Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonas AMH

QUOTE(l_satyra @ 2014 07 18, 16:48)
man 33-eji,
AMH <0,2 mkg/l
PRL - 14,6 ng/mL
FSH - 17,2 mIU/ml
LH - 5,86 mIU/ml

va tokie mano pirminiai tyrimu rezultatai...

kažkodėl ne pagal metus rezervas mažas. verysad.gif
FSH blogas, bus problemų su folių augimu. mano patarimas iš skaudžios asmeninės patirties, nedarykit IVF numatytą ciklą, jei patikrinus FSH, jis bus daugiau nei 10. žinau, LT niekas nedaro tyrimų pries pat IVF, o tai labai svarbu taupant ir sveikatą, ir pinigus.
pagerkit būtinai papildų pries IVF, kad nusimuštumėt FSH, pagerintumėt kokybę kažkiek, neskubėkit. jei kokių klausimų kiltų, rašykit į až. patarsiu daugiau, nes tą patį pergyvenau prieš kelis metus - nelinkėčiiau ir priešam to mirksiukas.gif
Atsakyti
apsilankiau vaistineje, nusipirkau bičių produktų imunitetui pastiprinti, tikiuosi padės. smile.gif ir pažiūrėsim ka gyd,pasakys pamačiusi mano tyrimų rezultatus....
Atsakyti
lsatyra, pavartokit Inofolic. Ne panacėja, bet gaal būtent jums pagelbės 4u.gif
Atsakyti
dėkui Jums už patarimus.
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 07 18, 16:13)
kažkodėl ne pagal metus rezervas mažas.  verysad.gif
FSH blogas, bus problemų su folių augimu. mano patarimas iš skaudžios asmeninės patirties, nedarykit IVF numatytą ciklą, jei patikrinus FSH, jis bus daugiau nei 10. žinau, LT niekas nedaro tyrimų pries pat IVF, o tai labai svarbu taupant ir sveikatą, ir pinigus.
pagerkit būtinai papildų pries IVF, kad nusimuštumėt FSH, pagerintumėt kokybę kažkiek, neskubėkit. jei kokių klausimų kiltų, rašykit į až. patarsiu daugiau, nes tą patį pergyvenau prieš kelis metus - nelinkėčiiau ir priešam to mirksiukas.gif

Odeta visada tikrina...
Pritariu, su tokiu FSH I_satyrai negalima dabar IVFo.
O kokie papildai mažina FSH?
Inofolic dabar dažnai skiriamas, tik didžioji dalis jo sudėtyje - folio rūgštis. Palyginkit kainas.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2014 07 17, 14:54)
deja, tikrai labai mažas  verysad.gif na, bet ir su tokiu dar būna sėkmingų istorijų, ir net natūralių stebuklų. man nuo visokių kokybę gerinančių papildų AMH net padidėjo keliom dešimtosiom. tad vilties dar yra, nors ir LT medikai gali paprasčiausiai "nurašyt".

Kokių? ax.gif
Nežinai žmogus kur rasi kur pamesi. Aš sugaišau 5 metus bandymams, nors žinojau, kad turiu labai mažai šansų. Gydytoja sakė - kol gali, bandyk. Jeigu būtų pavykę - sakyčiau, kad teisingai dariau. O kadangi nepavyko - vadinasi, reikėjo anksčiau galvoti apie donorines, o ne alinti savo organizmą. Bet laiko mašinos neturim, į priekį nepasižiūrėsi......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 21 liepos 2014 - 09:40
žiūrėsim ka mano gyd. rekomenduos daryt., bet nors jei yra kad ir mažytis šansas, norisi pabandyt, o gal... smile.gif
manau, kad kada nors su vyru bent jau galėsim pasakyt kad išbandėm viską kas mūsų jėgoms.
tai jeigu kas turite bet kokių patarimų, prašau sakykit. Bandysim, mėginsim nors ir su labai maža, nedrąsia viltimi kantriai lauksim smile.gif
Atsakyti
labai neblogai FSH sureguliuoja žolinis preparatas Skaistminas, tikrasis agnus castus
4u.gif tikrai verta pabandyt 4u.gif

o, va ziuriu ir temute yra apie juos http://www.supermama...?...829523&st=0
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 21 liepos 2014 - 11:23
QUOTE(Pelargonija @ 2014 07 21, 09:35)
O kokie papildai mažina FSH?
Inofolic dabar dažnai skiriamas, tik didžioji dalis jo sudėtyje - folio rūgštis. Palyginkit kainas....  doh.gif

Paskaitykit Inofolic temoj, rašiau savo rezultatus. Inofolic sudėty folio rūgštis ir Inozitolis. Manau, kad būtent jis ir veikia teigiamai.
Atsakyti
Savaitgali nusipirkau medaus produktu papildu, šiandien važiuodama iš drbo 'prigriebiau' Prefemin. Stiprinsiu sveikata iš peties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2014 07 21, 20:59)
Savaitgali nusipirkau medaus produktu papildu, šiandien važiuodama iš drbo 'prigriebiau' Prefemin.  Stiprinsiu sveikata iš peties smile.gif

nežaisk su Prefemin, nes jame matei, kiek yra to agnucastono ? ogi tik 20mg, tai kiek reikia jo išgert per dieną? reikia pirkt to, kur yra 1tabl. po 1000mg, t.y. 1g.tada poveikis jausis, o ten tai vaikų žaidimai - farmacijos verslas irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
rasau su siokiomis tokiomis naujienomis. Pasidariau is naujo AMH tyrima ir ... apsidziaugiau nerealiai - 4,4 ng/ml. Toms kurios nezino mano istorijos pasakysiu kad pirma karta AMH buvo padarytas stimuliuoto cikol metu kai nebuvo praktiskai jokio kiausidziu atsako ir rezultatas kuri tada gavau tiesiog pribloske - 0,3. Va taip va buna. Tiesiog jauciau kad kazkas ne taip ir labai gaila to laiko kuri sugaisom darydami IVFus pagal protokola moterims su mazu rezervu (kuris beje man visiskai netiko, net iki punkcijos nedaeidavau). Moralas toks, kad ne visada galima pasikliauti tyrimais ir bandyti nors laboratorija sako priesingai.
Atsakyti
QUOTE(goona @ 2014 07 22, 20:07)
Sveikos merginos,
rasau su siokiomis tokiomis naujienomis. Pasidariau is naujo AMH tyrima ir ... apsidziaugiau nerealiai - 4,4 ng/ml. Toms kurios nezino mano istorijos pasakysiu kad pirma karta AMH buvo padarytas stimuliuoto cikol metu kai nebuvo praktiskai jokio kiausidziu atsako ir rezultatas kuri tada gavau tiesiog pribloske - 0,3.  Va taip va buna. Tiesiog jauciau kad kazkas ne taip ir labai gaila to laiko kuri sugaisom darydami IVFus pagal protokola moterims su mazu rezervu (kuris beje man visiskai  netiko, net iki punkcijos nedaeidavau). Moralas toks, kad ne visada galima pasikliauti tyrimais ir bandyti nors laboratorija sako priesingai.

ir normos pagal šiuos vienetus 1-8 ? blink.gif nieko sau koks skirtumas g.gif tai pirmą kartą labaoratorija sugrybavo, taip išeina ? o kur darei ? Lietuvoj visus šiuos tyrimus siunčia į Vokietiją, tai kaip ir neturėtų taip būti...
Atsakyti