Sissta,kokie groziai Tie zaliukai nerealus
QUOTE(alduze @ 2011 11 25, 21:08)
Tapukai mažoms kojytėms:
nerealus man sitas modeliukas
QUOTE(Sissta @ 2011 11 27, 12:54)
O man varikliukas uzsivede... atnesu pavasario
grazu, kaip jau norisi to PAVASARIO
zakas, viosim,odeta123,egzotikaa aciu merginos sekancius "ruosiu" saldumynus
QUOTE(linamazu @ 2011 11 28, 08:07)
Sveikos merginos Ar man vienai taip sekasi , ar darau kazka netaip bet kojinytes puses metu dukrytei smunka nuo kojos
kazkodel daug mamyciu tuo skundzzesi.. perka kojinytes ir sako tik nezinau kaip nupasakot cm nes kur pirkau kojinytes smunka
arba auliukui pridedat daug akiu, arba kulniuka perilga padarot.
mano sunelis kartais nugriebe didesnes kojinytes ir jis laksto jam nesmunka ir reikia aukstesni auliuka numegzti, nes kai mazi vaikuciai megzta nusispardyti jas
QUOTE(kristynka* @ 2011 11 28, 10:16)
kazkodel daug mamyciu tuo skundzzesi.. perka kojinytes ir sako tik nezinau kaip nupasakot cm nes kur pirkau kojinytes smunka
mano sunelis kartais nugriebe didesnes kojinytes ir jis laksto jam nesmunka ir reikia aukstesni auliuka numegzti, nes kai mazi vaikuciai megzta nusispardyti jas
o jai kulnas pertrumpas gal irgi gali buti problema
QUOTE(linamazu @ 2011 11 28, 08:29)
o jai kulnas pertrumpas gal irgi gali buti problema
mums irgi ta beda buvo, ir as supratau ka ne taip dariau. kai nusimezgi ta kulno juosta ir pries pradedant laidyt as tas akis i 3 dalis pasidalindavau, ir vidurines jos palikdavo, tai gaudavosi labai per siauras kulniukas todel ir nuo kojos smukdavo, dabar pasilieku daugiau akiu , tik po kelias nulaidau, nu zodziu ta kulniuka prisitaikiau pagal vaiko kojyte
QUOTE(Sissta @ 2011 11 27, 15:54)
kokie grazus net netrinu cituodama foto - lai buna sitie groziai ir sitame pslp. KAD visi matyti! NereaLUS!!!
QUOTE(Sissta @ 2011 11 27, 19:37)
cia batukai bus saldumynu tematika , oho kaip suintrigavo, kazkas NAUJO , NEMATYTO , laukiame nekantriai
Lauroocie labai grazus jusu tapukai man lb patiko tie pukuciai nusiziuresiu truputi ir savo mazylei pabandysiu tokius numegzt cia jie kaip kojinytes megzti?
o Sissta, beje irgi labai graziai narplioja
o Sissta, beje irgi labai graziai narplioja
As ne dazna, o konkreciai mano albumas neprastarauja jokiom taisyklem.
jei nenori suprast, ka as parasiau - nereikia, tavo bedos o jei nori patarimo kaip realiai galima parduoti ta ka tau dave leidykla brukstelk i az.. turiu viena ideja o cia geriau baigiam...
Zadeteji saldumyjnai...keksiukai kreme prie kavos..daugiau neber laiko, nes yra du babauziai be kepuriu
jei nenori suprast, ka as parasiau - nereikia, tavo bedos o jei nori patarimo kaip realiai galima parduoti ta ka tau dave leidykla brukstelk i az.. turiu viena ideja o cia geriau baigiam...
Zadeteji saldumyjnai...keksiukai kreme prie kavos..daugiau neber laiko, nes yra du babauziai be kepuriu
QUOTE(Lauroocie @ 2011 11 29, 19:41)
Ne, nuo kulniuko link pirštų. Pradžioje su dviem virbalais, paskui - su penkias kaip kojinė.
Taip ir supratau o jeigu jus nieko pries, pabandysiu nusikopijuoti?