Įkraunama...
Įkraunama...

Kojnytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(Krista J. @ 2011 11 29, 20:31)
Taip ir supratau  biggrin.gif  o jeigu jus nieko pries, pabandysiu nusikopijuoti?  ax.gif

Į sveikatą smile.gif parašykit, ar įmeskit nuotrauką paskui kaip gausis smile.gif
Atsakyti
Gal kuri turite riestanosių batukų nėrimo/siuvimo/mezgimo schemą? Reikia "nykštukui" rolleyes.gif
Atsakyti
Gal tokie tiks?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 12 01, 17:18)
Gal kuri turite riestanosių batukų nėrimo/siuvimo/mezgimo schemą? Reikia "nykštukui" rolleyes.gif

mums irgi reikia. tų tikrųjų neradau, tai teko improvizuoti. padariau didesnes, kad liktų užsirietimui.
user posted image
user posted image
tik kutai tokie paškos gavosi. dar praktikos man su jais reikia. bandysiu perdaryt kai viską užbaigsiu jeigu siūlų liks.
Atsakyti
as turiu ale kojines nykstukai ,kazkokiam tai rankdarbiu zurnale, bet jeigu reikia galiu paieskoti ir meginti nupaveiksluoti.
Atsakyti
as turiu tokia foto kazkada radus ir issisaugojus nes galvojau jog prireiks smile.gif
user posted image
Atsakyti
O, ačiū visoms už tokią operatyvią pagalbą. 4u.gif

Lepuk, simpatiški bačiukai. O su paduku nieko nedarysi/nedarei, kad neslystų? Aš svarstau, ar nebus baisiai slidu darželio salėje ant parketo. g.gif Tik labai nenoriu prasidėti su tuo silikonu... blush2.gif Prisiūčiau kokį odinį paduką ar pan., bet kai nosytės tokios riestos, irgi matyt reikės pavargti, kol tinkamą ilgį atitaikysiu. mastau.gif

Sissta, gaila rusiški aprašymai be iliustracijų man sunkiai įkandami...

AGLYTE, nykštukus kažkur atrodo irgi turėjau, bet man reikia būtent nykštuko batų. 4u.gif

O aš geriau internete pasiknisusi blush2.gif radau štai ką (manau juos ir banysiu - turėtų smagiai megztis sutrumpintomis eilėmis):

user posted image
Aprašymas anglų kalba

Ir dar tokius (visiškai tą patį modelį galima arba nerti, arba megzti bigsmile.gif ):

Elf Slippers
Crochet Elf Slippers

Čia neva šlepetės bebe.gif , bet tiktų manau ir nykštukui biggrin.gif :

user posted image

O čia kažkur iš SM - kaip nykštuko batukus pasisiūti, bet galima ir kitoms techikoms iškarpas pritaikyti:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 01 gruodžio 2011 - 22:51
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 12 01, 22:36)

va apie situs ir kalbejau as, bet jau tu ir intentene radau, saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 12 02, 00:36)

Lepuk, simpatiški bačiukai. O su paduku nieko nedarysi/nedarei, kad neslystų? Aš svarstau, ar nebus baisiai slidu darželio salėje ant parketo. g.gif Tik labai nenoriu prasidėti su tuo silikonu... blush2.gif Prisiūčiau kokį odinį paduką ar pan., bet kai nosytės tokios riestos, irgi matyt reikės pavargti, kol tinkamą ilgį atitaikysiu. mastau.gif

Sissta, gaila rusiški aprašymai be iliustracijų man sunkiai įkandami...

AGLYTE, nykštukus kažkur atrodo irgi turėjau, bet man reikia būtent nykštuko batų. 4u.gif
O aš geriau internete pasiknisusi blush2.gif  radau štai ką (manau juos ir banysiu - turėtų smagiai megztis sutrumpintomis eilėmis):

user posted image
Aprašymas anglų kalba

Ir dar tokius (visiškai tą patį modelį galima arba nerti, arba megzti bigsmile.gif ):

Elf Slippers
Crochet Elf Slippers

user posted image

O čia kažkur iš SM - kaip nykštuko batukus pasisiūti, bet galima ir kitoms techikoms iškarpas pritaikyti:

user posted image

Bandau suprasti kaip tas uzrietimas mezgamas (visa kita kaip suprantu kaip kojine mezgasi ) ax.gif
Atsakyti
oho kiek grožių atradot. reikėjo ir man pasikonsultuoti prieš mezgant doh.gif
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 12 01, 22:36)

man čia irgi dilema. ne kiek dėl slydimo, kiek dėl to, kad karnavalas vyks kultūros namų salėje. ten visi su batais bus. neaišku koks oras, gali balų būti. galvosiu kai čia tas tapkytes patobulinti.
Atsakyti
Batukai-peliukai (nerti/megzti, pusiau velti smile.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 04 gruodžio 2011 - 12:17
Viksė, fainuoliai batukai-peliukai
Atsakyti