Nezinau ar tai galima vadinti naturaliai, nes per ivf buvo suvartota daug vaistu, kurie sako issivalo poer 3 men, o as pastojau po memesio
Kada butu tikslinga pakartoti AMH tyrima?
Aš kartodavau atlikus kažkokius veiksmus. 3 men po vartotų vitaminų, po ivf, po gimdymo vėl atsiradus mėnesinėm...
Mano sitas AMH toks pagaliau atsiradus ovuliacijai ir menesinem, kazi verta kartoti sekanti cikla? Gine norejo kad pasidaryciau, tiesiog paziureti kokie reikalai.
Ir dar gal kas kokat konvertuoti tu labiu atsakymus? Nes pirma karta AMH buvo darytas kitoje labeje ir atsakymas buvo 0,63 palei ju matavimus, o antejoje kai dariausi jau 0,33.. tai cia ar matavimai skiriasi, ar man nukrito per pus per du menesius..
B815A7C5-B940-4BAB-B0B0-CE20C3075D4B.png 510,61KB 0 Parsiųsta kartų
DFD231E4-6DD6-423C-BB11-6089353824C9.jpeg 29,78KB 0 Parsiųsta kartų
Mano sitas AMH toks pagaliau atsiradus ovuliacijai ir menesinem, kazi verta kartoti sekanti cikla? Gine norejo kad pasidaryciau, tiesiog paziureti kokie reikalai.
Ir dar gal kas kokat konvertuoti tu labiu atsakymus? Nes pirma karta AMH buvo darytas kitoje labeje ir atsakymas buvo 0,63 palei ju matavimus, o antejoje kai dariausi jau 0,33.. tai cia ar matavimai skiriasi, ar man nukrito per pus per du menesius..
Nukrito, nes kitais vienetais ten be kableliu būna