QUOTE(silvyte @ 2016 07 11, 22:17)
Nugi VK isikurusi pajury, kai pamate mano amh tai ciut nenuvirto nuo kedes, tipo jezau vajezau, cia be sanu. Pinda taip sunervavo... tai db kai skaitau uzsienio saliu forumus, biski atsigaunu, nera geras rodiklis bet sansu irgi nesumazina iki nulio..dievazi tr kolkas atrodo misija neimanoma, svarstau apie lv...
Papildyta:
Jus mane taip pat nuteiket optimistiskai :-) O kokia kaina gaunasi TR? Kiek vizitu reikia? Kiek atostogu reiktu imt?
Nors klausimas buvo ne man, bet atsakysiu
As dariausi Memorial klinikoje, man procedura kainavo tiek, kiek jie skelbia - kazkas apie 2300 EUR plius vaistai, kurie Turkijoje kelis kartus pigensi, nei Lietuvoj ( kai kurie 2 kartus, kai kurie net 3). Viso buvo 5500 Eur, del pakankamai nepigaus buto, skrydzio bilietu ir nuolatinio shoppingo, parsiveziau ir maisto, ir drabuziu
Lietuvoje VK isleidau apie 3200 Eur, nes jie eme uz kiekviena apsilankyma ir pirstelejima.
Noriu pasakyti, kad Turkijoje stipresni embriologai ir laboratorija. Pas mane Lt buvo 2 leisgyvi embrioniukai triju dienu vidutines kokybes sodino, Tr gavome 5 geros kokybes 5 dienu embrionus, is ju po saldymo atsilde 2 ir abu buvo gyvi
Jei leistu atsukti laika atgal ne uz ka Lt nesidaryciau. Net jei Tr man nepasiseks, vistiek bandyciau dar karta tik ten.