Toje pat labėje darytas tyrimas?
Toje pat labėje darytas tyrimas?
[quote name="LaMona" post="71860094" timestamp="1509018267"] Toje pat labėje darytas tyrimas?[jquote]
Taip
<p>Taip</p>
Na tai smagu, kad padidėjo šiaip tas amh gali nežymiai svyruoti. Tai, kai jis žemas, tai net nežymus padidėjimas jau yra gėris
Na tai smagu, kad padidėjo šiaip tas amh gali nežymiai svyruoti. Tai, kai jis žemas, tai net nežymus padidėjimas jau yra gėris
Na mano daktaras sakė kad kad ir toks svyravimas jokios esmės nekeičia... :/
Sveikos merginos,
Kažkokia papiktinta man šiandien nuotaika... Pirmiausiai dėl to kad visgi Lt dar gerai atsilikusi šalis.
Esmė kame, jau kurį laiką stipriai domiuosi AMH rodiklio pakėlimo variantais ir.... pasirodo įmanoma jį pakelti ir gan stipriai.
Perskaičiau begalę straipsniu, užsirašiau į US forumą su mažarezervėm, ir tikrai - per 3-6 men., AMH panos tikrai pasikelia vien vitaminų pagalbą. Aišku vitaminai ne vieni, tačiau manau verta pabandyti ? Šiandien radau vieną panelę kuri nuo lapkričio, turėdama AMH 0,3 pradėjo gerti visus vitaminus ir jos AMH šiandien 1,2. Kitoms per pusmetį nuo 0,1 pasidaro 0,5 ir t.t.
Taigi, kadangi LT nėra net tokių vitaminų (o jei ir yra, tai ne tokiais ml), prisisakiau krūva vitaminų iš UK ir US.
Sakiau sekantį ciklą pasidarysiu dar AMH kad žinočiau nuo kokio rodiklio startuoju ir pradėsiu Gi vitaminai tikrai nepakenk, o jau n variantų radau, kad padėti gali.
Jei kam įdomu koks visgi tas vitaminų kompleksas rašykit ;)
Sveikos merginos,
Kažkokia papiktinta man šiandien nuotaika... Pirmiausiai dėl to kad visgi Lt dar gerai atsilikusi šalis.
Esmė kame, jau kurį laiką stipriai domiuosi AMH rodiklio pakėlimo variantais ir.... pasirodo įmanoma jį pakelti ir gan stipriai.
Perskaičiau begalę straipsniu, užsirašiau į US forumą su mažarezervėm, ir tikrai - per 3-6 men., AMH panos tikrai pasikelia vien vitaminų pagalbą. Aišku vitaminai ne vieni, tačiau manau verta pabandyti ? Šiandien radau vieną panelę kuri nuo lapkričio, turėdama AMH 0,3 pradėjo gerti visus vitaminus ir jos AMH šiandien 1,2. Kitoms per pusmetį nuo 0,1 pasidaro 0,5 ir t.t.
Taigi, kadangi LT nėra net tokių vitaminų (o jei ir yra, tai ne tokiais ml), prisisakiau krūva vitaminų iš UK ir US.
Sakiau sekantį ciklą pasidarysiu dar AMH kad žinočiau nuo kokio rodiklio startuoju ir pradėsiu Gi vitaminai tikrai nepakenk, o jau n variantų radau, kad padėti gali.
Jei kam įdomu koks visgi tas vitaminų kompleksas rašykit ;)
Parašyk savo sukaupta info čia, net ir ateity beieškančioms informacijos padėsi
Sveiki
Va vakar gavau iš panelės rekomenduojama vitaminų kompleksą, pridėjau foto. Šiai panelei kuri siuntė šį sąrašą AMH nuo 0,3 per 4 mėnesius pakilo iki 1,5 ... ji sakė naudojo visus apibrauktus.
