Puiku, dodone , aš nei brangiausiam, nei sau neprisiruošiu nusimegzti
Kojinytes iš Regia siūliukų su latekso paduku
QUOTE(anny @ 2011 09 07, 08:18)
Kojinytes iš Regia siūliukų su latekso paduku
kaip siulai regia ?
ar ilgai dziusta lateksas kaip kazkas cia sake ?
QUOTE(kristynka* @ 2011 09 07, 09:11)
Jie plonučiai, bet man patiko megzti Ir kojinytes plonos, bet atrodo šiltos
O lateksą ti vakare užtepiau, o ryte jau buvo išdžiūvęs. Netepiau labai storai. Kai panešios - bus galima įvertinti kas kaip. Manau, visiškai neslystų parketu ar linoleumu, reikėtų daugiau latekso, nei aš dėjau.
Pagaliau ir as galiu parodyt kelis savo darbelius
vilnoniai kiskuciai
medvilniniai vasariniai cypukai
Papildyta:
kai laukiaus sake, kad bus broliukas. tai numezgiau va tokius tapukus
ir tokias kojinytes
gime mergyte
Papildyta:
dar spejau numegzt stai tokias kojinytes i gimdymo namus. personalas labai isgyre
O cia musu naujieji. man patys mieliausi
vilnoniai kiskuciai
medvilniniai vasariniai cypukai
Papildyta:
kai laukiaus sake, kad bus broliukas. tai numezgiau va tokius tapukus
ir tokias kojinytes
gime mergyte
Papildyta:
dar spejau numegzt stai tokias kojinytes i gimdymo namus. personalas labai isgyre
O cia musu naujieji. man patys mieliausi
QUOTE(Mėtos namų darbai @ 2011 09 03, 17:56)
Sveikos Turiu labai dideli prasyma , man reik numegzti kojinytes kudikiui , gal galit pasakyti kaip
o jus skaitete kaip megzti kojines, schemuu temoje paskutiniame psl sudeti keli patarimai su vaizdiniu parodymu, gal pades
QUOTE(Krista J. @ 2011 09 07, 09:18)
kokia nereali grazi kolekcija - labai mieli, siltibaciukia, bet man asmeniskai fainiausi vasariski cypukai mmmm taip norisi dar tos vasaros.
o ga turite tu vasarisku cypuku schemute
QUOTE(egzotikaa @ 2011 09 07, 16:30)
o ga turite tu vasarisku cypuku schemute
Gaila, bet neturiu. Juos neriau is galvos.
Aciu uz pagyras
QUOTE(Krista J. @ 2011 09 07, 13:31)
issisaugojau foto, manau ir man pavyks is galvos nunarplioti, neatrodo labai sudetingi
QUOTE(Krista J. @ 2011 09 07, 12:18)
Pagaliau ir as galiu parodyt kelis savo darbelius
Kokia faina kolekcija
QUOTE(egzotikaa @ 2011 09 08, 00:54)
issisaugojau foto, manau ir man pavyks is galvos nunarplioti, neatrodo labai sudetingi
Ir nera sudetinga sekmes darbuojantis.
Carolina212 Aciu
QUOTE(paukščiukas @ 2011 09 08, 11:30)
aš ir netinginiauju
kokie mieluciai megstu tokius.
Papildyta:
norejau jusu paklausti is kokiu siuliuku mezgate maziems vaikiukams vilnones kojines? man kiekviena pardaveja skirtingai pataria. viena siulo storesnius, kita siulo plonyte vilna, atseit megzt labai plonais virabliukais. gal ir grazu, bet neturiu kantrybes, plius reik megzt metaliniais virbalais, ko labai nemegstu. pati renkuosi siuliukus pgl grozi o is kokiu mezgat jus?
QUOTE(Krista J. @ 2011 09 08, 12:01)
norejau jusu paklausti is kokiu siuliuku mezgate maziems vaikiukams vilnones kojines?
Iš atlikusių nuo didesnių mezginių - niekada nesu pirkusi specialiai kojinėms. Šiaip manau, jog geriau plonesni - mezginys ne toks grubus atrodo, labiau prigludęs, o šilumos užtenka.