Įkraunama...
Įkraunama...

Kojnytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

rodausi su savo tapukais is siulu likuciu, juk reik juos kazkur padet lotuliukas.gif

Tapkutes is siulu likuciu
Atsakyti
Sveikos kazkur pameciau aprasyma gal kas galite ikelti lietuviska kaubojisku batuku aprasa?
Atsakyti
taigi schemu temoj yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2012 02 21, 14:33)
Sveikos kazkur pameciau aprasyma gal kas galite ikelti lietuviska kaubojisku batuku aprasa?

yra tikrai chemuciu temoje, pati idejau ten juos, tik nepamenu kelintas psl biggrin.gif

o jei tingi vartyti schemuciu tema, yra ir cia http://www.supermama...howtopic=660506
Atsakyti
Ateinam pasirodyt su vakaryksciu krepst krepst blush2.gif Neidealus , su daug daug trukumu, bet uztat su meile megzti wub.gif
user posted image user posted image user posted image

Didelis aciu uz pasidalintas schemas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2012 02 22, 12:44)
Ateinam pasirodyt su vakaryksciu krepst krepst  blush2.gif Neidealus , su daug daug trukumu, bet uztat su meile megzti  wub.gif

wub.gif labai dailus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2012 02 22, 14:19)
wub.gif labai dailus  4u.gif

Aciu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2012 02 22, 10:44)
Ateinam pasirodyt su vakaryksciu krepst krepst  blush2.gif Neidealus , su daug daug trukumu, bet uztat su meile megzti  wub.gif

wub.gif kokia grazi kolekcija bigsmile.gif ir cia krepst krepst visos 3 poros per vakar vakara swoon.gif nematau, jokiu trukumu, labai labai grazu, ypac 1, 2 baciuku spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulytee @ 2012 02 22, 13:44)
user posted image user posted image user posted image

Didelis  aciu uz pasidalintas schemas  wub.gif  4u.gif

nu saunuole darbstuole, trys poros per viena diena thumbup.gif 4u.gif labai grazuciai
Atsakyti
tame paciame puslapyje stenkites neciuoti nuotrauku (nebent jau is seniau norite kazka pakomentuoti, kur foto nesimato) ax.gif ta draudzia ir forumo taisykles nono.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 22 vasario 2012 - 18:44
Pasirodau ir aš su savo panarpliojimais vasaros pradžioj gimsiančiai,anūkytei, tikriausiai ax.gif
Kaubojiškų ir basučių schemos iš schemų temutės, o tie su bumbuliukais jau mano firminiai biggrin.gif , gal jau kokia 20 porų jų esu numezgus g.gif Patinka, kad laiko formą be jokių įkištų maišiukų blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2012 02 22, 18:37)
o tie su bumbuliukais jau mano firminiai biggrin.gif , gal jau kokia 20 porų jų esu numezgus g.gif Patinka, kad laiko formą be jokių įkištų maišiukų blush2.gif

Sauni batuku kolekcija anukelei wub.gif kokia rupesinga mociute wub.gif

gal pasidalinsite savo firminiu batuku "receptu' smile.gif idekite i schemuciu tema 4u.gif
Atsakyti