Įkraunama...
Įkraunama...

Kojnytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(kristynka* @ 2011 08 20, 18:55)
kojinytes man

Labai graziai numegztos bigsmile.gif - reikes ir man pabandyti tokias nusinarplioti.
As vis randu 'lobiu' is jusu forumo ir bandau juos sau nusimegzti. Va kas gavosi:

user posted image

user posted image

Mezgiau 2 numerio virbalais ir vilnoniais siuliukais, tai dydis gavosi tinkantis nesioti 0-3 menesiuku kudikeliams. Mezgu gana tampriai. Aprasymas imestas situ bateliu i pirma pslp.
Atsakyti
Vėsta orai, pats laikas narpliojimams biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 08 21, 18:41)
Vėsta orai, pats laikas narpliojimams  biggrin.gif

schemute, ar aprasymo smile.gif
Atsakyti

Nu gerai. Kaip? biggrin.gif Seniai blizginu į juos akis, bet kažką ne taip buvau supratus aprašyme (jau nei neatsimenu, iš kur jį traukiau, rusiškai tai nemoku), bet labai tas priekis gražiai nesusiraukė, tai daugiau ir nebandžiau. Padas - viskas aišku, ripsu. Paskui surenkam aplink akis, taip? ir Eilutė gerom, eilutė blogom. Tada mažiausiai 4 eilės gerom (lygiuoju raštu ar kaip kitaip pavadinsi), o toliau? Kaip ten taip gražiai susiraukia? Ir kaip kulnas atrodo? Su juostele kaip ir viskas aišku, pasiliekam akių kulne (kiek?), o kitas užbaigiam. Balta dalis - surenkam akis iš po pabaigto kraščiuko pagal priekį, taip pat ir gale, taip? Ir mezgam 2/2, kaip matom, kiek norim. Taip?
Kulnas kažkaip irgi pasitraukia matrods... unsure.gif Nu žodžiu, gelbėk, jei turi laiko, nes aš dar visą rugsėjį ant virbalų kabėsiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
ČIA LABAI IŠSAMIAI SU FOTO APRAŠYTA, KURI VIENA NEAIŠKI, KLAUKSIT 4u.gif
http://www.tindirind...aikiski-batukai
p.s netyčia didžiosiom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 21 rugpjūčio 2011 - 19:37
Atidariau šiltukų sezoną mirksiukas.gif
Kojinės draugei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 08 21, 21:48)
Atidariau šiltukų sezoną  mirksiukas.gif
Kojinės draugei

koki cia siulai?
ir gal galia tos snaigutes rasteli gauti ?
Atsakyti

Jau situos BUTINAI pabandysiu nunarplioti :)Seniau jau buvau juos nusiziurejusi - nerealus!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 08 21, 22:54)
koki cia siulai?
ir gal galia tos snaigutes rasteli gauti ?

Naminė vilna.

Raštelį nusipaišiau nusižiūrėjus.

Paieškok internete.

Va, pirmas pasitaikęs
http://i038.radikal....fb400f71d77.jpg
Atsakyti
ant greicio nunarplioti tiapukai mazam leliui 4u.gif
user posted image
Atsakyti

Pauksciuk, labai grazus ruzavi batukai, man sis modeliukas labai grazus (bet tas susiaurinimas tenai blogai aprasytas nes man nesigauna taip graziai , kaip ir daugumai ziuriu doh.gif )ir mano mama megino megzti, nesigavo schmoll.gif

Zemaiciuke, labai grazus zuikuciai ir spalvytes kokios fainos, dera kaip bigsmile.gif saunuole 4u.gif

Atsakyti
Roziniai tiesiog mane pakerejo blush2.gif saunuole 4u.gif
zuikuciai taip pat labai mieli 4u.gif
Atsakyti