Įkraunama...
Įkraunama...

Kojnytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

Gal kam bus idomu- Kaune parduotuveje ABC, Taikos pr.117a tęsiasi ivairiu –vilnoniu, pusvilnoniu, sintetiniu siūlu ispardavimas !!! Siulai kamuoliukuose po 50g. Ivairiausios spalvos. Kaina – 10lt./1kg. arba 50g. - 50cnt.
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 10 11, 18:57)
visada kai tokiu geriu aptinki, pasidalink ir su kitomis  4u.gif

~lullaby~, issamiai kaip.  bigsmile.gif aciuks.gif clap.gif jauciu dabar paspils uggsiukai sm  biggrin.gif

aga, va ir neliks originalumo doh.gif lotuliukas.gif

na bet bent jau nepamirstam rodytis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 10 12, 10:58)
aga, va ir neliks  originalumo  doh.gif  lotuliukas.gif

na bet bent jau nepamirstam rodytis wink.gif

jei nenorima kopiju tada reikia ir nesidalinti, tokiais atrastais lobiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 10 12, 09:11)
jei nenorima kopiju tada reikia ir nesidalinti, tokiais atrastais lobiais  smile.gif

swoon.gif man visai negaila, kai turiu kokia schema ja pasidalinti su visais schmoll.gif tegul mezga, tos kas mezga - tos ir megs pacios(jei schemos neras, pacios kazka susikurs biggrin.gif ), o tos kas perka mezginukus - sakysis kad kas numegstu ax.gif

biggrin.gif nebent jau cia kova tarp pardaveju - mezgejeliu yska, kas toki modeli mezg, o kitos tokio neturi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 12 spalio 2011 - 14:10
QUOTE(egzotikaa @ 2011 10 12, 15:08)
swoon.gif man visai negaila, kai turiu kokia schema ja pasidalinti su visais schmoll.gif tegul mezga, tos kas mezga - tos ir megs pacios(jei schemos neras, pacios kazka susikurs  biggrin.gif ), o tos kas perka mezginukus - sakysis kad kas numegstu ax.gif

biggrin.gif nebent jau cia kova tarp pardaveju - mezgejeliu yska, kas toki modeli mezg, o kitos tokio neturi  biggrin.gif

man irgi negaila, ir tuo labiau ,kad internetas visiems prieinamas wink.gif
ir siaip manau ,kad ir megsk nerk pagal ta pacia schema, bet darbeliai vistiek gaunasi saviti smile.gif
Atsakyti
4u.gif kylam i virsu, nes schemuciu tema papilde dar vienos tapkutes thumbup.gif aciu rasado 4u.gif
Papildyta:
idejau ir spaceRenata slepetytes, nes gaila, kad jos taip ir liks tik siojetemoje ax.gif ne visos skaito senas temas biggrin.gif o labai jos simpatiskos, vaikiskos
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2011 10 13, 12:54)

idejau ir spaceRenata slepetytes, nes gaila, kad jos taip ir liks tik siojetemoje ax.gif ne visos skaito senas temas biggrin.gif o labai jos simpatiskos, vaikiskos

aciu 4u.gif
as vis ruosiaus bet vis neperkeliau.. blush2.gif egzaminu metas laiko stoka...
Atsakyti
QUOTE(spaceRenata @ 2011 10 13, 09:40)
aciu  4u.gif
as vis ruosiaus bet vis neperkeliau.. blush2.gif egzaminu metas laiko stoka...

ax.gif man nesunku mirksiukas.gif
sekmes laikant egzaminus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 10 12, 12:11)
jei nenorima kopiju tada reikia ir nesidalinti, tokiais atrastais lobiais  smile.gif

oj, irnesakyk.gif negaila man biggrin.gif

pati privargau kol kazka radau tokio, tai tikiuosi kitoms kas ieskos bus lengviau biggrin.gif

be to auliuka as savaip neriu - taigis mano ugiukai vistiek unikalus bus tongue.gif
Atsakyti
ne kojinės, bet šildančios kojas blauzdinės iš vilnonių siūlų likučių smile.gif

user posted image
Atsakyti
WAU kokios blauzdinės wub.gif
Atsakyti
mano nerti batukai - pirmojo gimtadienio dovana mergytei smile.gif liko siuliuku tai dar ir juostele gavosi smile.gif

user posted image
Atsakyti