Įkraunama...
Įkraunama...

Kojnytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

Pirmas mano bandymas mezgant tapukus 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Dar vienas mažiukas darbukas: nestuke.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2012 01 19, 16:11)
Dar vienas mažiukas darbukas:  nestuke.gif

labai dailu wub.gif wub.gif wub.gif o man tokio stiliaus batukai nesigauna, ties nosyte sonuose "sudumba", ant kojytes padetis lyg pasitaiso, bet man nepatinka vis tiek, lenkiasi ten nors tu ka doh.gif nors mezgiau pagal aprasyma, visokio storumo siula bandziau, bet tikriausiai, kad rankos kaires doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare.lt: 19 sausio 2012 - 17:14
Sveikos smile.gif

Mano pirmas mezgynis - kojinaites naujagimui ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 19 sausio 2012 - 17:39
QUOTE(Tomutia @ 2012 01 19, 11:11)
Pirmas mano bandymas mezgant tapukus  4u.gif

kaip mezget gal noretumet papasakot g.gif
Atsakyti
QUOTE(dodone @ 2012 01 19, 15:11)
Dar vienas mažiukas darbukas:  nestuke.gif

user posted image

user posted image

grazu wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Gelmante @ 2012 01 10, 14:01)
Lateksu prekiauja vilnos velimo prekiu parduotuvese, Klaipedoje tai tikrai jo buna veltinio namuose smile.gif

o kur tie veltinio namai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernestute: 19 sausio 2012 - 21:05
QUOTE(ernestute @ 2012 01 19, 21:05)
grazu  wub.gif

Papildyta:
o kur tie veltinio namai?

Budavo prie Birzos tilto netoli, tarp tilto ir senojo turgaus ten toj gatvej, toj pacioj gatves pusej, kaip ir senasis turgus. Senokai ten bebuvau, manau, kad tebera ta parduotuve. Ten netoli kazkoks pasazas yra, pamirsau pavadinima jo g.gif Manau Klaipedietes supras, kur ieskot wink.gif Ten Tiltu gatveje reik ieskot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelmante: 19 sausio 2012 - 21:28
dodone, labai grazus kojiniuku auliuko krastukas wub.gif o keduku grozis bigsmile.gif labai labai grazuciai. Jei negaila ir turi aprasyma, idek ji su savo megstu keduku foto i schemuciu tema - tikrai manau ne viena mamyte nestuke.gif nusimegstu

Tomutia, pirmas bandymas, bet tikrai tikrai neprisviles. saunuole 4u.gif

irute1984, mieli, mazi kojinukai ir nepasakysi, kad pirmi bigsmile.gif

QUOTE(ingauk @ 2012 01 19, 18:40)
kaip mezget gal noretumet papasakot  g.gif

zurnale Tavo vaikas, kaip tik labai labai smulkiai, aiskai aprasyta kaip megzti kojinytes naujagimiui, su visais apskaiciavimais, kiekvienos eiles aprasymu ir foto. Ryt pameginsiu rasti laiko ir nufotkinsiu, gal kam bus naudinga ir veliau (idesiu i schemuciu tema)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 19 sausio 2012 - 21:47
pirmieji mano megzti tapukai ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernestute: 20 sausio 2012 - 00:20
dodone, - jau kokie simpatulkos 4u.gif
Papildyta:
ernestute, - šaunūs tavieji tapukai thumbup.gif
Atsakyti
Tai va, kad tokio konkretaus aprašymo kaip ir neturiu, nes skirtingas detales mezgiau sujungus iš įvairių skirtingų aprašymų. Bet tikrai laiko turėdama, pabandysiu viską aprašyti, būtent taip, kaip aš dariau, ir pasidalinsiu su visom. wink.gif

O vakare, žinok, ir maniškių batukų tie šonai išsikišę išsilankstę, tik kai fotkinau, tai vatos prikimšau. biggrin.gif Laisvam stovy tai irgi ne kaip atrodo, bet ant kojytės tai ir man visada išsilygina, ir tikrai dailiai atrodo. smile.gif

Beje, dėkui visoms, už gražius įvertinimus. Ir man pačiai tie kedukai labai patinka, nes jau ir pirmąjam vis norėjau tokius numegzt, bet kol prisiruošiau tai ir kojytės išaugo iš tokių visokių tapukų nešiojimo. ax.gif Bet va bent jau antrasis tokius turės. smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 19, 22:46)
zurnale Tavo vaikas, kaip tik labai labai smulkiai, aiskai aprasyta kaip megzti kojinytes naujagimiui, su visais apskaiciavimais, kiekvienos eiles aprasymu ir foto. Ryt pameginsiu rasti laiko ir nufotkinsiu, gal kam bus naudinga ir veliau (idesiu i schemuciu tema)

oi kaip gerai, labai lauksim sios schemutes, nes air as noreciau numegzti naujagimiui kojinaites. O kur ta schemuciu tema rasti?
Atsakyti