QUOTE(goona @ 2014 05 25, 12:19)
Sveikos merginos,
papasakosiu savo istorija, gal kam pades, o gal kuri nors man atsakyma duos. Pradejom gydyma IVF del neaiskios kilmes nevaisingumo. Pirma stimuliacija buvo anuliuota nes per mazai folikulu punkcijai. 5 - per mazai FIV, bet per daug IUI. Gavus AMH atsakyma istiko sokas - 0,3. Kiausidziu rezervas mazesnis negu mazas. Kadangi musu daktaro tas nesokiravo, tesiam IVF. Aisku, as jau nuo to laiko ir apie kiausialastes donora pagalvoju.
Esme tame, kad kitos stimuliacijos metu man ispunktavo 10, o dar kitos 16 kiausialasciu!! I nepakankamuma nepanasu, o mano daktaras pradeda nedrasiai kalbeti apie policistiniu kiausidziu sindroma.
Ar taip gali buti? Dvi viena kitai priestaraujancios diagnozes.
Ar yra kuri nors jusu tarpe atlikusi kelis AMH tyrimus? Ar buvo skirtumas tarp ju?
Sveika,
As dariausi AMH 2013 m. birzelio menesi buvo 5.9,o siais metais geguze AMH 4.9. Tame tarpe turejau viena stimuliacija IVF. Bet man sunkiai auga ir su gana dideliom dozem as turiu tik 9 kiausialastes is kuriu tinkamos buvo 7. Bet man kiekviena kart siaip skrtingai augo
Aisku,dziugu kai su tokiu AMH turit tiek kiausialasciu,nors kita vertus man atrodo keistoka,gal blogai ka laboratorijoje paskaiciavo
Mano viena drauge gavo atsakymus AMH labai zemus, paskui paskambino i laboratorija ir tie is pradziu sake,eik pas savo gydytoja,o kai ji paprase kad atsiutu alia vokiskus atsakymus nes tipo vokietijoje dare jai ta AMH,tada jau pasake kad ten kiti matavimo vienetai ir jie "ismatavo" priimtinais.Tai ji kai gavo po kliu minuciu ta jau realu atsakymo lapa tai ten jai viskas ok
Bet kuriuo atveju dideles sekmes