Įkraunama...
Įkraunama...

Maudynės gamtoje

QUOTE(Lapelokė @ 2011 07 05, 00:35)
tai vat čia turbūt ir bus tik foto arba vandeny, arba baloj, arba taškosi smile.gif...

Bet kai karšta, labai smagu - daug daug daug vandens  biggrin.gif

taip, suprantu, tik šįkart, manau, nesulauksime tokių superinių nuotraukyčių, kaip spalvų konkurse smile.gif
Atsakyti
na jau yra tikrai kelios vertos demesio, o del to kad nespet nufotografuot tai nesutinku juk dar visa savaite yra, nebutina vaziuot iki juros juk pilna ezeru , o ir orai jau silti , va savaitgaly pranasauja +30, tep kad fotika i tase ir prie ezerelio wink.gif
Atsakyti
Man kol kas šios dvi patinka:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(senute74 @ 2011 07 05, 15:12)
Man kol kas šios dvi patinka:
user posted image
user posted image

pirmoji grazi bet antroji man g.gif nezinau ka ten matot, bet cia skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
Man vakar viena nuotrauka buvo kritusi, i akis, bet šiandien jos jau nerandu.
Dauguma panašaus stiliaus, bet norit tikrai manau bus galima išsirinkti favotites. Plius kad dar yra laiko naujoms.
Atsakyti
ot tėčio šaunumėlis thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Valio, myliu arklius, mano balsas - jums thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Man jau trys nuotraukos patinka. Jei geresnių neatsiras, žinau kas gaus balsus. Bet manau, kad iki 11 dienos dar atsiras daugiau nuotraukų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 07 06, 16:45)
Man jau trys nuotraukos patinka. Jei geresnių neatsiras, žinau kas gaus balsus. Bet manau, kad iki 11 dienos dar atsiras daugiau nuotraukų.  ax.gif

as jau turiu 4 man patikusias, gaila balsai tik 3 smile.gif
Atsakyti
Kol kas si labiausiai patinka ax.gif
user posted image

Na dar cia nuotaika puiki thumbup.gif
user posted image

Sia diena mano balsai butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 07 liepos 2011 - 01:08
Atsiprašau,o nuotraukas dėti čia, ar kažkur į galeriją dedate ir poto čia balsuosite?
Atsakyti
deda čia http://www.supermama.lt/foto/
Atsakyti