Aš asmeniškai nusipirkau penkis, kuriuos radau dažniausiai naudojamus: Puritan's Pride DHEA; Doctor's Best, CoQ10, with BioPerine; Vitamin D3 10000iu; Myo - inositol 2000 mg ir MegaFood Baby & Me
Paspaudus ant pavadinimo atsidarys ir psl iš kur užsakinėjau.
Dar daug kas prie šių vitaminų geria ir Baby Aspinin - tik aš niekaip nerandu kas tai yra ir išvis kur jo gauti... Jei kas turite įdėjų galite pasidalinti
Labai pradžiuginot mane, kad amh galima padidinti
Pas mane pries 3 metus darytas buvo 0,2 daugiau nebesidariau, nes bijojau...bet per ta laika tiek visko prigerta. Dabar geriu maca, jonini selena, soju papildus su naturaliais estrogenais ir agnukastona (lietuviska doze). Kazkaip dar bijau tu nezmonisku doziu, kur geria merginos tukstanciais mg... pradėjus vartoti agnucaston, po menesio atsirado menesines, kuriu praktiskai nebuvo ilga laika...
tai va... kazkam pasipasakojau, bet labiausiai dabar nuotaika pakilo suzinojus, kad amh galima sekmingai pasikelti ;)
o gine siandien dar pasake,kad jei amh zemas bus, tai jau viskas - tik donorine kiausialaste...
laume19, 23 Sau 2018 - 15:36, parašė: Sveiki Va vakar gavau iš panelės rekomenduojama vitaminų kompleksą, pridėjau foto. Šiai panelei kuri siuntė šį sąrašą AMH nuo 0,3 per 4 mėnesius pakilo iki 1,5 ... ji sakė naudojo visus apibrauktus. Aš asmeniškai nusipirkau penkis, kuriuos radau dažniausiai naudojamus: [url="https://www.ebay.com/itm/Puritans-Pride-DHEA-50-mg-50-Tablets-2-PACK-Building-Muscle-Burning-USA-MADE/112355425114?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649"]Puritan's Pride DHEA[/url]; [url="https://www.ebay.com/itm/Doctors-Best-CoQ10-with-BioPerine-100-mg-120-Veggie-Caps/222766945049?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649"]Doctor's Best, CoQ10, with BioPerine[/url]; [url="https://www.ebay.com/itm/Vitamin-D3-10000iu-High-Strength-365-Soft-Gel-capsules-10-000iu-per-capsule/291619324320?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649"]Vitamin D3 10000iu[/url]; Myo - inositol 2000 mg ir [url="https://www.amazon.com/gp/slredirect/picassoRedirect.html/ref=pa_sp_atf_hpc_sr_pg1_1?ie=UTF8&adId=A0268597W3Y8LXS0MVJS&url=https%3A%2F%2Fwww.amazon.com%2FMegaFood-Baby-Prenatal-Vitamins-Count%2Fdp%2FB002N0H2HY%2Fref%3Dsr_1_1_sspa%3Fs%3Dhpc%26ie%3DUTF8%26qid%3D1516710279%26sr%3D1-1-spons%26keywords%3Dmegafood%2Bbaby%2Band%2Bme%26psc%3D1&qualifier=1516710278&id=5507247370755&widgetName=sp_atf"]MegaFood Baby & Me[/url] Paspaudus ant pavadinimo atsidarys ir psl iš kur užsakinėjau. Dar daug kas prie šių vitaminų geria ir Baby Aspinin - tik aš niekaip nerandu kas tai yra ir išvis kur jo gauti... Jei kas turite įdėjų galite pasidalintiAš irgi šiuo metu ”sėdžiu” ant papildų komplekso ir tikiuosi amh jei ne pakilimo, tsi bent nekritimo Laume19, būtinai čia parašykit ar jums pavyko pasikelti, kiek laiko planuojat papildus vartoti ir tirtis? koks jūsų amh?
Parašykit kaip seksis laikysim kumštukus
Ačiū