QUOTE(atkaklioji @ 2016 04 04, 18:52)
Ir nesuprasi kuom tiketi.Nesenai klausiau vienos vaisingumo gydytojos ar stimuliacijos mazina rezerva,tai atsakymas buvo,kad nemazina rezervo.Bet as manau, kad mazina rezerva stimuliacijos.
Mano AMH 0.95 (buvau nusprendusi nedaryti, bet moteriskas smalsumas nugalejo ) jau skaitosi nepakankamumas, kazin po keliu metu bus tas klimaksas?Itariu , kad jau greitai po keliu metu bus.
Mano AMH 0.95 (buvau nusprendusi nedaryti, bet moteriskas smalsumas nugalejo ) jau skaitosi nepakankamumas, kazin po keliu metu bus tas klimaksas?Itariu , kad jau greitai po keliu metu bus.
Tikrai nebežaisčiau su stimuliacijom,mano AMH 0,88 ir tiesá sakant, tiesus kelias tik į IVF,ir tai,klausimas,ar LT sugebėtú kažká padaryt. Mane stimuliavo 2kartus,niekam nebuvo įdomus AMH,o kai ieškodavau info dėl žemo lh/fsh santykio,čia forume skambėdavo viena 'tiesa'-kai santykis mažiau už 1,tai gerai,svarbiausia,kad nebūtų virš 1,5. O dabar galvoju,kad pks diagnozė kur kas geriau nei negrįžtamas kiaušidžių rezervo išsekimas. Čia tik pamąstymui. Jei pačios nesidomėsim,rezultato neturėsim.