Įkraunama...
Įkraunama...

Kojnytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(anielika @ 2011 12 11, 20:39)
koks grozis wub.gif pasaka wub.gif
o cia megzta su vaseliu? blush2.gif

paskutinii pagal mane nerti pagal schemuciu temoje pateikta Vysnaiciu aprasyma, bent jau man labai panasu (neriau vysnaites del to taip rasau smile.gif )
Atsakyti
anielika, aciukas wub.gif taip, visi ir mano ir odetos nerti vaseliu:)

Ir atnesu dar ...vis delto numezgiau ka norejau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 13, 17:02)

Ir atnesu dar ...vis delto numezgiau ka norejau biggrin.gif
[

bigsmile.gif wub.gif kokie fainuoliai aulinukai, cia gal dvynukams sikrti bigsmile.gif
tikrai labai graziai ziurisi, ta juoda atrodo thumbup.gif o kaspinukai prideda puosnumo wub.gif Saunuole, kupina ideju 4u.gif
Atsakyti
egzotikaa, aciu:) visada randi grazu zodi rolleyes.gif kelia upa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 13, 19:16)
egzotikaa, aciu:) visada randi grazu zodi rolleyes.gif kelia upa 4u.gif

biggrin.gif aciu uz grazius zodzius, laukiu kitu sedevru tongue.gif
Atsakyti
Batukai-tapkutes smile.gif tik truputi smunka nuo kojytes, gal reiktu dar sniureliu... g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pasirodysiu savo kiškučius ir kojines busimam naujagimiui ax.gif
user posted image
Atsakyti
Naomyte, jei smunka, tai tikrai snureliai pagelbes;)
Agne, fainuoliai zuikiai wub.gif tie bantukai miniatiuriniai thumbup.gif tikriausiai teks kaz kada nulaizyt blush2.gif

O cia namines tapkutes SAU tongue.gif Ideja ir aprasymas imtas is osinkos:) kelis kertus perneriau kol isejo taip kaip isejo doh.gif
user posted image
Atsakyti
Oho, nu labai paprasta, bet atrodo super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 18, 12:54)
Naomyte, jei smunka, tai tikrai snureliai pagelbes;)
Agne, fainuoliai zuikiai wub.gif tie bantukai miniatiuriniai thumbup.gif tikriausiai teks kaz kada nulaizyt blush2.gif
O cia namines tapkutes SAU tongue.gif Ideja ir aprasymas imtas is osinkos:) kelis kertus perneriau kol isejo taip kaip isejo doh.gif
user posted image

Gal schema galima? ax.gif
Atsakyti
Aciu merginos:) Aisku, kad galima, tik ir autore rase, ir nuo saves galiu ta pati pasakyt, kad i ismiera lb sunku pataikyt, ciut storesnis/plonesnis siulas, vaselis ar net nuotaika ir jau blogai, as kai jau isikirtau antra tapke neriau pavargusi, tai daug didesne isejo, nes maziau jegos dejau i itempima doh.gif Pats principas is nuotrauku, manau, bus aiskus;)
Pamokeleje ji neria 36d. mano lastai 39-40 blush2.gif ir dar nerandu niekur pirkt tokio voilokinio paduko:( parduotuvei nupirkau paprasta paduka, tai jis per storas ir negrazei atrodo:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sissta: 18 gruodžio 2011 - 13:45
QUOTE(Sissta @ 2011 12 18, 14:43)
Aciu merginos:) Aisku, kad galima, tik  ir autore rase, ir nuo saves galiu ta pati pasakyt, kad i ismiera lb sunku pataikyt, ciut storesnis/plonesnis siulas, vaselis ar net nuotaika ir jau blogai, as kai jau isikirtau antra tapke neriau pavargusi, tai daug didesne isejo, nes maziau jegos dejau i itempima doh.gif Pats principas is nuotrauku, manau, bus aiskus;)
Pamokeleje ji neria 36d. mano lastai 39-40 blush2.gif  ir dar nerandu niekur pirkt tokio voilokinio paduko:( parduotuvei nupirkau paprasta paduka, tai jis per storas ir negrazei atrodo:(

ir jūs drystat savo pėdas lastais vadinti o ka man ir mano sesei daryti kai nešiojam 42dydžio batus doh.gif ir vistiek galvoju kad kažka panašaus reiks ir man nusinarplioti nes labai jau gražu wub.gif o del veiloko tai tikrai labai sunkiai gauti aš pado problema noriu išspresti išardžiusi kambarines šlepetes ir panaudodama jų padą ka manot apie tokia idėja ar verta vargti?
Atsakyti