Įkraunama...
Įkraunama...

Kojnytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(Zemaiciuke @ 2012 04 05, 09:43)
dar vienos kojinytes is "linksmuju" serijos  4u.gif

tikrai linksmos saulutes biggrin.gif neliudna vaikinukui augti tokiu kojiniu turint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 04 06, 14:51)
tikrai linksmos saulutes  biggrin.gif neliudna vaikinukui augti tokiu kojiniu turint  thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Zemaiciuke - grazu ir smaikstu smile.gif kaip visuomet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2012 04 06, 17:24)
Zemaiciuke - grazu ir smaikstu smile.gif kaip visuomet biggrin.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2012 04 05, 21:54)
tikrai neimanoma  schmoll.gif  jie labai stipriai prisiuti, net nukasti neimanoma  mirksiukas.gif

idėją pagirsiu, bet dėl karoliukų....stipriai vaikui sukandus jie sutrupa, skyla pusiau ir pan. Išbandyta. Žandikauliai pas juos galingi, net jei be dantų. Ilgą laiką nedėjau tokių pagundų vien dėl šios priežasties, kad ir kaip gražu, jau tada geriau nertą bumbuliuką padaryt, nei rizikuot. Bet vaizdas thumbup.gif

Kristynka- koki bumbuluočiai faini wub.gif Aš irgi dabar užsikabliavau už bumbulų ax.gif
"Kapučino"
user posted image
"Raudonoji angis"
user posted image
Velykiniai (tik akys man nepatinka, kažkaip gyviau reiktų perdaryti g.gif
user posted image
"šokoladinė svajonė"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 08 balandžio 2012 - 00:14
QUOTE(Marmaledas @ 2012 04 08, 01:13)
idėją pagirsiu, bet dėl karoliukų....stipriai vaikui sukandus jie sutrupa, skyla pusiau ir pan. Išbandyta. Žandikauliai pas juos galingi, net jei be dantų. Ilgą laiką nedėjau tokių pagundų vien dėl šios priežasties, kad ir kaip gražu, jau tada geriau nertą bumbuliuką padaryt, nei rizikuot. Bet vaizdas  thumbup.gif

Kristynka- koki bumbuluočiai faini  wub.gif  Aš irgi dabar užsikabliavau už bumbulų ax.gif
"Kapučino"

jau kokie nerealus thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2012 04 08, 07:27)
jau kokie nerealus  thumbup.gif

aciu  4u.gif

Jums ačiū už gerą žodį 4u.gif
realiai tai ten tikra šokoladinė spalva apačioje, ne juoda (kaip ir tų su mėlynais bumbulais), tik neišgavau prie kambarinio apšvietimo gerai blush2.gif tikrai,,skaniai " atrodo, ir man patiko biggrin.gif
Atsakyti
kristynka*, baciukai tokie velykiniai velykiniai wub.gif wub.gif wub.gif miela, silta

Marmaledas, ohoho kokia kolekcija, labai labai grazus visi wub.gif o tu kapucino koka schemute, labai jau graziai ziurisi wub.gif wub.gif wub.gif ar cia bumbulas viska daro biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Aš dar tik pradedu mokytis nerti konkrečius daiktus, tad gal man pagelbėsite?
Bandau nunerti štai šiuos batukus (nerti batukai, mama Mijaka):
http://supermama.lt/.../view/3755/162/

Padukas kaip ir išeina. Bet ka daryti toliau? Kiek suprantu, reikia imti siūlą ir toliau iš karto prie paduko prinerti antros schemos raštą? O tai karto ir prinerti į kiekviena žemą stulpelį (kurių eilute pasibaigia padukas) po du stulpelius su užmetimu? Pradėjau taip, bet kad žiūriu viskas platėja, garbanojasi, o, mano supratimu, kaip tik viršutinė dalis turėtų riestis. Matyt, kažką darau ne taip, bet niekaip nesuprantu, kaip reikėtų...
Gal kuri galėtumėte paaiškinti?..
Atsakyti
QUOTE(rugiu_gele @ 2012 04 11, 14:59)
Aš dar tik pradedu mokytis nerti konkrečius daiktus, tad gal man pagelbėsite?
Bandau nunerti štai šiuos batukus (nerti batukai, mama Mijaka):
http://supermama.lt/.../view/3755/162/

Padukas kaip ir išeina. Bet ka daryti toliau? Kiek suprantu, reikia imti siūlą ir toliau iš karto prie paduko prinerti antros schemos raštą? O tai karto ir prinerti į kiekviena žemą stulpelį (kurių eilute pasibaigia padukas) po du stulpelius su užmetimu? Pradėjau taip, bet kad žiūriu viskas platėja, garbanojasi, o, mano supratimu, kaip tik viršutinė dalis turėtų riestis. Matyt, kažką darau ne taip, bet niekaip nesuprantu, kaip reikėtų...
Gal kuri galėtumėte paaiškinti?..

http://www.supermama...?...8176&st=120

pažiūrėk 122 žinutę, gal čia bus aiškiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 04 11, 12:41)

Marmaledas,  o tu kapucino koka schemute, labai jau graziai ziurisi  wub.gif  wub.gif  wub.gif ar cia bumbulas viska daro  biggrin.gif  wub.gif

tikrai nebent bumbulas cool.gif nieko ten ypatingo- visi vienodai megzti,tik "papuošimai" skirtingi. Kažkaip su bumbulais kai užsikabliavau- tai net pačiai patiko, ir varijantų kiek galima išgaut, ir siūlų likučius sunaudot thumbup.gif gaila, kad išdovanotų nenufotografavau- ten ir su mažais bumbuliukais ant šniūrelių įvertų buvo- irgi laaabai gražu man. Ir leliai pasipuošę jau,bumbulais mojuoja gulėdami, ir gaudoakimis, kol kojos komandų neklauso biggrin.gif
Atsakyti