Pirmas mano bandymas mezgant tapukus
Dar vienas mažiukas darbukas:
QUOTE(dodone @ 2012 01 19, 16:11)
Dar vienas mažiukas darbukas:
labai dailu o man tokio stiliaus batukai nesigauna, ties nosyte sonuose "sudumba", ant kojytes padetis lyg pasitaiso, bet man nepatinka vis tiek, lenkiasi ten nors tu ka nors mezgiau pagal aprasyma, visokio storumo siula bandziau, bet tikriausiai, kad rankos kaires
QUOTE(Tomutia @ 2012 01 19, 11:11)
Pirmas mano bandymas mezgant tapukus
kaip mezget gal noretumet papasakot
QUOTE(dodone @ 2012 01 19, 15:11)
grazu
Papildyta:
QUOTE(Gelmante @ 2012 01 10, 14:01)
Lateksu prekiauja vilnos velimo prekiu parduotuvese, Klaipedoje tai tikrai jo buna veltinio namuose
o kur tie veltinio namai?
QUOTE(ernestute @ 2012 01 19, 21:05)
Budavo prie Birzos tilto netoli, tarp tilto ir senojo turgaus ten toj gatvej, toj pacioj gatves pusej, kaip ir senasis turgus. Senokai ten bebuvau, manau, kad tebera ta parduotuve. Ten netoli kazkoks pasazas yra, pamirsau pavadinima jo Manau Klaipedietes supras, kur ieskot Ten Tiltu gatveje reik ieskot
dodone, labai grazus kojiniuku auliuko krastukas o keduku grozis labai labai grazuciai. Jei negaila ir turi aprasyma, idek ji su savo megstu keduku foto i schemuciu tema - tikrai manau ne viena mamyte nusimegstu
Tomutia, pirmas bandymas, bet tikrai tikrai neprisviles. saunuole
irute1984, mieli, mazi kojinukai ir nepasakysi, kad pirmi
zurnale Tavo vaikas, kaip tik labai labai smulkiai, aiskai aprasyta kaip megzti kojinytes naujagimiui, su visais apskaiciavimais, kiekvienos eiles aprasymu ir foto. Ryt pameginsiu rasti laiko ir nufotkinsiu, gal kam bus naudinga ir veliau (idesiu i schemuciu tema)
Tomutia, pirmas bandymas, bet tikrai tikrai neprisviles. saunuole
irute1984, mieli, mazi kojinukai ir nepasakysi, kad pirmi
QUOTE(ingauk @ 2012 01 19, 18:40)
kaip mezget gal noretumet papasakot
zurnale Tavo vaikas, kaip tik labai labai smulkiai, aiskai aprasyta kaip megzti kojinytes naujagimiui, su visais apskaiciavimais, kiekvienos eiles aprasymu ir foto. Ryt pameginsiu rasti laiko ir nufotkinsiu, gal kam bus naudinga ir veliau (idesiu i schemuciu tema)
pirmieji mano megzti tapukai
dodone, - jau kokie simpatulkos
Papildyta:
ernestute, - šaunūs tavieji tapukai
Papildyta:
ernestute, - šaunūs tavieji tapukai
Tai va, kad tokio konkretaus aprašymo kaip ir neturiu, nes skirtingas detales mezgiau sujungus iš įvairių skirtingų aprašymų. Bet tikrai laiko turėdama, pabandysiu viską aprašyti, būtent taip, kaip aš dariau, ir pasidalinsiu su visom.
O vakare, žinok, ir maniškių batukų tie šonai išsikišę išsilankstę, tik kai fotkinau, tai vatos prikimšau. Laisvam stovy tai irgi ne kaip atrodo, bet ant kojytės tai ir man visada išsilygina, ir tikrai dailiai atrodo.
Beje, dėkui visoms, už gražius įvertinimus. Ir man pačiai tie kedukai labai patinka, nes jau ir pirmąjam vis norėjau tokius numegzt, bet kol prisiruošiau tai ir kojytės išaugo iš tokių visokių tapukų nešiojimo. Bet va bent jau antrasis tokius turės.
O vakare, žinok, ir maniškių batukų tie šonai išsikišę išsilankstę, tik kai fotkinau, tai vatos prikimšau. Laisvam stovy tai irgi ne kaip atrodo, bet ant kojytės tai ir man visada išsilygina, ir tikrai dailiai atrodo.
Beje, dėkui visoms, už gražius įvertinimus. Ir man pačiai tie kedukai labai patinka, nes jau ir pirmąjam vis norėjau tokius numegzt, bet kol prisiruošiau tai ir kojytės išaugo iš tokių visokių tapukų nešiojimo. Bet va bent jau antrasis tokius turės.
QUOTE(egzotikaa @ 2012 01 19, 22:46)
oi kaip gerai, labai lauksim sios schemutes, nes air as noreciau numegzti naujagimiui kojinaites. O kur ta schemuciu tema rasti?