QUOTE(silvyte @ 2016 07 11, 22:17)
Nugi VK isikurusi pajury, kai pamate mano amh tai ciut nenuvirto nuo kedes, tipo jezau vajezau, cia be sanu. Pinda taip sunervavo... tai db kai skaitau uzsienio saliu forumus, biski atsigaunu, nera geras rodiklis bet sansu irgi nesumazina iki nulio..dievazi tr kolkas atrodo misija neimanoma, svarstau apie lv...
Sveikos!
Norejau pasisakyti del LV- pas mus nevaisingumas del vyrisko faktoriaus, lankemes LV ne vienoje klinikoje,'apie puse metu vazinejom pas G.Treijs is Embrions. Man tuo metu buvo 35m. Del sudetingos MV diagnozes jis man, tuo metu esanciai 35 m (jauciausi jauna), sake,'kad del mano amziaus gali ir nepavykti.. Sako, bando ne viena karta poros..atseit, as jau "vyresnio amziaus" ir kazkaip labai abejojo, ar mums pavyks. Svarbu tai, kad jis pasake, kad jei buna 4-5 kiausialastes, tai jie net punkcijos nedarytu. Atseit, per mazai jiems tu kiausialasciu. O tiketinai, kad del mano amziaus jie tik tiek atseit ir surastu. Tai realiai gaunasi, su mazu rezervu ten geriau net nebandyt, nes praeisit visa protokola, o jei mazai foliu, tai jie net punkcijos nedarytu. Ir is tikro, kiek kalbejau TR, tai realiai svarbu, kad foliu is viso butu juk. Jei yra nors tas vienas, sansu tikrai daug!