Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonas AMH

QUOTE(burbuliacija @ 2013 12 03, 17:44)
Jei smarkiai virsija norma, tai sako kad reiskia policistines kiausides  4u.gif

Taip 4u.gif mano AMH 7,ir stimuliuojasi zveriskai. Bet kas is to,kiausialastes todel nekokybiskos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackNo1 @ 2013 12 03, 20:16)

Butent! Mano AMH pernai vasara buvo <0.2. O si rudeni jau supu suneli. Po nesekmingo IVF bandymo pastojau naturaliai smile.gif Vilties visada yra,

Taigi kad yra wub.gif Dideli sveikinimai nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 12 03, 16:12)
O ką reiškia, jei AMH gerokai viršija normą???

sito as nezinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2013 12 03, 17:01)
Renalta, auksciau nosi, pamenu, kad kai paskambinau savo gydytojui pasakyti, kad mano AMH<0.3, jis paguode, kad su tokiu rezultatu dar yra variantu, ka daryti, blogiau buna, kai pas moteris buna <0.1. O pas tave dar 0.6, tai tikrai ne blogiausias variantas  4u.gif  zinok as ieskodama info kazkur perskaiciau siuos zodzius ir karts nuo karto paskaitau juos dar ir dar karta, kad nurimciau ir vilties sau isikvepciau:

Low AMH doesn't mean you have poor egg quality, just quantity. You just don't have as many eggs left as someone else does. Even women with high, wonderful AMH have some eggs that are bad. We all do. For us though, it just takes longer to get the magic cycle where a good egg has come up for it's turn since we are playing with less to start with.

Taip kad niekas dar neprarasta  4u.gif

Aciu uz palaikyma ir padrasinima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2013 12 03, 21:46)
Taip 4u.gif mano AMH 7,ir stimuliuojasi zveriskai. Bet kas is to,kiausialastes todel nekokybiskos unsure.gif

O mano AMH 13 !
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 12 04, 18:45)
O mano AMH 13 !

neaisku kokios normos 4u.gif as dariausi Stambule, 7,4 (normos 1.0-6.8) 4u.gif
Sorpe gal kitokios g.gif
zo, kuo aukstesnis, tuo labiau rodo kad stimuliuosis labai stipriai, ir tik mediko kompetencijoj neisstimuliuoti tiek daug foliu, kiek ta menesi kiausidese yra doh.gif nes kuo daugiau, tuo kokybe silpnesne
Atsakyti
As siandiena vaziuoju sio tyrimo darytis .Ciklo diena sake yra nesvarbu.
Bet tikiuosi , kad viskas savo normuose. Pastojusi buvau jau 4 kartus .. tik kad nelaimingai.. verysad.gif
Atsakyti
mano AMH 10.49 ka tai reiskai?
norma raso: 10,49 -14,800 pmol/l
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaZantipA: 06 gruodžio 2013 - 11:27
QUOTE(KaZantipA @ 2013 12 06, 11:20)
mano AMH 10.49 ka tai reiskai?
norma raso:  10,49 -14,800 pmol/l

Labai idomios normos g.gif Siaip yra dvi matavimo skales AMH hormonui, viena kaip tavo - pmol/l o kita ng/ml, tai ta skale kur tau dar, raso kad normos yra 14.28 - 48.55 pmol/l. Cia internete raso, taip pat as irgi dariausi si hormona tai normos irgi tokios pacios kaip internete kad teigia. Tai kaip matai normos visai kitokios nuo to ka tu gavai, tad neisivaizduoju kaip tavo rezultata interpretuoti g.gif

O ant lapo daugiau nieko neparasyta? Pas mane tai parasyta kokia norma koki rezerva reiskia 4u.gif
Atsakyti
na nieko tik:
15908 AMH antimiulerinis hormonas rezultatas: 10,49 norma nuo 1,30 iki 14,800 pmol/l

invitro diagnostikoj dariau
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 12 06, 11:49)
na nieko tik:
15908 AMH antimiulerinis hormonas rezultatas: 10,49 norma nuo 1,30 iki  14,800 pmol/l

invitro diagnostikoj dariau

Tai kad auksciau buvai parasius kad norma nuo 10.49 - 14.800, o dabar nuo 1.30-14.800, turbut sumaisiai. Sakyciau tavo geras AMH, nes zemiausia norma reiskia senkanti kiausidziu rezerva o auksciausia reiskia optimalu vaisinguma, tai kadangi tavo yra arciau aukstosios normos, tai manyciau kad viskas yra gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 12 06, 13:00)
Tai kad auksciau buvai parasius kad norma nuo 10.49 - 14.800, o dabar nuo 1.30-14.800, turbut sumaisiai.  Sakyciau tavo geras AMH, nes zemiausia norma reiskia senkanti kiausidziu rezerva o auksciausia reiskia optimalu vaisinguma, tai kadangi tavo yra arciau aukstosios normos, tai manyciau kad viskas yra gerai  4u.gif

jo sumaisiau... sorry ...aciu, nes mane gine taip prigasdinus buvo, kad pas mane ankstyvas klimaksas, kad as be dirbtinio net negalvociau apie vaikus, as taip verkaiu ... bet aciu dievui pasake kad nera kompetitinga siuo klausimu ir issiunte pas VK, tai dsar progresterona liko pasidaryt smile.gif

bet tikrai rase kazkuri mergaite cia suzinai daugiau nei pas daktarus, aciu Jums visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2013 12 06, 12:20)
jo sumaisiau... sorry ...aciu, nes mane gine taip prigasdinus buvo, kad pas mane ankstyvas klimaksas, kad as be dirbtinio net negalvociau apie vaikus, as taip verkaiu ... bet aciu dievui pasake kad nera kompetitinga siuo klausimu ir issiunte pas VK, tai dsar progresterona liko pasidaryt smile.gif

bet tikrai rase kazkuri mergaite cia suzinai daugiau nei pas daktarus, aciu Jums visoms smile.gif

Tai jau tikrai, kam sneket tada jeigu nieko nesupranta doh.gif Kazkaip Lietuvos gyditojai labai linke visa laik gasdint ir nuteikt zmogu paciam blogiausiam. Nepergyvenk, tikrai AMH yra geras ir kiek maciau ir FSH buvo geras paskutini karta. O cia zmones susirenka ne tik is Lietuvos bet is viso pasaulio, gydosi merginos ir kitose salyse, kur medicina labiau pazengus, todel ir zino geriau ir placiau. Zinoma, nereikia aklai vien tik forumu vadovautis, bet patarimo ar kitos nuomones isklausyt cia tikrai verta ateit. Sekmes siekiant tikslo nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti