Įkraunama...
Įkraunama...

Kojnytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

wub.gif grazios blauzdines [ypac raistukai ju thumbup.gif ] ir superine dovanele mergytei 1-mojo gimtadienio proga. Saunuoles merginos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 15 spalio 2011 - 11:35
Aciu, merginos 4u.gif
Batukai tikrai labai thumbup.gif ir juostyte tokia graziai priderinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 10 15, 10:51)
mano nerti batukai - pirmojo gimtadienio dovana mergytei smile.gif liko siuliuku tai dar ir juostele gavosi smile.gif

user posted image

thumbup.gif
einu ir as savo dukrytei tokių nert wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moncitaa: 15 spalio 2011 - 14:45
Sveikos 4u.gif

Atsiprasau uz OT, bet noriu pasitart: is kokius siulu mezgat siltas kojines? Ne kokias "dekoratyvines", bet paprastas kojines, kad butu siltos ir tvirtos vaikams po namus lakstyt? Gal dar ir patarsit kur Kaune perkat? ACIU!
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 10 15, 23:55)
Sveikos  4u.gif

Atsiprasau uz OT, bet noriu pasitart: is kokius siulu mezgat siltas kojines? Ne kokias "dekoratyvines", bet paprastas kojines, kad butu siltos ir tvirtos vaikams po namus lakstyt? Gal dar ir patarsit kur Kaune perkat? ACIU!

Sveika. kadangi gyvenu silainiuose, tai man arciausia siuliuku parduotuve maximos 2 a. kai perku pardaveja visada pataria, kartais parodo savo darbu is tokiu siuliuku mirksiukas.gif
o kojines mezgu is ivairiausios vilnos. imu tokia, kokia tuo momentu patinka labiausiai smile.gif sako kojinem megzt labiau tinka vilna maisyta su akrilu ar tuo dralonu (lygtai akrilas tik kitaip isdirbtas), nes ale maziau susidevi. bet as mezgu ir is grynos vilnos vaikams, vistiek nespeja nudevet. ir dar padukus lateksinius padarau, o ir kojyte per metus isauga.
nors gal kitos rimtesnes mezgejos patars ka protingiau, nes as nesu didele profe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2011 10 16, 11:24)
Sveika. kadangi gyvenu silainiuose, tai man arciausia siuliuku parduotuve maximos 2 a. kai perku pardaveja visada pataria, kartais parodo savo darbu is tokiu siuliuku  mirksiukas.gif
o kojines mezgu is ivairiausios vilnos. imu tokia, kokia tuo momentu patinka labiausiai smile.gif sako kojinem megzt labiau tinka vilna maisyta su akrilu ar tuo dralonu (lygtai akrilas tik kitaip isdirbtas), nes ale maziau susidevi. bet as mezgu ir is grynos vilnos vaikams, vistiek nespeja nudevet. ir dar padukus lateksinius padarau, o ir kojyte per metus isauga.
nors gal kitos rimtesnes mezgejos patars ka protingiau, nes as nesu didele profe  biggrin.gif

Maximoj atsidare siulu parduotuve? Kazkaip nepamenu g.gif Man visai netoli butu smile.gif

O siaip, pernai sunui mezgiau megstuka ir merino vilnos ir is likusiu siulu numezgiau kojines. Tai jos tokios minkstos, net skystos, sakyciau g.gif Man kazkokiu standesniu noretusi, del to ir klausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 10 16, 23:41)
Maximoj atsidare siulu parduotuve? Kazkaip nepamenu  g.gif  Man visai netoli butu smile.gif

O siaip, pernai sunui mezgiau megstuka ir merino vilnos ir is likusiu siulu numezgiau kojines. Tai jos tokios minkstos, net skystos, sakyciau  g.gif  Man kazkokiu standesniu noretusi, del to ir klausiu smile.gif

sarkuvos maximos antram aukste laiptais uzkilus iskart parduotuvele siulu wink.gif
as pernai mezgiau saviskei is kasmyro, tai kuo puikiausiai nesiojasi. basa laksto po namus dar ir siemet, bet as padukus padarius lateksinius. mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi tos parduotuves (Maksimos antro auksto) nuolatine kliente biggrin.gif Nuostabi pardaveja (savininke) ir pasirinkimas gana didelis siuliuku. O silainiuose daugiau lyg ir nera kur tu sulu parduotuviu arba neuzmaciusi esu.
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės, norėjau pasiteirauti kiek akių užsimetat kūdikių kojinytėm, pačiom mažiausiom 0-3 mėn. kūdikėliam?
Atsakyti
QUOTE(dream85 @ 2011 10 17, 10:15)
Sveikos mezgėjėlės, norėjau pasiteirauti kiek akių užsimetat kūdikių kojinytėm, pačiom mažiausiom 0-3 mėn. kūdikėliam?

priklauso nuo siulo storumo. as mezgiau is merino vilnos vidutinio storumo siulu, tai dejau ant kiekvieno virbalo po 8 akis ax.gif
siulai lyg ir tokie buvo
http://www.kasiulai....lna-p-7244.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moncitaa: 17 spalio 2011 - 11:38

as savo kudikeliam irgi po 8 akis dejau mirksiukas.gif db jau paaugom, tai reiks kokiu 12 itariu biggrin.gif

o siulu parduotuves daugiau silainiuose ir nera. yra nebent Megoj skyrelis prie akvariumo, bet ten nedidelis pasirinkimas ir man atrodo truputi brangiau nei kitur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moncitaa @ 2011 10 17, 13:37)
priklauso nuo siulo storumo. as mezgiau is merino vilnos vidutinio storumo siulu, tai dejau ant kiekvieno virbalo po 8 akis  ax.gif
siulai lyg ir tokie buvo
http://www.kasiulai....lna-p-7244.html

QUOTE(Krista J. @ 2011 10 17, 15:35)
as savo kudikeliam irgi po 8 akis dejau  mirksiukas.gif db jau paaugom, tai reiks kokiu 12 itariu  biggrin.gif

o siulu parduotuves daugiau silainiuose ir nera. yra nebent Megoj skyrelis prie akvariumo, bet ten nedidelis pasirinkimas ir man atrodo truputi brangiau nei kitur  g.gif

Ačiū už pagalba, bėgsiu narplioti kojinyčių wub.gif
Atsakyti