Aga, labai fainuciai baciukai tikrai velykiniam zuikuciui skirti neverk, net zydro kaspinuko, geltona irgi tinka berniukui, tuo labiau, kad velykinis zuikis bus
o pagal kokia schemute nerei?
QUOTE(Mamule13 @ 2012 02 13, 15:39)
nesimato atidarius nuoroda tavo baciuku
nesuprantu, ko cia man nerode , dabar jau matau, labai mieli
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 13, 23:34)
Aga, labai fainuciai baciukai tikrai velykiniam zuikuciui skirti neverk, net zydro kaspinuko, geltona irgi tinka berniukui, tuo labiau, kad velykinis zuikis bus
Iš galvos nėriau, pagal schemas nemoku, nesigaudau aš jose
Labas rytas, prašausi ir aš į šiltų kojyčių saugojimo komandą:
[/IMG]
Su šiltom šventėm...
[/IMG]
Su šiltom šventėm...
QUOTE(vilkra @ 2012 02 14, 10:58)
Labas rytas, prašausi ir aš į šiltų kojyčių saugojimo komandą:
[/IMG]
Su šiltom šventėm...
[/IMG]
Su šiltom šventėm...
kokios mielos
naujagimiui
kokios mielos kojynytes antrosios megstos is dvieju daliu, o po to siusiuta? butu idomu suzinoti
lusasita, kai pamastai, kokios tos pynutes turi buti mazos nes naujagimio kojyte miniatiurine visai - grazu
Mamule13 ,jei del susiuvimo, tai labai panasus yra SUPER BATAI pagal MAMICY schemuciu temoje paieskok. Labai lengvai mezgasi ir labai grazus ant kojytes pati meziau savo dukrytei ir drauges mergytei. Tik foto turiu tokia, istiesus butu panasu kaip lusasitos. Yra schemuci temoje ir dar kitoks variantas panasiu principu kaip lusasita megztu batuku, kiek pamenu is laiku
Mamule13 ,jei del susiuvimo, tai labai panasus yra SUPER BATAI pagal MAMICY schemuciu temoje paieskok. Labai lengvai mezgasi ir labai grazus ant kojytes pati meziau savo dukrytei ir drauges mergytei. Tik foto turiu tokia, istiesus butu panasu kaip lusasitos. Yra schemuci temoje ir dar kitoks variantas panasiu principu kaip lusasita megztu batuku, kiek pamenu is laiku
valentinines kojinytes
QUOTE(Mamule13 @ 2012 02 17, 13:15)
kokios mielos kojynytes antrosios megstos is dvieju daliu, o po to siusiuta? butu idomu suzinoti
padukas ir uzkulniukas susiuti aprasymas bet nedariau pagal ji , o eksperimentavau. numezgusi ant dvieju virbalu paduka (uzdejau 41 aki. platinau eiluteje 4 akis. virbalo padzioje, viduryje akute dar vienas uzmetimas, ir virbalo gale kol gavau 57 akis) pamezgiau lygiai ripsu , o tada siaurinau ( mezgiau iki beveik vidurio likus 5 akim iki vidurio sumezgiau 2 kartus po 2 akis tada viena geroji ir vel 2 kartus po 2 akis. kita eilute ismezgu be suiminejimu o kitoje suimu 2 akis, viena geroji ( ta pati centrine akis) ir vel 2 suimtos.. taip suimineju kas antra eile kol lieka 41 akis . tada sujungiau ant4 virbalu po 10 akiu. pirma sumezgu su paskutiniaja. tada mezgu skylutes virvutei, tada gabaliuka 1 g 1 isv ir tada rasteli
kristynka*, MIELOS KOJINYTES, VIEN BUMBULIUKAI KA REISKIA
IDEJAU I SCHEMUCIU TEMA, KAD NEPRAPULTU
QUOTE(Lusasita @ 2012 02 18, 22:38)
padukas ir uzkulniukas susiuti aprasymas bet nedariau pagal ji , o eksperimentavau.
IDEJAU I SCHEMUCIU TEMA, KAD NEPRAPULTU
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 19, 18:07)
kristynka*, MIELOS KOJINYTES, VIEN BUMBULIUKAI KA REISKIA
vien del tu bumbuliuku ir myli kojinyciu savininke jas + siltos