Įkraunama...
Įkraunama...

Kojnytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(savitre @ 2011 12 18, 16:17)
ir jūs drystat savo pėdas lastais vadinti o ka man ir mano sesei daryti kai nešiojam 42dydžio batus  doh.gif  ir vistiek galvoju kad kažka panašaus reiks ir man nusinarplioti nes labai jau gražu  wub.gif  o del veiloko tai tikrai labai sunkiai gauti aš pado problema noriu išspresti išardžiusi kambarines šlepetes ir panaudodama jų padą ka manot apie tokia idėja ar verta vargti?

As mezgiau sua kambarines tapkutes, tai pada ir imiau is tapkiu, nusipirkau toj pardej uz 3.5lt ax.gif
Atsakyti
Na, pirmiausia be "jus" drinks_cheers.gif
Palyginimui su tais pavyzdyje yra tikrai daug didesni rolleyes.gif
O paprastu tapkiu isardimo tai gera ideja;) jei be sklyluciu galima su yla pradurt ir prisiut g.gif Oh, nepasiseks kazkurioms sliurems:))
Atsakyti
Kaip gaila kad rusiskai nesuprantu verysad.gif Teks nuotraukomis vadovautis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naomyte @ 2011 12 16, 10:40)
Batukai-tapkutes  smile.gif  tik truputi smunka nuo kojytes, gal reiktu dar sniureliu...  g.gif

atrodo tvirtos, siltutes. o gal kad nesmuktu reikejo ilgesni atenkiama auliuka pameginti padaryti ax.gif

QUOTE(Agnesyte @ 2011 12 16, 13:29)
Pasirodysiu savo kiškučius ir kojines busimam naujagimiui  ax.gif

wub.gif kokie kaspinukai i kiskio ausis isegti, fainuoliai

QUOTE(Sissta @ 2011 12 18, 09:54)
O cia namines tapkutes SAU tongue.gif

biggrin.gif nieko sau namines tapkutes biggrin.gif atrodo kaip baciukai wub.gif ir tikrai ne p namus vaikscioti, nebent svecius apauti tongue.gif labai grazios, superine kaledine dovana manau bigsmile.gif

Papildyta:
Sissta, tavo "namines tapkutes" ir ju aprasyma idejau i schemuciu tema, nes tikrai vertos demesio wub.gif Saunuole, bet kokie tavo nerimo tempai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 18, 11:54)
Agne, fainuoliai zuikiai wub.gif tie bantukai miniatiuriniai thumbup.gif tikriausiai teks kaz kada nulaizyt blush2.gif

ačiū mirksiukas.gif
QUOTE(egzotikaa @ 2011 12 18, 22:39)
wub.gif kokie kaspinukai i kiskio ausis isegti, fainuoliai

ačiū mirksiukas.gif

niekaip nesumasčiau kaip gyvumo priduoti, na jei pastebėta ir patiko, vadinasi pavyko bigsmile.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 12 18, 22:39)

Sissta, tavo "namines tapkutes" ir ju aprasyma idejau i schemuciu tema, nes tikrai vertos demesio wub.gif Saunuole, bet kokie tavo nerimo  tempai  bigsmile.gif

Noreciau dar bent tris kartus didesnius tuos tempus turet verysad.gif O del dovanu tai taip.. sitos dvi poreles deliaus po egle:)
user posted image
user posted image
Atsakyti
sissta, kaip visada grazu, grazi dovana
Atsakyti
Merginos, atsakykite į mano klausimą : iš kokių siūlų mezgate tapkutes (suaugusiems)?
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 12 28, 11:36)
Merginos, atsakykite į mano klausimą : iš kokių siūlų  mezgate tapkutes (suaugusiems)?

Jei megztos, o ne nertos, tai as mezgu is vilnos 80proc. ir poliakrilano 20proc. Bet dar buna idedu tokio stipraus akrilano siula (jei tokia spalva turiu). Jie kazkaip greit nepasiduoda. Buna darau dviguba pada is kokiu stipriu siulu. smile.gif Nezinau ar paaiskint sugebejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AnTara @ 2011 12 28, 11:48)
Jei megztos, o ne nertos, tai as mezgu is vilnos 80proc. ir poliakrilano 20proc. Bet dar buna idedu tokio stipraus akrilano siula (jei tokia spalva turiu). Jie kazkaip greit nepasiduoda. Buna darau dviguba pada is kokiu stipriu siulu.  smile.gif  Nezinau ar paaiskint sugebejau  ax.gif

Jei megztos - imu ne 100 %, o maišytą su sintetiniu pluoštu vilną (paprastą, alpako, merino).
Jei nertos - 100% medvilnė, linas.
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2010 01 19, 10:10)

jus man gal galit papasakot kaip sias megzti, man gaunas pirstu gale labai smailas galas, nu berysio kazkaip doh.gif

visas darbstuolytes su naujais metais, daug kurybiniu minciu ir laiko jas igyvendint 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 01 01, 16:10)
jus man gal galit papasakot kaip sias megzti, man gaunas pirstu gale labai smailas galas, nu berysio kazkaip  doh.gif

Tai aš megzčiau taip:
1. Arba tiesiog sutraukčiau akis ties pirštais - čia jei labai elementariai daryti ir jei siūlai nėra labai stori.
2. Arba ties pirštais tą kvadrato kraštą nuleisčiau keliom eilėm anksčiau nei visą mezginį - formuočiau užapvalinimą.

Tikiuosi padėjau su paaiškinimu.
Atsakyti