Įkraunama...
Įkraunama...

Kojnytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 08 25, 14:44)
ant greicio nunarplioti tiapukai mazam leliui  4u.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2011 08 21, 18:41)
Vėsta orai, pats laikas narpliojimams  biggrin.gif

wub.gif tokiems dalykėliams jaučiu silpnybę, tik, kad jau neturiu kam dovanot g.gif
Atsakyti
aciu uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 08 25, 15:42)
Pauksciuk, labai grazus ruzavi batukai, man sis modeliukas labai grazus (bet tas susiaurinimas tenai blogai aprasytas nes man nesigauna taip graziai , kaip ir daugumai ziuriu doh.gif )ir mano mama megino megzti, nesigavo schmoll.gif

Senokai jau mezgiau tokius batukus, tad tiksliai nebepaaiškinsiu, bet batuko priekyje, kai pradedame baltąją dalį, akis reikia megzti, jei neklystu, persuktas - priešingu atveju baltoji dalis bus ne įdubusi, o veršis lauk. (Paukščiuko labai taisyklingai numegzta thumbup.gif , bet daug kas tą klaidą daro - aš irgi ne iškart susipratau blush2.gif ).

Dar vienas aprašymo netikslumas - surinktų akių skaičius (pabaigus tamsiąją dalį) turi ne būti lyginis, o dalintis iš 4, jei toliau norisi megzti stulpeliais 2/2, kaip nuotraukose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 08 25, 20:43)
Senokai jau mezgiau tokius batukus, tad tiksliai nebepaaiškinsiu, bet batuko priekyje, kai pradedame baltąją dalį, akis reikia megzti, jei neklystu, persuktas - priešingu atveju baltoji dalis bus ne įdubusi, o veršis lauk. (Paukščiuko labai taisyklingai numegzta thumbup.gif , bet daug kas tą klaidą daro - aš irgi ne iškart susipratau blush2.gif ).

Dar vienas aprašymo netikslumas - surinktų akių skaičius (pabaigus tamsiąją dalį) turi ne būti lyginis, o dalintis iš 4, jei toliau norisi megzti stulpeliais 2/2, kaip nuotraukose. 4u.gif

siaurinau praduriant virbalą pirmais per antrąją akį. O kur pradėt siaurinti, apskaičiuoti nesunku. Priekį ir gale po 10akių būna, siūlą pritvirtinu prie galo ir išmezgus reikiamą kiekį eilių, siaurinimo eilės išmezgu galines akis, tada šono ir jo dvi paskutines sumezgu, tada visas 10 akių priekinių ir vėl 2 akis kitos kraštinės. Pramezgus kelias eiles vėl sumezgu berods 12 akių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 25 rugpjūčio 2011 - 20:31
Kaip sakiau taip ir padariau - nunarpiojau tuos batukus bigsmile.gif
user posted image

O sitie buvo numegzti is siulu likuciu, del to gavosi tokie margi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 08 27, 08:12)
Kaip sakiau taip ir padariau - nunarpiojau  tuos batukus  bigsmile.gif

grazus tapkiukai, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziaugsmelis7x7: 27 rugpjūčio 2011 - 13:07
QUOTE(Carolina212 @ 2011 08 27, 05:12)

O sitie buvo numegzti is siulu likuciu, del to gavosi tokie margi  biggrin.gif

bigsmile.gif kaip gerai, kad buvo siulu tik likuciai, nes bent jau man asmeniskai jie labai mieli, simpatiski, puosnus - patobulintas paprastuju variantas, labai grazu, saunuole. 4u.gif

grazus ir tie zydri, bet is dvieju man paciausi tie is siulu likuciu wub.gif ir spalvytes tokios suderintos
Atsakyti
keliu tema i virsu, nes kai buna schemu tema pirmesne, tada joje ima bendrauti

http://www.supermama...?...8176&st=156
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 08 27, 07:12)
Kaip sakiau taip ir padariau - nunarpiojau  tuos batukus  bigsmile.gif
user posted image

O sitie buvo numegzti is siulu likuciu, del to gavosi tokie margi  biggrin.gif
user posted image

O kaip jie nesiojasi? Nesmunka nuo kojyciu??? Nes maniske amziais tokius nusispardo doh.gif
Atsakyti
Kadangi, ArGin, padarytas gana aukstas auliukas, tai nesmunka. Aisku jei kojyte leliuko labai mazute ir plonute - tada smuks betkokia koinyte wub.gif

Kaip man patinka tos mazos mazos kojytes - taip ir norisi ismyluoti biggrin.gif
Atsakyti
mano vaikis taip pat nuspardo bet kokius batukus,vienintelis variantas-iki keliu plius su raistukais arba su isiuta gumyte,tas pats ir su kojinytem-mezgu iki keliu-ir silta ir nenusmunka smile.gif
beabejo labai grazu paziureti i visokiausius trumpus batukus ir kojinytes,bet tik paziureti... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaubojinukai
user posted image
Atsakyti