QUOTE(nefifi @ 2016 03 31, 09:11)
Tikrai esu skaičius, kad yra Vilniuj bent pora lab, kurioms nereikia siųsti tyrimo į Vokietiją (dėl ko ir užtrunka tiek laiko), o vietoj ištiria. Pabandyk pasiskambint į kelias. Nors iš kitos pusės, jei neplanuojamos jokios procedūros, galim ir luktekt tas porą sav.
Sveikos.
Tik noriu pasakyti savo nuomonę dėl siuntimo į Vokietiją.
Prieš darant 2-ą IVF, man buvo atliktas AMH Kardiolitoje ir atsakymas buvo 1,03 (kas yra labai mažai), bet IVF metu aš turėjau ~15 kiaušialąsčių (kas nėra mažai). Kai užklausiau koordinatorės, ar tikrai gali būti, kad su mano AMH gali būti TIEK kiaušialąsčių, tai ji man pasakė, kad greičiausiai tai buvo laboratorijos klaida. Berods, Kardiolita nesiunčia į Vokietiją nieko, nes aš atsakymą gavau labai greitai.
Tai vai, gal jau lai siunčia, bus tikslesnis asakymas.
Ir apskritai, dar dariausi Prolaktino tyrimą Kardiolitoj, ir jie irgi grybą pjovė, kad vos neteko nukelti IVF kitam ciklui, nes PRL anot jų buvo per didelis, endokrinologė net liepė persidaryti kiur tyrimą, persidariau Santaruose ir gavau atsakymą, kuris buvo normos ribose. Sugaišau daug laiko, nervų ir pinigų, nes pas endo ėjau mokamai.