Įkraunama...
Įkraunama...

Kojnytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

Sissta,kokie groziai wub.gif wub.gif wub.gif Tie zaliukai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alduze @ 2011 11 25, 21:08)
Tapukai mažoms kojytėms:

nerealus man sitas modeliukas wub.gif

QUOTE(Sissta @ 2011 11 27, 12:54)
O man varikliukas uzsivede... atnesu pavasario 4u.gif

grazu, kaip jau norisi to PAVASARIO
Atsakyti
zakas, viosim,odeta123,egzotikaa aciu merginos wub.gif sekancius "ruosiu" saldumynus essen.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Ar man vienai taip sekasi , ar darau kazka netaip bet kojinytes puses metu dukrytei smunka nuo kojos g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamazu @ 2011 11 28, 08:07)
Sveikos merginos  smile.gif  Ar man vienai taip sekasi , ar darau kazka netaip bet kojinytes puses metu dukrytei smunka nuo kojos  g.gif

kazkodel daug mamyciu tuo skundzzesi.. perka kojinytes ir sako tik nezinau kaip nupasakot cm nes kur pirkau kojinytes smunka ax.gif

arba auliukui pridedat daug akiu, arba kulniuka perilga padarot.
mano sunelis kartais nugriebe didesnes kojinytes ir jis laksto jam nesmunka g.gif ir reikia aukstesni auliuka numegzti, nes kai mazi vaikuciai megzta nusispardyti jas
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 11 28, 10:16)
kazkodel daug mamyciu tuo skundzzesi.. perka kojinytes ir sako tik nezinau kaip nupasakot cm nes kur pirkau kojinytes smunka ax.gif

arba auliukui pridedat daug akiu, arba kulniuka perilga padarot.
mano sunelis kartais nugriebe didesnes kojinytes ir jis laksto jam nesmunka g.gif ir reikia aukstesni auliuka numegzti, nes kai mazi vaikuciai megzta nusispardyti jas

g.gif o jai kulnas pertrumpas gal irgi gali buti problema blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linamazu @ 2011 11 28, 08:29)
g.gif  o jai kulnas pertrumpas gal irgi gali buti problema  blink.gif

mums irgi ta beda buvo, ir as supratau ka ne taip dariau. kai nusimezgi ta kulno juosta ir pries pradedant laidyt as tas akis i 3 dalis pasidalindavau, ir vidurines jos palikdavo, tai gaudavosi labai per siauras kulniukas todel ir nuo kojos smukdavo, dabar pasilieku daugiau akiu , tik po kelias nulaidau, nu zodziu ta kulniuka prisitaikiau pagal vaiko kojyte
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 11 27, 15:54)
O man varikliukas uzsivede... atnesu pavasario 4u.gif
user posted image
user posted image

kokie grazus bigsmile.gif net netrinu cituodama foto - lai buna sitie groziai ir sitame pslp. biggrin.gif KAD visi matyti! NereaLUS!!!
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 11 27, 19:37)
zakas, viosim,odeta123,egzotikaa  aciu merginos wub.gif  sekancius "ruosiu" saldumynus essen.gif

bigsmile.gif g.gif cia batukai bus saldumynu tematika , oho kaip suintrigavo, kazkas NAUJO , NEMATYTO , laukiame nekantriai biggrin.gif
Atsakyti
Lauroocie labai grazus jusu tapukai thumbup.gif man lb patiko tie pukuciai wub.gif nusiziuresiu truputi ir savo mazylei pabandysiu tokius numegzt smile.gif cia jie kaip kojinytes megzti?

o Sissta, beje irgi labai graziai narplioja wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista J.: 29 lapkričio 2011 - 15:59
As ne dazna, o konkreciai mano albumas neprastarauja jokiom taisyklem.
jei nenori suprast, ka as parasiau - nereikia, tavo bedos mirksiukas.gif o jei nori patarimo kaip realiai galima parduoti ta ka tau dave leidykla brukstelk i az.. turiu viena ideja drinks_cheers.gif o cia geriau baigiam...

Zadeteji saldumyjnai...keksiukai kreme prie kavos..daugiau neber laiko, nes yra du babauziai be kepuriu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lauroocie @ 2011 11 29, 19:41)
Ne, nuo kulniuko link pirštų. Pradžioje su dviem virbalais, paskui - su penkias kaip kojinė.

Taip ir supratau biggrin.gif o jeigu jus nieko pries, pabandysiu nusikopijuoti? ax.gif
Atsakyti