Dvi poreles... anksciau nertu kopijos:)
QUOTE(giege @ 2012 02 05, 13:40)
Nuotraukose matosi vienos tapkės dar tik numegztos (gerokai per didelės) ir ant mano kojų.
aha maciau del to ir pamasciau, kad gal 'kazkokia matematika yra', kad pagal savo koja mezgei tam tikra cm ilgesnes bet tikrai man labai patiko
o kur tokiu siulu yra pirkti, kokia ju kaina?
QUOTE(Sissta @ 2012 02 05, 13:57)
Dvi poreles... anksciau nertu kopijos:)
na tos zydros su juodais kaspinukais prie kokios zydros suknutes jos man fantastiskos jos man, tokios romantiskos
QUOTE(giege @ 2012 02 04, 22:46)
Megzta prieš pora mėnesių, intensyviai nešiojama, bet tik dabar parodau. Megzta iš vėlimui skirtų siūlų gerokai didesnės tapkutės, kurios skalbiant susitraukia ir gaunasi liuksiškos tapkytės.
kokios fainuolės O gal galite konkrečiai parašyti, kokie čia siūlai?
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 05, 16:59)
aha maciau del to ir pamasciau, kad gal 'kazkokia matematika yra', kad pagal savo koja mezgei tam tikra cm ilgesnes bet tikrai man labai patiko
QUOTE(eling @ 2012 02 05, 17:18)
kokios fainuolės O gal galite konkrečiai parašyti, kokie čia siūlai?
Dėl matematikos, tai išmatavau padą ir padidinau 30 proc.
Aš mezgiau iš Steinbach Wollw Filzy 50 g - 50 m su 7 mm virbalais (greit mezgėsi ). Pirkau Klaipėdos Akropolyje esančioje siūlų parduotuvėje ir Vingio IKI esančioje siūlų parduotuvėje. Kitur Klaipėdoje, bent jau gruodžio mėn., neturėjo. Kainos gerai nepamenu, gal 6-8 Lt. Savo tapkėm (40 dydis) pirkau 4 matkiukus , nes naudojau dvi spalvas. Kiek liko, matosi anksčiau įdėtoje nuotraukoje. Manau, kad užtektų 3.
www.kasiulai.lt yra Wash+Filz-it! Stripescolor (jų dar nebandžiau):
http://www.kasiulai....lor-p-6668.html
http://www.kasiulai....zit-p-5950.html
QUOTE(justicir @ 2009 01 18, 22:14)
Surinkti ant dviejų virbalų 24 akis ir megzti vien gerosiomis akimis 60 eilių (abi puses), galima ir daugiau (70_80). Toliau nuimti 9 akis ir megzti pridėjus kitos spalvos siūlą, turi gautis 8 tarpiukai kitos spalvos ir 7 pagrindinės spalvos (galima ir daugiau, žiūrint pagal kojytę). Kur bus kitos spalvos siūlas turi būti mezgama, kad mezginys būtų geromis akytėmis, o kur siūlas pagrindinis, turi būti blogos akytės.
Sveikos, gal galite pagelbėti, po kiek eilučių reikia megzti, kai jau įvedam kitą spalvytę?
QUOTE(mazhoolia @ 2012 02 06, 09:47)
Sveikos, gal galite pagelbėti, po kiek eilučių reikia megzti, kai jau įvedam kitą spalvytę?
gali po vienos gali po dvieju eiluciu.
bet cia kai suprantu megzta 2eiles geru - 2eiles blogu
QUOTE(kristynka* @ 2012 02 06, 10:46)
gali po vienos gali po dvieju eiluciu.
as mezgu po 4eiles
Sveikos
mergaites gal kur yra surasyta kokiai kojos ismerai kiek akiu reikia rinkiti, kiek siulu g pirktis?
mergaites gal kur yra surasyta kokiai kojos ismerai kiek akiu reikia rinkiti, kiek siulu g pirktis?
QUOTE(Zemaiciuke @ 2012 02 02, 12:59)
Jau kokiu groziu primezget
rodau ir as savo labai paprastucius "ant greicio" nunarpliotus batukus mazajam vyrui, kad per salcius nesusaltu
rodau ir as savo labai paprastucius "ant greicio" nunarpliotus batukus mazajam vyrui, kad per salcius nesusaltu
fainuciai
QUOTE(laimalaima3132 @ 2012 02 10, 00:19)
mezgu kojine tad norėjau paklausti kiek eiliu reikia megzti kulna jei ant kiekvieno virbalo esu uzsidėjusi po 20 akių,dabar 3 ir 4 virbalo akis susidėjau ant vieno (tad gavosi 40 ) tai kiek eilių man dabar reikia megzti iki uzkulnio ? 40 ?
40