22, 10:35)
Merginos kiek ilgiausiai lauket is Asos siuntinio, siunciant nemokamu siuntimu? Mano laikrodi issiunte birzelio 30 diena, dar nera, kazi dar tiketis kad gausiu ar jau nebe? sad.gif

Nu zinokit parasiau jiems vakar ir issiunte pakartitnai ta pacia diena su kurjeriu
Atsakyti
O as jau du siuntinius gavau. Labai greitai, gal per nepilna savaite... Dar vieno laukiame ir manau jau sia savaite gausiu smile.gif Kol kas tik vyriskus uzsakinejau, tai viskas patiko, liuks, tik su dydziai nelabai atitaikem, bet cia jau mano beda (beje, gal kuri turi vyra nesiojanti L dydi? blush2.gif ). Neaisku kaip butu jeigu kiltu kokiu nesklandumu, bet bent jau kol kas labai patenkinta ASOS smile.gif
Atsakyti
gal kas turi kokį koduką? 4u.gif siaubingai reiktų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiandien: 26 liepos 2011 - 18:31
Sveikutes madamos, atradau jusu kampeli 4u.gif Esu asos gerbeja jau senai, ale net nezinojau kad turit pasitarimu kambareli, tikiuosi priimsit blush2.gif
Pasidalinsiu savo svieziausiais pirkiniais mirksiukas.gif
Vatokius batelius mano jaunele sesute pirkosi vestuvems, prisiderino prie baltos suknutes ir atrode wub.gif realybeje atrodo daug grazesni ir dydis atitinka
user posted image
As kadangi buvau svociute prigrebiau situs, kadangi nedraugauju su aukstakulniais buvo baisu tokius pirkti, bet didvyriskai atstovejau visas vestuves ir tik truputi skaudejo kojas, ganetinai patogus mirksiukas.gif
user posted image
Jau pradejau rupintis ateinancia ziema, tai pasiemiau sita paltuka, labai patogus ir sudetyje yra vilnos, kas man buvo aktualu biggrin.gif
user posted image

Kol kas tiek ateinanciom dienom vel reikes prekintis nes MB jau baigia sazine suvalgyti kodel jam nieko nenuperku doh.gif
Atsakyti
mergaitės, o nėra rizikos siunčiant nemokamu siuntimu?
nepasiklysta siuntinukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 27, 13:24)
mergaitės, o nėra rizikos siunčiant nemokamu siuntimu?
nepasiklysta siuntinukai  blush2.gif

Rizikos visur yra, tiek mokant uz siuntima tiek siunciantis nemokamai mirksiukas.gif . Niu bent kol kas su asos problemu nebuvo, dirba super palyginti su kai kuriom kitom online parduotuvem thumbup.gif
Atsakyti
Gal turejote kas nors si paltuka ?
http://www.asos.com/...a...3&clr=Black
kokiems jis orams tinka ? 4u.gif
Atsakyti