Įkraunama...
Įkraunama...

Kojnytės, batukai - vaikams ir suaugusiems

QUOTE(Viksė @ 2011 09 12, 20:15)
turiu .pdf varianta. Nemoku cia tokio ikelti...  blush2.gif

Galima pvz. taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 09 12, 21:19)
Galima pvz. taip rolleyes.gif

http://filekat.com/n...160208.pdf.html

Labai aciu 4u.gif -pavyko. Ir Dimedrolio neprireike smile.gif
Nuleidziant akis toks pat nuemimas yra ir is paduko puses-kiekvienoje eileje nuimama po 4 akis

Mamytei ir dukrytei
user posted image

Ir dar tokias grazias radau smile.gif
http://radikal.ru/F/...89e5ed.jpg.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 12 rugsėjo 2011 - 20:41
Sveikos,
Jūsų temoje radau begale schemų, patarimų, ir tikrai viskas atrodo aišku ir puiku kol netenka keisti dydžio. Pagal aprašymą ar schemą atrodo viskas čiki, o kai reikia didesnių ar mažesnių sunku orientuotis. Gal kas gali patarti ir pasakyti pagrindines taisykles ( jeigu tokios yra) kaip keisti dydį.
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2011 09 12, 22:26)

oooo koks grozis... thumbup.gif wub.gif
noreciau pamegint tokias nunarpliot, bet gaila rusiskai nesuprantu verysad.gif
gal kas turit bent kazka panasaus lietuviskai arba bent schema? ax.gif
Atsakyti
Kojinytės sesės leliukui. Sakė jau visas išaugo, tai teko pasistengti...

user posted image

Atsakyti
O aš nesuprantu, kodėl, bet visos mano megztos kojinės smunka vaikui nuo kojų unsure.gif Kažin ką ne taip padarau?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2011 09 16, 15:45)
O aš nesuprantu, kodėl, bet visos mano megztos kojinės smunka vaikui nuo kojų  unsure.gif  Kažin ką ne taip padarau?... g.gif

Gal per placias mezgat?
Atsakyti
QUOTE(Krista J. @ 2011 09 16, 14:14)
Gal per placias mezgat?

Visiškai neplačias... Va paskutines, kur mezgiau, net pamaniau, kad platesnės galėtų būti... Per čiurna akys išsitempia šiek tiek net... Va dėl to ir nesuprantu: mano vaiko koja kažkokia keista ar aš nemoku kojinės numegzt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2011 09 16, 16:24)
Visiškai neplačias... Va paskutines, kur mezgiau, net pamaniau, kad platesnės galėtų būti... Per čiurna akys išsitempia šiek tiek net... Va dėl to ir nesuprantu: mano vaiko koja kažkokia keista ar aš nemoku kojinės numegzt  rolleyes.gif

O gal siulai per slidus? g.gif Arba pabandykit ivert raisteli koki mirksiukas.gif man grazu galuose po kokia "uogyte" prisiut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista J.: 16 rugsėjo 2011 - 16:05
dovanele vienam mazam berniukui. Labai knietejo numegzt siuos batukus ax.gif ir labai smagiai mezgesi thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
ir as pasirodau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2011 09 16, 15:24)
Visiškai neplačias... Va paskutines, kur mezgiau, net pamaniau, kad platesnės galėtų būti... Per čiurna akys išsitempia šiek tiek net... Va dėl to ir nesuprantu: mano vaiko koja kažkokia keista ar aš nemoku kojinės numegzt  rolleyes.gif

Gali būti kad vaiko kojytės keltis aukšta ir standartinis kulnas netinka,jis gaunasi kaip ir per siauras ir kojinytė smunka,bandykit kulną numegzti ne kvadratinį,kai jau reik dalint akis kulno užlenkimui,bet stačiakampio formos,tą stačiakampiuko dydį turėsit atrasti pati bandymų keliu
Atsakyti