Įkraunama...
Įkraunama...

Kojnytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

Kad kojytės nesušaltų..
user posted image
Atsakyti
Ateinu ir as pasirodyti, dar nezinau kas auga pilvukyje tai mazai detalyciu, laukiu kada suzinosiu ir galesiu kaspinukus arba kazka kita galvoti prisiuti.
http://public.fotki....te1121/batukai/
Atsakyti
Agniete1121 thumbup.gif kiek avalines prinarpliojai

O as atnesu dar porele.. modeliukas vis tas pats tik papuosimai kitokie;) 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 08, 15:31)
Agniete1121 thumbup.gif  kiek avalines prinarpliojai
O as atnesu dar porele.. modeliukas vis tas pats tik papuosimai kitokie;) 4u.gif

Nuostabus tavo baciukai 4u.gif .Turiu dvi besilaukancias drauges, nezino dar kas pilvelyje gyvena, tai galvoju viena pora nerti mergaitei ir viena berniukai, bet niekaip neismastau kokius ar puosnius ar paprastus tapukus, ot dilema smile.gif
Atsakyti
AGLYTĖ, aciu uz pagyras;) mano galvelei yra dabar juodi baciukai su ruzavu ir zidru kaspinu, gali but, kad neigyvendinsiu kaip dazniausiai buna, tad tau gal bent pravers 4u.gif
Atsakyti
Romap, labai grazios kojines

Agniete1121, kokia kolekcija bigsmile.gif uztektu ne tik dvynukams, bet ir trynukams biggrin.gif bigsmile.gif o jau zinai kad pilvelyje tik vienas zirniukas , gal laukia staigmena dviguba arba triguba

Sissta, kaip visada GRAZU wub.gif ypac tie alyviniai man mmmmmmmmm
Atsakyti
user posted image

Mažiukės kojiniukės. smile.gif
Atsakyti
Šventiniai tapukai:)user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Mergaites, gal kuri turit issisaugojusi kokio dydzio batuku padas turi buti pagal vaiko amziu. Zinau kazkuri buvot imetusi, as kazkur issisaugojau, bet dabar niekur nerandu.
Atsakyti
Gal kas matėt ar turit tokių tapkyčių mezgimo shemą, nes šitoj nieko neįžiūriu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2011 12 11, 13:29)
Mergaites, gal kuri turit issisaugojusi kokio dydzio batuku padas turi buti pagal vaiko amziu. Zinau kazkuri buvot imetusi, as kazkur issisaugojau, bet dabar niekur nerandu.

man atrodo schemuciu temoje buvo imesta , ar as klystu
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 12 08, 15:31)

QUOTE(odeta123 @ 2011 12 10, 19:41)
Šventiniai tapukai:)

koks grozis wub.gif pasaka wub.gif
o cia megzta su vaseliu? blush2.gif
Atsakyti