QUOTE(egzotikaa @ 2011 10 11, 18:57)
visada kai tokiu geriu aptinki, pasidalink ir su kitomis
~lullaby~, issamiai kaip. jauciu dabar paspils uggsiukai sm
~lullaby~, issamiai kaip. jauciu dabar paspils uggsiukai sm
aga, va ir neliks originalumo
na bet bent jau nepamirstam rodytis
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 10 12, 10:58)
jei nenorima kopiju tada reikia ir nesidalinti, tokiais atrastais lobiais
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 10 12, 09:11)
man visai negaila, kai turiu kokia schema ja pasidalinti su visais tegul mezga, tos kas mezga - tos ir megs pacios(jei schemos neras, pacios kazka susikurs ), o tos kas perka mezginukus - sakysis kad kas numegstu
nebent jau cia kova tarp pardaveju - mezgejeliu yska, kas toki modeli mezg, o kitos tokio neturi
QUOTE(egzotikaa @ 2011 10 12, 15:08)
man visai negaila, kai turiu kokia schema ja pasidalinti su visais tegul mezga, tos kas mezga - tos ir megs pacios(jei schemos neras, pacios kazka susikurs ), o tos kas perka mezginukus - sakysis kad kas numegstu
nebent jau cia kova tarp pardaveju - mezgejeliu yska, kas toki modeli mezg, o kitos tokio neturi
man irgi negaila, ir tuo labiau ,kad internetas visiems prieinamas
ir siaip manau ,kad ir megsk nerk pagal ta pacia schema, bet darbeliai vistiek gaunasi saviti
kylam i virsu, nes schemuciu tema papilde dar vienos tapkutes aciu rasado
Papildyta:
idejau ir spaceRenata slepetytes, nes gaila, kad jos taip ir liks tik siojetemoje ne visos skaito senas temas o labai jos simpatiskos, vaikiskos
Papildyta:
idejau ir spaceRenata slepetytes, nes gaila, kad jos taip ir liks tik siojetemoje ne visos skaito senas temas o labai jos simpatiskos, vaikiskos
QUOTE(egzotikaa @ 2011 10 13, 12:54)
aciu
as vis ruosiaus bet vis neperkeliau.. egzaminu metas laiko stoka...
QUOTE(spaceRenata @ 2011 10 13, 09:40)
man nesunku
sekmes laikant egzaminus
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 10 12, 12:11)
oj, negaila man
pati privargau kol kazka radau tokio, tai tikiuosi kitoms kas ieskos bus lengviau
be to auliuka as savaip neriu - taigis mano ugiukai vistiek unikalus bus
ne kojinės, bet šildančios kojas blauzdinės iš vilnonių siūlų likučių