Įkraunama...
Įkraunama...

Kojnytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(Lauroocie @ 2012 01 03, 15:09)
Tai aš megzčiau taip:
1. Arba tiesiog sutraukčiau akis ties pirštais - čia jei labai elementariai daryti ir jei siūlai nėra labai stori.
2. Arba ties pirštais tą kvadrato kraštą nuleisčiau keliom eilėm anksčiau nei visą mezginį - formuočiau užapvalinimą.

Tikiuosi padėjau su paaiškinimu.

kad cia ne pats galas nuleidimo sudaro ta kvadrata, ties pirstais gaunas ne toli vidurio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 01 03, 15:14)
kad cia ne pats galas nuleidimo sudaro ta kvadrata, ties pirstais gaunas ne toli vidurio  unsure.gif

o gal gali nuotrauką įmesti kur gaunasi nusmailėjimas?
Atsakyti
QUOTE(Lauroocie @ 2012 01 04, 17:29)
o gal gali nuotrauką įmesti kur gaunasi nusmailėjimas?

kad jau isardziau as ta bandyta slepete doh.gif
Atsakyti
Sveikos, grožėjausi jūsų visų darbais ir pati nusprendžiau nusinerti sau tapkes (jei jas galima taip vadinti, kažkoks prastas pavadinimas tokiems grožiams biggrin.gif )
noriu štai tokių
user posted image
tik klausimas, kaip neriamas užkulnis? gal kuri turit kokių idėjų ar patarimų. Iš anskto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietinga Diena @ 2012 01 04, 20:50)
tik klausimas, kaip neriamas užkulnis? gal kuri turit kokių idėjų ar patarimų. Iš anskto dėkoju 4u.gif

Spėju, kad pradedama nuo pynelės, kuri bus vertikaliai ties kulnu, o paskui stulpeliais neriama iš abiejų tos pynelės pusių - apsisukama tik ties šlepetės viršumi.

Bet galima ir originalų aprašymą susirasti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 01 04, 23:51)
Spėju, kad pradedama nuo pynelės, kuri bus vertikaliai ties kulnu, o paskui stulpeliais neriama iš abiejų tos pynelės pusių - apsisukama tik ties šlepetės viršumi.

Bet galima ir originalų aprašymą susirasti. smile.gif

na susirasti nepavyko, gal dėl to kad modelis ( bent jau kaip rašoma) iš naujos kolekcijos g.gif bandysiu pagal Jūsų rekomendaciją nerti. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 01 01, 17:10)
jus man gal galit papasakot kaip sias megzti, man gaunas pirstu gale labai smailas galas, nu berysio kazkaip  doh.gif

visas darbstuolytes su naujais metais, daug kurybiniu minciu ir laiko jas igyvendint  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikos merginos , kiek panasiai akiu dedat tokioms tapkems ?
Atsakyti
QUOTE(linamazu @ 2012 01 05, 14:39)
Sveikos merginos , kiek panasiai akiu dedat tokioms tapkems ?

as dejau per visa peda plius dar trecdali gal maziau siek tiek akiu smile.gif atrodo kad buvo netoli 70 kazkur g.gif
Atsakyti
susidėvėjo mano tapkytės, tad nusinėriau naujas paprastutes smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaceRenata: 07 sausio 2012 - 11:16
Paprasta ir gražu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galit pasakyt kaip neriasi šitos šlepetės? 4u.gif
Ir kaip nerti paduką, kad nesiriestų jis? Ar taip ir turi susiraityti? blush2.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lietinga Diena @ 2012 01 07, 11:25)
Paprasta ir gražu 4u.gif

drinks_cheers.gif ir manau labai patogios aveti, kaip kojinytes thumbup.gif
Atsakyti